یعنی فقط یه اکسس پوینت میخوام که یه پورت لن داشته باشه برا خودم و به بقیه هم وایرلس بدم
adsl نیست که مودم بخوام
یعنی فقط یه اکسس پوینت میخوام که یه پورت لن داشته باشه برا خودم و به بقیه هم وایرلس بدم
adsl نیست که مودم بخوام
راستش دیگه اینو نمیدونم بقیه دوستان باید راهنمایی کنند .
شما اینترنت رو به چه صورتی میگیرید؟ که می خواهید شر کنید؟
نظرتون راجع به روتر وایرلس چیه؟
نگاه کنید این پشت یه کنسول X360ـه و اون قرمزه Ethernet Port هست :
به وسیله CrossCable باید اونو وصل کنی به مودم ADSL و مودم باید با EthernetCable وصل شه به کارت شبکه!!!
بنابراین من یه مودم نیاز دارم که حداقل دوتا EthernetPort داشته باشه !!!
اشاره ای هم به USB کردین ولی سرعت پایین نمیاد ؟؟؟
به صورت broadband یعنی Ethernet
یه پریزه که کابل rj45 میخوره و میزنی به کامپیوتر حالا سر راه این من میخوام اکسس پوینت (یه هر چی که میگن ) بذارم که این رو با وایرلس بدم به دیگران و خودم با همین کابل وصل باشم
حالا این چی میخواد ؟
یه چیز خیلی معمولی میخوام فقط افت سرعت نداشته باشه
ممنون از عزیزان
اکسس پوینت وایرلس تا جایی که من اطلاع دارم فقط یه پورت اترنت داره که هر چی بهش بدید شیر میکنه و براتون پورت LANی باقی نمیمونه که سیستم خودتون رو بخواید با سیم بهش وصل کنید
شما باید از روتر وایرلس استفاده کنید
حالا بازم دوستانی که تجربه استفاده از باند پهن رو دارن نظر بدن بهتره.
Last edited by XSS; 25-08-2010 at 00:05.
این که USB هم داره شما یو اس بی بزن ببین چطوره سرعت اگه خوب نبود مودم دو پورت بگیر
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
شما گفتی سرعتت چنده ؟ سرعت داندت چنده ؟؟
!!! پس کی بود میگفت مودم دو پورت وجود نداره ؟؟؟ شما دیدین TP-Link دوپورته ؟؟؟
-------
دوستان به بزرگی خودتون ببخشید که اگه تایپیک رو یه کم بهم ریختم !!!
چون این مودم رو گرفتم تا به حال هم استفاده نکردم این مشکل برام پبش اومده !!!![]()
10 mb/s سرعت دانم 3-5 mb/s
من از وقتی فی - ش استفاده میکنم گاهی اوقات هیچ سایتی رو باز نمیکنه تا زمانی که فی - ش رو باز کنم . هم فایر فاکس و هم اینترنت اکسپلورر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)