تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 906 از 1138 اولاول ... 4068068568969029039049059069079089099109169561006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,051 به 9,060 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اگر منظور شما اون سه تا پیچ و مهره هست که فلایویل را به توربین وصل کرده سفت کردم البته پارسال یکی از این پیچ و مهره ها باز شده بود و صدای بخصوصی داشت و باعث شده بود فلایویل لنگ بزنه که با بستن پیچ و مهره مربوطه حل شد الان مقدار خیلی جزیی فلایویل لنگی داره

2. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام دوستان
    مانیتور کامپیوترم کار نمیکنه با گوشی می نویسم

همه ی بخشهای مربوط به سیستم تهویه که داخل محوطه ی موتور قرار دارد را باز کردم، زغال های موتور فن را هم تعویض نمودم و بوش های موتور فن را هم روغن و گریس زدم، ضمن اینکه گرد و خاک و غبار بسیار زیادی هم که داخل موتور فن بود اونو هم تمیز کردم و زنگ زدگی های اتاق در این ناحیه را سنباده و ضدزنگ زدم.میزان هوای فن خیلی بهتر شده، حالا مونده که شلنگ رابط درایر و رادیاتور را که سوراخ بوده درست کنم و گاز کنم و تمام ،

اما یه سوال؛

مدتی است ماشین دود سیاهی داره و هرکاری میکنم برطرف نمیشه.
    از هیچ جایی هم نفس نمیکشه

اما امروز متوجه چیزی شدم که برام عجیبه، خروجی قالپاق سوپاپ ها را که گرفتم متوجه شدم که مکش زیادی داره، یعنی به جای اینکه کاربرات ، گاز و دود روی سوپاپ ها را بکشه ، محوطه ی سوپاپ ها هوا را از داخل هواکش کاربراتور میکشه و احتمالا داخل موتور میره، اگه با انگشت این لوله ی روی قالپاق سوپاپ را بگیرم بعد از شاید سی ثانیه ماشین خاموش میشه.
    من خودم فکر کردم شاید یکی از سوپاپ ها خیلی شل تنظیم شده و هیچوقت بسته نمیشه و اطراف سوپاپ هم گشاد شده در نتیجه از این ناحیه هوا به درون موتور کشیده میشه.
    به نظر شما با توجه به دود سیاه ماشین، علت این مکش زیاد هوا چیست ؟
    راستی به نظرم قبلا از تعویض روغن، یه بار کمی دود آبی هم از ماشین دیدم ولی دیگه نمی بینم.
    بسیار سپاس گزارم

قبلا مکانیک گفت استکانی ها باید عوض کنی، گفت علت خوبی کنار نکردن و لرزش موتور و مصرف زیاد و...... میتونه همین استکانی ها باشه

4. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

معمولا با فرسوده شدن رینگ و سوپاپها ،روغن سوزی و بخار روغن شروع میشه که در ادامه دود آبی رنگ هم از اگزوز بیرون میاد. پس اگر در خروجی متصل به هواکش از سمت قالپاق موتور روغن زیاد و چربی جمع نشده و موقع کارکردن موتور، بخار روغن وجود نداره یعنی در این بخش ایرادی نیست و سوپاپها و گیت سوپاپها سالم هستند .

اما اگر فقط دود سیاه هست یعنی مشکل بهم خوردن نسبت هوا و سوخت وجود داره که این مسئله معمولا از سمت کاربراتور و تنظیمات اون و همینطور کثیف بودن فیلتر هوا و یا حتی بهم خوردن و یا گیر کردن ساسات اتوماتیک بوجود میاد
    .

ساسات و کاربراتور را چک کنید و بقیه لوله هایی که هوا و مکش هوا در اونها هست را با دقت چک کنید چون ممکنه نشتی و پارگی وجود داشته باشه.

محفظه هواکش و فیلتر هوا را باز کنید و بعد از روشن کردن موتور با دست دهانه کاربراتور را بگیرید و ببینید چقدر مکش هوا وجود داره و آیا در فرم کارکرد موتور تغییری بوجود میاد؟

ساسات را هم حتما چک کنید چون به نظر میرسه مقداری گیر کرده باشه یا تنظیم نیست.

در مورد استکانی ها بهتره سینی بغل موتور و درب سوپاپها را باز کنید و بعد از باز کردن چند اسبک و میل اسبک، استکانی ها را دربیارید و سطح تماس اونها با میل بادامک را از نظر فرسودگی و گود شدن چک کنید.

Last edited by camaro lt; 27-05-2016 at 19:34.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دم دوستان عزیز گرم.پس اگه اینطور باشه بهتره همین ماشین رو اتومات کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خیلی ممنونم علی آقا
    همه ی این موارد را چک کردم ، فقط کاربراتور مانده که اگه وقت کنم حتما بررسی میکنم.

سوال من این بود که چرا لوله یا خروجی متصل به قالپاق سوپاپ ها مکش زیادی داره ؟
    یعنی هوا را به داخل قالپاق سوپاپ ها میکشد
    برعکس اینکه بعضی ماشین ها از قالپاق سوپاپشان گاز و دود بیرون میاد ماشین من هوا را به داخل میکشه

9. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی ممنونم علی آقا
    همه ی این موارد را چک کردم ، فقط کاربراتور مانده که اگه وقت کنم حتما بررسی میکنم.

سوال من این بود که چرا لوله یا خروجی متصل به قالپاق سوپاپ ها مکش زیادی داره ؟
    یعنی هوا را به داخل قالپاق سوپاپ ها میکشد
    برعکس اینکه بعضی ماشین ها از قالپاق سوپاپشان گاز و دود بیرون میاد ماشین من هوا را به داخل میکشه

بطور خلاصه، سوپاپ PCV که روی درب سوپاپها نصب شده ( در سمت عقب قالپاق سوپاپها) بخاطر متصل شدن به مانیفولد هوا ،مکش هوای یک طرفه بوجود میاره که در نهایت هوا از سمت لوله دیگه که به محفظه فیلتر هوا وصل هست، به داخل قالپاق سوپاپ کشیده میشه و بعد از عبور از محفظه داخل موتور و فضای داخل کارتل روغن، دوباره از طریق این سوپاپ به سمت مانیفولد هوا رفته و که باعث ورود بخار روغن و رطوبت و مابقی ناخالصی های احتمالی برای سوختن توی موتور خواهد شد.

در این تصویر سه حالت معمول این سوپاپ نشان داده شده که از سمت چپ به راست،در وضعیت معمولی و به اصطلاح " سلو " موتور که کمترین مقدار جریان هوا و بیشترین مکش هست، در حالت بعدی وضعیت شتاب گرفتن اتومبیل هست که باعث مکش کم و جریان زیاد هوا به سمت مانیفولد هوا هست ، و در وضعیت آخر که حالت پس زنی موتور این سوپاپ مانع برگشتن احتراق ناقص به داخل محفظه موتور که احتمالا در دهانه ورودی کاربراتور انجام شده خواهد شد.

بنابراین بطور معمول جریان هوا از سمت این سوپاپ به سمت مانیفولد هوا وجود داره و اگر با دست لوله دیگه که به محفظه فیلتر هوا وصل هست را بگیریم ، مکش کاملا حس میشه.

اگر با گرفتن هر دو محل ، موتور خاموش بشه فکر میکنم این نشان از تنظیم نبودن کاربراتور میتونه داشته باشه چون تنظیم سوخت و هوا ناقص هست و بخشی از هوا که از طریق این سوپاپ تامین میشه وجود نداره و موتور خاموش میشه، چون اگر ساق سوپاپها و گیت اونها اینقدر فرسوده شده باشه که نشت پیدا بکنه، مسلما روغن سوزی شدید بوجود میاد و کمپرس زیادی از سمت سوپاپهای دود به داخل محفظه موتور و سوپاپها وارد میشه.
    این دفعه بعد از گرم شدن موتور درب سوپاپها را باز کنید و ببینید آیا از محل گیت سوپاپها ورود و خروج گاز و روغن دیده میشه؟ با ریختن مقدار کمی روغن در اطراف گیتها میشه مکش یا خروج گازهای احتمالی حاصل از انفجار را ببینید.

البته تا از نزدیک ماشین چک نشه مشخص نیست اما به نظرم بهتره بیشترین توجه را به کاربراتور داشته باشید بخصوص که دود سیاه علامت تنظیم نبود مقدار سوخت و هوا هست.

Last edited by camaro lt; 27-05-2016 at 12:06.

11. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خیلی ممنونم مهندس camaro
    بسیار گویا و دقیق توضیح دادید، در اسرع وقت باید کاربرات را بررسی کنم..

همون مکانیک همشهریتون که گفتم بسیار هم در مورد آمریکایی خیلی اطلاعات داره و همین چند وقت پیش دستش توی به گیربکس اتوماتیک بود، گفت در مورد تعویض استکانی ها مطمئن باشم
    خودم در این مورد هیچ شناختی و تجربه ای ندارم ، پس باید کار را به ایشان بسپارم.
    راستی قیمت یک دست استکانی اصلی و دستمزد تقریبی تعویض اونا حدودا چقدره؟
    چه چیزهای دیگه ای در این میان لازم به تعویض هستند؟
    Last edited by hamid-r-s; 27-05-2016 at 17:06.

13. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نوا و بيوك سواران عزيز يك تست بفرمان ببينن سيم دوفيشي كه به موتور برف پاكن رفته سيم مشكي زرد هميشه بعد از روشن كردن سويچ برق داره و يا در حالت روشن بودن برف پاكن برق داره .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی ممنونم مهندس camaro
    بسیار گویا و دقیق توضیح دادید، در اسرع وقت باید کاربرات را بررسی کنم..

همون مکانیک همشهریتون که گفتم بسیار هم در مورد آمریکایی خیلی اطلاعات داره و همین چند وقت پیش دستش توی به گیربکس اتوماتیک بود، گفت در مورد تعویض استکانی ها مطمئن باشم
    خودم در این مورد هیچ شناختی و تجربه ای ندارم ، پس باید کار را به ایشان بسپارم.
    راستی قیمت یک دست استکانی اصلی و دستمزد تقریبی تعویض اونا حدودا چقدره؟
    چه چیزهای دیگه ای در این میان لازم به تعویض هستند؟
    خیلی ممنونم آقا حمید گرامی، البته بنده مهندس نیستم اما بازهم از لطف شما سپاسگزارم.

در مورد قیمت استکانیها و هزینه تعویض متاسفانه اطلاعی از قیمتهای امروز ندارم، اما تعویض اونها کار چندان مشکلی نیست و جناب KCNC قبلا برای اولین بار انجام دادند و خیلی هم تجربه موفقیت آمیز بوده.
    اگر استکانی دردسترس نبود، من میتونم تهیه کنم و بفرستم.
    موقع تعویض استکانیها، میشه تا حدی از وضعیت میل سوپاپ هم مطلع شد و ببینیم که مقدار فرسودگی احتمالی بادامکها در چه حدی هست؟
    البته میل سوپاپ از آلیاژ بسیار مقاومی ساخته شده و دوام بالایی داره و معمولا این استکانی ها هستن که دچار فرسودگی شده و برای همین هزینه کار به نسبت تعویض میل سوپاپ کمتر هست.

نوا و بيوك سواران عزيز يك تست بفرمان ببينن سيم دوفيشي كه به موتور برف پاكن رفته سيم مشكي زرد هميشه بعد از روشن كردن سويچ برق داره و يا در حالت روشن بودن برف پاكن برق داره .
    این سیم ( مشکی با کد زرد، اولین سیم در فیش دوتایی از بالا) دارای برق مثبت هست و در همه حالات سوئیچ دارای برق بوده و باعث میشه تا برف پاکن حتی زمان خاموش بودن ماشین هم قادر به کار کردن باشه.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متشکرم - مدتی بود برف پاک کن از کار افتاد در روز بارانی بازش کردم ذغالها رو با پایه فیبری تعویض کردم حالا وقتی سویچ رو باز می کنم کار می کنه حتی وقتی سیمهای کلید برفپاککن رو کشیدم هم کار کرد - پس با این اوصاف مشکل باید از موتور باشه با یه جایی اتصال بدنه داره./

18. 2 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •