یکی از بدترین خط هایی که تو زندگیم دیدم مال شماست!
2مگ رو داره بزور میکشه، بره رو 3مگ فکرکنم کامل قطع بشه
یکی از بدترین خط هایی که تو زندگیم دیدم مال شماست!
2مگ رو داره بزور میکشه، بره رو 3مگ فکرکنم کامل قطع بشه
الان با مخابرات 2 مگ مشکلی نداره و سرعت 250 رو میده.
یکی از اشناها تو مخابرات میگفت با عوض کردن پورت درست میشه اما گفت پورت خالی نداریم. نظر شما چیه؟
سر خط هم اوضاع همینه. یه بار گفتن اون موقع به خاطر مشکلاتی ، عوض اینکه خطمون روی مرکز مخابراتی رودکی باشه ناچارا شهید قندی شده که چون تو انتهای خطه اوضاع اینجوریه.
___
راستی این snr بعضی وقتا رو 12 18( اپ و دان استریم) میشه ها ولی یه مدتیه داغونه.
کلا نمیدونم مشکل کجاست
Last edited by Ooo0PS; 02-08-2015 at 02:31.
دوستان من اسیاتک ثبت نام کرده بودم الآن وصل شده ولی هر چقد تنظیمات مودمو انجام میدم چراغ اینترنت روشن نمیشه که نمیشه. این مراحل رو هم به ترتیب انجام میدم. دوستان یه راهنمایی بکنین خواهشا. چرا پنل کاربری من توی 1544.ir فعال نیست؟
192.168.1.1 رو در مرورگر وارد کرده و سپس user:admin & pass:admin
حالا از منوی بالا سمت چپ quick start رو کلیک و سپس run wizard...
در این مرحله next رو بزنید...
در این مرحلهGMT+3:30) tehran) رو از لیست کشویی انتخاب کنید و سپس next...
سپس در صورتی که میخواید بدون کانکشن به اینترنت وصل بشد(همینکه مودم رو روشن کردید بلافاصله به اینترنت وصل بشید) گزینه pppoA/pppoE رو انتخاب کنید و اگر میخواید با broadband connection به اینترنت وصل بشید گزینه bridge mode رو انتخاب کنید
حالا اگه pppoe رو انتخاب کنید و next رو بزنید در این صفحه به ترتیب زیر عمل کنید
username:یوزری که شرکت برای شما در نظر گرفته و در اختیار شما قرار داده
password:پسوردی که شرکت....
VPI:0
VCI:35
CONNECTION TYPE:مقدار پیشفرض
و حالا next
و 2 باره next
و نهایتا close
تمام
دوستان مخابراتی بلاخره به باگ پی بردن
سه چها روز بود حجمم کم نمیشد ، یه 20 گیگ دانلود کردم
الان یکم دان کردم کم شد
=================
این بخش تغییر سقف ترافیک من دست خورد زدم 10 گیگ ! هزینه میاد روی قبض؟:|
Last edited by becks; 02-08-2015 at 20:54.
دوستان بلاخره با کلی پیگیری و چندین بار تماس سرویس 0.5 گیگ در ماه 10 مگ 4-10 رایگان راه اندازی شد ولی متاسفانه کیفیت خط اونقد پایین بود که سرویس رو فعال نکرده بودن بعد از کلی پیگیری و با رضایت مشتری snr به زور به 15 رسید ولی سرعت رو رو 6 مگ بستن.
سرعت دانلود از سرورهای مختلف تو روز حدودا همون 6 مگ هست با idm سرعت حدود 650-750 هست و یه تست سرعت از ساعات رایگان بزودی میزارم.
قطعی نداشتم تا حالا و پینگ هم خوبه پینگ سرور های داخل حدود 50-60 هست و پینگ گوگل هم حدود 160-180.
ولی برای راه اندازی (به علت کیفیت بد خط) دچار عذاب شدید شدیمچه میشه کرد سرعت 6 مگ هم خوبه دیگه آخه شبانه رایگان داره
![]()
خوشحال شدم بلاخره درست شد
اکثر کسایی که در ارومیه میرن اسیاتک برای بار اول به مشکل میخورن ولی با تعویض پورت و .... درست میشه
6 مگ هم با این شرایط اینترنت تو ایران و ارومیه عالیه
حالا راضی هستی یا نه؟
Last edited by arak88; 03-08-2015 at 00:06.
آره الآن که میبینم شبانه هیچگونه محدودیتی نه سرور داخل و نه سرور خارج نمیزاره خوشحالتر هم میشم. واقعیت بگم سرعت دانلود من چه روز چه شب فقط به کشش خط بستگی داره تو پست بعدی تست میزارم.
این هم تست اینترنت اسیاتک سرویس شهاب 0.5 گیگ در ماه 4-10 رایگان البته در ساعات رایگان و خط داغون
از سرور تهران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور کامبریج:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تست ها غلطن چون اسپلیتر وصل نیست و وقتی وصل باشه حدود همون 6 مگ ایناست حوصله کردم یه تست هم با اسپلیتر میزارم و خط هم که وضعیتشو خودتون میبینین مگرنه هیچ محدودیتی نداشتم میتونستم شبانه با سرعت بالای 1 مگابایت در ثانبه دانلود کنم. اینم وضعیت خطم الآن موقع این تست:
Downstream Upstream SNR Margin :10.6 21.6 db Line Attenuation :49.9 29.4 db Data Rate :5794 508 kbps Max Rate :6368 812 kbps CRC :0 0
Last edited by android500; 03-08-2015 at 11:49.
احتمالا منظورت 1 مگا بایت در ثانیه هستمگرنه هیچ محدودیتی نداشتم میتونستم شبانه با سرعت بالای 1 مگابیت در ثانبه دانلود کنم.
دیشب کلا چقدر دانلود کردی؟
واسه این سرویس هزینه ماهانه چقدر شد؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)