تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 906 از 1126 اولاول ... 4068068568969029039049059069079089099109169561006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,051 به 9,060 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دیروز امتحان بدون منبعم رو دادم جالب اینکه به زور میخواستن سوالات رو تشریحی بدن من قبول نکردم چون نه کتابی وجود داره و همین که تو ارائه دروس نوشته بود تستی
    یارو بهم میگفت 4-5 تاش رو غلط بزن نمره بالا نگیری چون ما الان برات نمره بالا رد کنیم از تهران ممکنه گیر بدن که قضیه چیه
    خدایی پیام نور تو برنامه ریزی خیلی ضعیفه

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

یک بشر جواب ما رو هم بده بی زحمت
    یه نگاه به نمونه سوالات بنداز
    از نمونه سوالات معلومه که درس اسونیه .بهتره اینجور درس بزاری برای ترم های که استاد داره .با خودخوان خوندن ممکنه نمره خوب نشه اگه نتونی خوب بخونی .یه درس حفظی بردار

3. 2 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این طرح ضیافت تمدید شد از 2 مرداد تا 7 مرداد ولی فکر کنم این طرح فقط مال دانشگاه آزاده کسی رو پیدا نکردم که ثبت نام کرده باشه
    قبلا ها وقتی این طرح رو میزاشتن بیشتر ثبت نام کرده ها از پیام نور بود مث اینکه من رو هر چی دست بزارم سنگ میشه اسمان و مه و خورشید و فلک در کارند تا من نتونم این مدرک کوفتی رو بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این طرح ضیافت تمدید شد از 2 مرداد تا 7 مرداد ولی فکر کنم این طرح فقط مال دانشگاه آزاده کسی رو پیدا نکردم که ثبت نام کرده باشه
    قبلا ها وقتی این طرح رو میزاشتن بیشتر ثبت نام کرده ها از پیام نور بود مث اینکه من رو هر چی دست بزارم سنگ میشه اسمان و مه و خورشید و فلک در کارند تا من نتونم این مدرک کوفتی رو بگیرم
    مال پیام نورم هست!

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سایتی هست که نمونه سوال همراه جواب داشته باشه؟(رایگان)
    رشته روانشناسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض پرداخت الکترونیکی شهریه از طریق سایت گلستان دانشگاه پیام نور امکان پذیر شد / زمان توزیع کارتهای عابربانک

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : بر اساس بخشنامه الکترونیکی شدن پرداخت شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور ، امکان پرداخت الکترونیکی از طریق سایت گلستان فعال گردید.

با مراجعه به سایت گلستان دانشگاه پیام نور و طی کردن مسیر :
    گزارشهای آموزش –> شهریه –> لیست ها و آمار ها –> 163 – فرم واریز وجوه دانشگاه پیام نور
    و یا همان گزارش ۱۶۳ به صفحه ای منتقل می شوید که در آن نوشته شده است پرداخت شهریه به ۳ صورت قابل پرداخت می باشد.

روش های پرداخت شهریه :

روش ۱: پرداخت از طریق خودپرداز و سایر سامانه های بانک صادرات (غیر حضوری)
    توضیح : که در این روش می توانید با داشتن شناسه قبض و شناسه پرداخت نسبت به پرداخت وجه شهریه از طریق دستگاهای خودپرداز و سامانه های بانک صادرات اقدام نمایید.
    امکان پرداخت شهریه از طریق این روش با تمام کارت های عابربانک عضو سیستم شتاب بانک مرکزی میسر می باشد.

روش ۲: پرداخت الکترونیکی
    توضیح : در این روش می توانید با مراجعه به مسیر زیر در سیستم گلستان دانشگاه پیام نور ، نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایید.
    آموزش –> شهریه –> پرداختهای الکترونیکی دانشجو
    در این روش به صورت اینترنتی با هدایت به سایت بانک صادرات می توانید نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایید که برای این کار نیاز به ( کارت عابربانک – رمز دوم کارت – CCV2 ) نیز می باشد. (به زودی آموزش تصویری این روش قرار داده خواهد شد)
    امکان پرداخت شهریه از طریق این روش با تمام کارت های عابربانک عضو سیستم شتاب بانک مرکزی میسر می باشد.

روش ۳: پرداخت حضوری در شعب بانک صادرات با استفاده از شماره سریال فیش
    توضیح : این روش هم طبق روال معمول و قدیمی پرداخت شهریه می باشد و از طریق مراجعه به بانک صادرات و به صورت واریز از طریق فیش پرداختی انجام می شود.

نکته : در پرداختهای غیرحضوری (روش ۱ و ۲) بلافاصله بعد از پرداخت موفق ، شهریه واریزی در سایت گلستان ثبت و فرم واریز شهریه ۰ می شود.همچنین در قسمت پرداختهای الکترونیکی مشخصات پرداختی (شماره تراکنش و تاریخ تراکنش پرداختی) ثبت می شود.

توزیع کارت عابربانک دانشجویان دانشگاه پیام نور بعد از تعطیلات تابستانی

معاون اداری مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور گفت: کارت عابربانک دانشجویان پیام نور برای پرداخت الکترونیکی شهریه بعد از تعطیلات تابستانی این دانشگاه توزیع می شود .
    دکتر ابراهیم پور افزود: مقدمات صدور کارت عابربانک صادرات دانشجویان با اختصاص مبلغی به عنوان هدیه به تفکیک هر استان در حال انجام است و نحوه توزیع کارت ها بعد از تعطیلات تابستانی دانشگاه اعلام می شود.
    وی اظهار داشت: کارت های هر استان به تفکیک برای آنها ارسال و توسط دانشگاه مربوطه توزیع می شود و دانشجویان باید پس از دریافت کارت های عابربانک جهت فعال کردن آن به نزدیک ترین شعبه بانک صادرات مراجعه نمایند.
    وی در مورد نحوه پرداخت الکترونیکی شهریه دانشجویان گفت: زمان و نحوه پرداخت الکترونیکی شهریه دانشجویان متعاقبا اعلام می شود.
    به گفته دکتر ابراهیم پور دانشگاه پیام نور برای نخستین بار در سراسر کشور با ارائه تسهیلات جدید امکان پرداخت الکترونیکی شهریه دانشجویان را فراهم کرده و با استفاده از این تسهیلات دانشجویان می توانند با کارت هایی که از طرف دانشگاه به نام کلیه دانشجویان پیام نور صادر شده و به دانشجویان اهدا می شود، شهریه خود را از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان( POS )پرداخت کنند.

+

تعطیلات تابستانی مراكز دانشگاه پيام نور
    از تاريخ 5 مردادماه 1392 لغايت 25 مردادماه 1392

8. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
    یه جا بود که باید یوزر پسورد میزدیم که اون رو هم هر چی میزنم و دکمه ارسال رو میزنم هیچ به هیچی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 0015351971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها ببخشید من هی سوال میپرسم
    درس : سیستم اطلاعات مدیریت
    چجوری درسیه اونایی که پاس کردن ؟ سخته یا .. ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

فکر کنم حال این روزای ما اینجوری باشه :

بچه ها چه خبر؟
    درس میخونید یا حسش نیست؟
    ماه رمضونم هست ، هوا هم که امون نمیده از بس گرمه!

زورکی هم شده سعی کنید روزی 20 صفحه ای بخونید . ایشالله که با نمره های خوب این ترم تابستونی رو رد کنید!

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من که امسال ترم تابستون برنداشتم میخوام یه ذره استراحت کنم ولی خدایی 8 واحد خیلی خوبه گاهی وسوسه میشم انتخاب کنم ولی اصلا حالش رو ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •