تو بازار موجوده، قیمت رو اشتباه بهتون دادن، حداکثر قیمتش در بازار 1650 هست البته الان زیر 1600 هستش.
ضمنا گرافیکش 4650HD هستش نه 4850 همچنین eSATA داره.
موفق باشید.
تو بازار موجوده، قیمت رو اشتباه بهتون دادن، حداکثر قیمتش در بازار 1650 هست البته الان زیر 1600 هستش.
ضمنا گرافیکش 4650HD هستش نه 4850 همچنین eSATA داره.
موفق باشید.
سایت ایران اچ پی قیمت dv6-1225 رو با 18 ماه گارانتی ایران اچ پی 1670 و با 24 ماه گارانتی +موس بی سیم+کیف+بیمه ایران ، 1770 زده
اگه 150 تومن ارزون تر بود می ارزید، اما با این قیمت حریف fw46 نمیشه
من تصمیمم رو گرفتم، اوایل شهریور fw46 فقط میخوام یک آلترناتیو دیگه هم پیدا کنم که اگه یک وقتی این نشد یا به احتمال 1 درصد از نزدیک ازش خوشم نیومد اوضاع به هم نریزه
همونطور که تو پستهای قبلیم گفتم الان فعلا fw 46 نیستش .ولی گفتن تا هفته بعد میاد احتمالا .
از نظر کانفیگ فکر نکنم برتری محسوسی هر کدوم داشته باشن. تقریبا مثل همن .
تنها تفاوت محسوس ال سی دی سونی هستش .
ضمنا 1225 مودم هم نداره ولی خوب e-sata و num pad داره و همچنین حجم هاردش بیشتره (500) و وزن کمتر (2.88)
قیمت رو از کجا داری ؟ کدوم گارانتی ؟ اگه میشه بگید یا واسه من پ.خ کنید. چون میخوام هفته بعد اگه fw 46 نشد همین 1225 رو بگیرم .
ممنون
اگه امکانش هست مشخصات دقیق و قیمت دقیق 1225 رو بزارین
با گارانتی ایران اچپی زیر 1600 یا با گارانتی متفرقه ؟
ممنون...
ویرایش شد..
بی خیال fw46 من که رفتم اچپی بخرم یه روز هم صبر نمی کنم نمیخوام دیر بجنبم که این اچپی هم تموم بشه
فردا صبح هم می رم سفارش بدم خدا کنه تموم نشده باشه
Last edited by BBNHFAK; 05-08-2009 at 19:38.
این مشکل از سایت ایران اچپی هست که سایت رو به روز نمی کنن
مشخصات رو تو سایت ایران اچپی زده فقط اون قیمت 1560 با گارانتی یا بدون گارانتی؟
سلام
راجب dv5 با پردازنده amd مشاوره میخواستم مثلا این مدل
AMD Turion ZM‐80 2.1GHz 2x2MB, FSB 3600, ATI HD3450, 256MB / 1533 MB
dv5‐1055eo 2.1 GHz 320GB, 3GB DVD RW LS 15.4" +WXGA
ATI HD 3450
880,000
خوب شما چرا fw 490 dfb رو نميخرين!!!
الان كه خوب ارزون شده!!من خودم آخرين قيمتب كه پيدا كردم 1560 بوده!!
hp ها كه خودم قبلا dv5 1060 داشتم يك ايراد بزرگي كه داره صفحه ي كيبوردش وحشتناك داغ ميشه!!
البته سري هاي جديدشو نميدونم شايد كمتر داغ كنند!
اما حيف lcd سوني نكرده؟!
يا asus مدل N50VN حتما يك نگاهي بنداز!!!
تا جايي كه ميتوني پول مارك بده ضرر نميكنين!![]()
به به
1ماه پیش fw46 رو از ایران رهجو خریدی ؟ والا تا اونجایی که ما آمار داریم حدود 2 هفته هم کمتره که ایران رهجو این مدل رو آورده......
دوست عزیز فکر کنم شما با دوست خوبمون sepehrppp نسبتی داری!
اینو از نحوه ی پست زدن و نحوی نگارش تون میگم ( اون علامت تعجب های زیادتون آخر هر جمله)
میگم شما که باsepehrppp عزیز نسبت داری ؛ ایشون 1 آشنا دارن تو سونی آمریکا کار میکنه؛ هماهنگ کن بده واست درستش کنن!
-----------------------------------
من نمیدونم این کارا واسه ی چیه آخه ؟؟؟؟؟
این همه بچه های گل اینجا با متانت با شما بحث میکنن و واستون وقت میذارن؛ شما اینجوری میخواید با صحنه سازی حرفای بی پایه و اساستون رو به خیال خودتون ثابت کنید ؟؟
مدیر های اینجا کسی نیست رسیدگی کنه ؟
1 زمانی که تو فروم های بازی سنتر نسبتا فعال بودیم ؛ اونجا خیلی سریع با تخلفات برخورد میشد![]()
Last edited by nakeshman; 05-08-2009 at 21:47.
اگه بخوام سونی بگیرم که 46 می گیرم ولی قضیه عجله من در خرید اینه:
1 - تصمیم به خرید HP 1199 و اتمام موجودی در سراسر ایران (البته من فقط تهران و مشهد رو پرسیدم)
2 - تصمیم به خرید Sony FW46 و اتمام موجودی ایرانرهجو
3 - به زودی مورد سوم...(در دست احداث با 1225)
منظورتون از این جمله چی بود
"تا جايي كه ميتوني پول مارك بده ضرر نميكني"؟
عزيز من با نهايت وجودم شما رو درك ميكنم ميفهمم كه چه حسي داره
من به شما يه راه پيشنهاد كردم چرا انجام نميدي ؟
بهت گفتم اگه ميخواي تو پ.خ بهم بگو بهت بگم كجا بري كه برات تست درست حسابي كنن بگن مشكل هموني هست كه ايران رهجو گفته يا نه ( اگه تهران هستي )
من هم گفتم اولين بار هست ميبينم كسي با ايران رهجو مشكل داره
وقتي بهترين خدمات دهنده كه مستقيم تحت نظارت توليد كننده سوني همين ايران رهجو هست چيز ديگري نيست كه روش حساب كنيم
دولتي هم نيستن ، انصافا تيم تخصصي خوبي دارند
در زمينه تعميرات برخي قطعات رو نميشه تعمير كرد و يا ارزش تعمير نداره در حالي كه ميشه يه پكيج نو خريد
و شايد هم بعضي ها نميتونن تعمير كنن
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)