تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 906 از 2403 اولاول ... 406806856896902903904905906907908909910916956100614061906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,051 به 9,060 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شاتل - مرکز 4 - محدود - 128

2. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه فقط مدیافایر بلکه بیشتر آپلودسنترها بسته است .در حقیقت من فکر میکردم مدیافایر خیلی زودتر از اینها بسته میشد که خدا رو شکر تازه اینکارو کردن و یه سری از دوستان میگن کار آی اس پی هاست ولی اینطور نیست .فکر کنم شما خودتون تا حالا داخل مدیافایر دیدین که یه تبلیغ به زبان فارسی بود و نوشته بود آیا میخواهید تمام سایتها را براحتی باز کنید و آیا میخواهید به سایتهای اجتماعی دسترسی داشته باشین . بله تبلیغ زنجیرشکن بود که من یکبار بازش کردم و زنجیرشکنی بود بنام سیمرغ که اولاش عالی کار میکرد فکر میکنم اون باعث بسته شدن مدیافایر شد ولی باز هم نمیشه مطمعن بود چون تمام آپلودسنترها دارن بسته میشن و تقریبا" میشه حدس زد که چه معنیی میده ولی باز با اینکارها چیزی عوض نمیشه الان به غیر از وی... هزار تومنی وی .. بصورت رایگان هم زیاده .در کل سرعت آپلود هم به طرز وحشتناکی پایین آوردن که سرعت آپلود من از اولین روز که سرعت دانلودم افتضاه بود 2 کیلو بود و الان که یه خرده بهتر شده روزها باز 2 کیلو بایته .

4. 2 کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

وضعیت قابل قبول اینترنت کشور

وی گفت: بیش از ۳۲ میلیون کاربر اینترنت در ایران وجود دارد که شبکه اینترنت نیز با توجه به جامعه جوان ایران و استقبال آنها از سرویس های این فناوری وضعیت قابل قبولی دارد. در همین حال برنامه‌های گسترده‌ای برای افزایش پهنای باند اینترنتی در کشور فراهم شده تا زمینه لازم برای ارائه خدمات الکترونیکی از طریق فضای مجازی به متقاضیان با سرعت مناسب فراهم شود.

نمیدونم چرا شما دوستان همش گله میکنید بابا همه راضی ان شما چرا میگید وضعیت بد و سرعت پایینه و همه سایتها بسته ؟!!!!!!!!!!

اگر دوست دارید این خبر رو کامل بخونید به آدرس زیر تشریف ببرید .(سايت خبری فناوری اطلاعات (ايتنا))
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 5 کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود

پینگنم خارق العاده شده

وب گردی با سرعت نور (مخصوصا با فایر فاکس 4)
    .
    فقط خدا کنه باز خراب نشه

8. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام خدمت همشهری های عزیزم
    .
    من از وقتی که وارد دوره ی جدید شدم !! دیگه نمیتونستم وارد سایت شاتل و اکانت خودم برا چک کردن ترافیک و اینا برم !! فک میکردم مشکل از سایته و به زودی درست میشه . اما حدود 2 هفته شد که درست نشده بود . امرزو با کلی چت و صحبت تلفنی باهاشون گفتن - راهی نداره باید پسوورد رو با اجازه صاحب سرویس ریست کنیم !من هرچی گفتم چرا تغغیر کرد و .. میگفت شما اشتباه وارد میکنید !در صورتی که بیش از 5.6 ماهه که با همین پسوورد میرفتم داخل اون سایتشون !! اصلا داخل مرورگر ذخیره شده بود و با دوبل کلیک خودش میومد !! گفت راهی نداره باید تغییر بدیم !! بعد زنگ زد گفت چنج کنیم پسسوردو مودم دیسکانکت میشه و اینا وباید پسسورد جدید رو موردم ست کنید !! خلاصه یه پسوورد داد و من وارد قسمت مربطوه تو کنسول کردم . اما کانکت نمیشد و همچنان قرمز میموند !! بعد یه پسسورد اسون دیگه گفت کانکت شد . گفت حله - دیگه مشکلی ندارید !!هرچی هم میپرسیدم برا چی عوض شد و ارور رمز عبور اشتباه میداد ؟! میگفت شما اشتباه وارد میکردید !
    .
    خلاصه الان حل شد و میتونم با این وارد سایتشون شم
    .
    .
    میخواستم از شما دوستان بپرسم دلیل چی بود ؟! مشکلی نداره ؟! کسی مگه میتونه تغییر بده پسووردمو ؟! برا خودش مگه عوض میشه ؟!من مطمئنم درست وارد میکردم !!

10. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همشهری های عزیز
    سوالی داشتم بس شگرف. :d

تو سایت اندیشه سبز خزر سرویس 128 نامحدود رو زده 155000 ریال
    بعد در ردیف اول s4 رو زده 128 ترافیک 8 گیگ 225000 ریال
    این چطوره بعد! من متوجه نمیشم! یعنی یکی میاد نامحدود رو ول کنه بره با محدودیت بگیره اونم گرون تر!
    کسی هست که سرویس نامحدود استفاده کنه از اندیشه؟ مشکلی ندارید؟

من الان سرویس 256 ترافیک 8 گیگ دارم. برام کمه و چون دانلود زیاد دارم کم میارم در ماه! خواستم 128 نامحدود بگیرم هر چند سرعت پایین تره اما با فرصت میشه چندین برابر دانلود کرد! نظر شما چیه؟

12. این کاربر از Hamiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سرعتم نصف شده

سرویس 2 مگ. خط 5. شاتل

14. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همشهری های عزیز
    سوالی داشتم بس شگرف. :d

تو سایت اندیشه سبز خزر سرویس 128 نامحدود رو زده 155000 ریال
    بعد در ردیف اول s4 رو زده 128 ترافیک 8 گیگ 225000 ریال
    این چطوره بعد! من متوجه نمیشم! یعنی یکی میاد نامحدود رو ول کنه بره با محدودیت بگیره اونم گرون تر!
    کسی هست که سرویس نامحدود استفاده کنه از اندیشه؟ مشکلی ندارید؟

من الان سرویس 256 ترافیک 8 گیگ دارم. برام کمه و چون دانلود زیاد دارم کم میارم در ماه! خواستم 128 نامحدود بگیرم هر چند سرعت پایین تره اما با فرصت میشه چندین برابر دانلود کرد! نظر شما چیه؟
    سرعت 128 محدود از سرعت 128 نامحدود بیشتره
    در 128 نامحدود سرعتش استانداره یعنی اندیشه روی 14 کیلوبایت تضمین میکنه ولی اندیشه معمولا سرعت دانلود 30 به کاربران 128 نامحدود میده

در 128 محدود سرعت دانلود در روز و شب متفاوته ... در روز سرعت نزدیک 100 کیلوبایت هستش ولی در شب بدلیل رایگان بودن به 50 میرسه

پس می بینید سرعت دانلود 128 محدود به مراتب بالاتر از 128 نامحدود هستش بهمین خاطر قیمتش بلاتره

چون فرد میتونه روزها با سرعت بالا وبگردی بکنه و دانلود های مهمش رو انجام بده و در شب هم بیشتر دانلود هاش رو رایگان انجام بده

پس می بینید فردی که سرویس محدود داره نه تنها کمتر از سرویس نامحدود دانلود نمیکنه

بلکه چنانچه شرایط سرعت شبانه اش خوب باشه می تونه بیشتر از سرویس نامحدود دانلود صورت میگیره

من خودم 128 نامحدود دارم که سرعت دانلودم 30 هستش (خط 5) قبلا هم 128 نامحدود داشتم روزها تا 120 بالا بود

البته خط 4 یکی از دوستانم 128 نامحدود گرفت ولی سرعتش 16 هستش (فکر کنم خطشون خیلی شلوغه )

16. 4 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت 128 محدود از سرعت 128 نامحدود بیشتره
    در 128 نامحدود سرعتش استانداره یعنی اندیشه روی 14 کیلوبایت تضمین میکنه ولی اندیشه معمولا سرعت دانلود 30 به کاربران 128 نامحدود میده

در 128 محدود سرعت دانلود در روز و شب متفاوته ... در روز سرعت نزدیک 100 کیلوبایت هستش ولی در شب بدلیل رایگان بودن به 50 میرسه

پس می بینید سرعت دانلود 128 محدود به مراتب بالاتر از 128 نامحدود هستش بهمین خاطر قیمتش بلاتره

چون فرد میتونه روزها با سرعت بالا وبگردی بکنه و دانلود های مهمش رو انجام بده و در شب هم بیشتر دانلود هاش رو رایگان انجام بده

پس می بینید فردی که سرویس محدود داره نه تنها کمتر از سرویس نامحدود دانلود نمیکنه

بلکه چنانچه شرایط سرعت شبانه اش خوب باشه می تونه بیشتر از سرویس نامحدود دانلود صورت میگیره

من خودم 128 نامحدود دارم که سرعت دانلودم 30 هستش (خط 5) قبلا هم 128 نامحدود داشتم روزها تا 120 بالا بود

البته خط 4 یکی از دوستانم 128 نامحدود گرفت ولی سرعتش 16 هستش (فکر کنم خطشون خیلی شلوغه )
    ممنون از توضیحات کامل.
    با این اوصاف پس بی خیال 128 نامحدود بشم!

18. این کاربر از Hamiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه میلاد صبح خیز's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من شارژم تموم شده می خوام دوباره شارژ کنم. ولی به سایت crm.askiran.com نمی ره .. حتی با دایال آپ.
    اندیشه هم زنگ زدم جوابی نگرفتم!
    کسی چنین مشکلی نداره؟

راستی الان سرعت دانلود تو شب برای سرویس های محدود چقدره ؟ من چند ماهیه که نامحدود میگیرم شاید اینبار عوض کردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •