بچه ها تبريك ميگم برد خيلي خوبي بود . فقط اين دي كارمو با بازي بدش اعصابمونو خورد كرد .
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
بچه ها تبريك ميگم برد خيلي خوبي بود . فقط اين دي كارمو با بازي بدش اعصابمونو خورد كرد .
خیلی حال کردم
واقعا دمشون گرم ، از هر تیمی ببازن ولی به این سپاهانی ها نبازن
خیلی ازشون بدم میاد ، از اون فینال چند سال پیش که پنالتی دقیقه 118 رو به ضرر ما نگرفتند
از اون بازی که همین هادی عقیلی پنالتی دقیقه 82 رو گل کرد 1-1 شد آخرش هم 3 تا دیگه خوردیم
ازشون متنفرم ، قیافه عقیلی دیدن داشت وقتی که حرص میخورد
ای کاش دی کارمو اون 2 تا رو گل میکرد انتقام کامل ازشون میگرفتیم
ولی خودمون همه بازی ها باید جون به لب بشیم تا ببریم
به این دیکارمو بابا اینقدر چرا گیر میدین فکر کنم نیم فصل دیگه قطبی جواب اعتماد کردنشو بگیره
واعظی ( 3) باقری ها ( 1) سپهر حیدری ( 3) آتسو ( 1) پژمان نوری ( 3) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 3) علی کریمی (4 ) کریم باقری ( 4) نیکبخت ( 5) پترویچ ( 4) دی کارمو ( 1) منصوری ( 2)
بهترین بازیکن -> نیکبخت
بد ترین بازیکن -> دی کارمو
واعظی ( 3) باقری ها ( 1) سپهر حیدری ( 3) آتسو ( 1) پژمان نوری ( 3) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 3) علی کریمی (4 ) کریم باقری ( 5) نیکبخت ( 4) پترویچ ( 4) دی کارمو ( 1) منصوری ( 2)
بهترین بازیکن -> کريم باقري
دی کارمو دوندگی خوبی داره و خوب خودش تو موقعیت گل قرار میده ولی خب ............
راستی منم این برد تبریک میگم و بیشتر از همه از این حال کردم که روی خیابانی کم شد
خوب شايد دونده باشه ولي امتياز ته بازي رو کسي مال خود ميکنه که به گل برسه
دي کارمو با سر و صداي الکي وارد تيم شد
اصلا چه صيغه اي شده که هر مهاجم خارجي مياد تو تيم يه بامبول در مياره غيب ميشه يا بازي نميکنه و با شکايت به پول ميرسه
اين ابراهيم توره ي... هم که آخرش بود
بهترین باقری
بدترین حیدری
واعظی ( 2) باقری ها (2 ) سپهر حیدری (3 ) آتسو ( 3) پژمان نوری (3 ) مجتبی شیری ( 2) مازیار زارع ( 2) علی کریمی (4 ) کریم باقری ( 4) نیکبخت ( 5) پترویچ ( 5) دی کارمو (2 ) منصوری ( 3)
بهترین بازیکن -> نیکبخت
من واقعا تعجب می کنم از نظر بعضی از دوستان ! باور کنید دی کارمو در حد پرسپولیس نیست !! ربطی به روحیه و این حرفا نداره ... متاسفانه قطبی هم در مصاحبه ی بعد از بازی , باز هم از دی کارمو حمایت کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)