دوست عزیز فکر میکنم سی دی بازی خراب باشه،چون یه فایل رو پیدا نمیکنه که اجرا کنه دیگه !!!!! از یه سی دی دیگه ( ترجیحا از یه شرکت دیگه ) استفاده کن فکر میکنم مشکلت حل بشه
دوست عزیز فکر میکنم سی دی بازی خراب باشه،چون یه فایل رو پیدا نمیکنه که اجرا کنه دیگه !!!!! از یه سی دی دیگه ( ترجیحا از یه شرکت دیگه ) استفاده کن فکر میکنم مشکلت حل بشه
رفیق اگه بازی رو از شرکت اچ آی وی یو نصب داری بهتره که پاکش کنی بعد از شرکت پردیس نصب کنی ، فکر میکنم به خاطر این باشه که اینقدر طول میکشه بازی نصب بشه
سلام دوستان
من توی اجرای بازی Race Driver : Grid مشکل دارم.
موقع اجرا این ارور رو میده:
در ضمن مشخصات سیستم من اینه:
رم: 2 گیگ
گرافیک: 256
cpu: 1.5 دو هسته ای اینتل
ممنون میشم کمکم کنید.
خوب دوست عزیز این پیام میگه که کارت گرافیک شما shader 3 رو ساپورت نمی کنه. مدل کارت شما چیه؟
سلام. منم با سیاوش موافقم . مشکل از کارت گرافیکتونه . یکی از دوستای منم همین بازی رو
نصب کرد با همین ارور مواجه شد کارت گرفیکشو عوض کرد درست شد !!!
راستی فکر نکنم گرید با ویندوز ویستا همخونی داشته باشه !!!
سلطان سرعت فقط : Need For Speed : Under Cover
اگه مشکل از سی دی هستش پس چرا dx 9 رو نصب می کنم ارورش عوض می شه
و همون ارور dont send رو می ده ؟؟؟
سلام
من Age of Empires COnquest رو دانلود کردم بعد که میخوام نصبش کنم این ارور رو میده میشه بگین چجور حل میشه ؟اگه لینک دانلودی چیزی میخواد لطفا مرحمت کنید
![]()
این بازی با ویندوز ویستا سازگاری داره.
این پیغام خطا یا به ویندوز برمیگرده و یا به کرک بازی... مورد دوم که منتفیه چون یه کرک بیشتر نیست.
در نتیجه مطمئن باشین که ویندوز کامل اپدیت شده باشه.
برای نصب این بازی لازمه که نسخه اصلی یعنی Age of Empires II: Age of Kings نصب شده باشه.
شما همینطور که قبلا گفتم به احتمال زیاد از گرافیکتونه ولی مشخصات دقیق گرافیکت رو بگو تا بشه بهتر نظر داد...
تنها راه حلی که برای دوستانی که با disable کردن unimodem جواب نگرفتن حتما این سه کار رو بکنند:اگه مشکل از سی دی هستش پس چرا dx 9 رو نصب می کنم ارورش عوض می شه
و همون ارور dont send رو می ده ؟؟؟
1-حتما nvidia phsycx رو حتما نصب کنید(این رو خیلی تاکید دارم)
2-درایور گرافیکتون رو حتما آپدیت کنید...
3-آخرین directe x رو نصب کنید...
اگه مراحل بالا کارتون راه افتاد که هیچ و گرنه جدیدا دو سه نفری اومدن که این مشکل رو داشتند با هم یه گفتمانی بکنید که اگه از یه کمپانی هست به احتمال زیاد بازیتون خرابه...
Last edited by mehdy.z; 28-06-2009 at 12:39.
با سلام خدمت دوستان گرامی.
من یک مشکلی با بازی exodus from the earth داشتم خواستم ببینم که میتوانید کمکم کنید.
من این بازی را نصب کردم و بازی هم بخوبی اجرا میشود ولی مشکل اینجاست که من در دموهای بازی صدا دارم ولی در خود بازی صدا ندارم.من در هیچ بازی دیگری این مشکل را ندارم و فقط در این بازی این مشکل پیش آمده است.اگر در مورد این مشکل راهنمایی بفرمائید ممنون میشوم.با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)