منظورتون از اطلاعات در چه زمینه ایی هست برای موارد بالا؟
توی گزینه هاتون هم گرلن وتیور گزینه مناسب تری هست
منظورتون از اطلاعات در چه زمینه ایی هست برای موارد بالا؟
توی گزینه هاتون هم گرلن وتیور گزینه مناسب تری هست
تو همون پست هم عرض کردم در مورد رایحه و پخش و موندگاری و اینکه از بین اینا کدوم ارزش خرید بالاتری داره چون خودم هنوز موفق نشدم هیچکدومو تست کنم
دوستان کسی قیمت روز Guerlain L'Instant Exterem را داره ؟ فکر میکنم تابستان فرصت خوبیه تا عطرهای گرم به قیمت مناسب خریداری بشه ! اگه در مورد فروشگاه هایی که حراج کردن اینجا اطلاع رسانی بشه ممنون میشم
سلام فرید عزیزحال و احول شما؟.
فرید جان یه توضیح تپل مپل راجع به عطر های vetiver میدی؟
ممنون![]()
درمورد دوعطر از اجمل (ویزن-تیتانیوم)هردومردانه توضیحی میتونن دوستان بدن چون من این2عطررو اینترنتی خریدم که بزودی میرسه دستم..منظور نوع رایحه و ماندگاری رو میگم
سلام
دوست عزیز ادکلن ویژن بوی خنک و خیلی خوبی داره و جز ادکلن هایی که برای استفاده روزانه مناسب هستش
درباره تیتانیوم هم باید بگم راستش بو نکردم ولی خیلی کم فروشه
قیمتی که خریداری کردید هم در صورت امکان بفرمایید
موفق باشید
شاهدیم که در عطرهای امروزین واژه های فوق روی جعبه ی عطر درج گردیده است. معنای فارسی دو کلمه ی فوق افشانه ی طبیعی است.
در عطرهای قدیمی از موادّی در ترکیب عطر استفاده می شد که باعث می گردید مادامی که افشانه فشرده شده بود عطر متناوباً از درون بطری خارجی شود. امّا از آنجا که استفاده از مواد مذکور برای لایه ازون و محیط زیست مناسب نبود با افشانه های طبیعی جایگزین گردیدند که ساز و کار این افشانه ها فیزیکی بوده و از مادّه ی مضر برای محیط زیست برای خروج عطر از بطری استفاده نمی شود.
فرق این نوع افشانه با نمونه های قدیمی این است که در نمونه های جدید (طبیعی) با فشردن ذره پاش عطر بصورت ممتد خارج نشده و فقط اصطلاحاً یک پاف خارج می شود و برای مصرف بیشتر می بایست مجدداً افشانه فشرده شود.
Last edited by sharif.1.attar; 15-06-2013 at 23:09.
برای تشخیص اینکه آیا ادکلن یا عطری رو که میخریم اصل هست یانه باید چیکارکنیم؟
عطر ویزن اجمل رو36500تومن وتیتانیوم رو35000تومن خریدم 9تومن هزینه پستی هم دادم که مجموعا80000تومن شد..از سایت پرفیوم شاپینگ اگه این 2عطر رو میگرفتم با هزینه ارسال110000تومن میشد یعنی30000تومن بیشتر.چون هر کدومو55000میگیره با ارسالش...خواستید آدرس بدم بخرین
پاسخ شما رو بصورت نقل قول از پستی که در گذشته ارسال کردم گذاشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)