تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 4105 اولاول ... 405805855895901902903904905906907908909915955100514051905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

والا رفیق متاسفانه تو نیرو انتظامی کمترین تفاوتی بین دیپلم و فوق لیسانس نیست البته نمیشه گفت همه جا اما اون چیزی که من تو 18 ماه خدمتم تو نیرو انتظامی دیدم همین بوده که فرق چندانی وجود نداره
    شدیدا تاییده

2. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

بچه ها من گروه خونیم رو میدونم تو برگه واکسیناسیونمم نوشته....
    ولی الان این کارت گروه خونیم رو کم کردم
    فردا برم مشکلی پیش نیاد برام؟
    گروه خونیم رو میدونما
    جان من یکی جواب بده...
    فردا اعزامم....

4. این کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جان من یکی جواب بده...
    فردا اعزامم....
    دوست عزیز لازم نیست ببری حداقل برای ما که نمیخواست

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از همه دوسنات ممنون بابت راهنمايي هاشون
    دوستان يك باره ديگه به صورت خلاصه ذكر كنيد كه چه چيزايي لازم داريم(حتما قبلا دوستان توي اين تايپيك ذكر كردن، اما به خاطر زياد بودن صفحات تايپيك پيدا كردنش سخته)

ممنون از دوستان

داره خودمونی میشه The Stig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یا علی داداش شما تو این مدت خیلی به بچه ها کمک کردید. فردا صبح به امید قوی ترین ارتش تک نفره دنیا اعزامیم

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

منم برای اعزامی های فردا آرزوی موفقیت میکنم. آموزشی یک تجربه تلخ وشیرین و کاملاً منحصر به فرد هست که تا آخر عمر فراموش نخواهید کرد.

داره خودمونی میشه j@ckson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

12

سلام

خدا پشت و پناه همتون. در بدترین شرایط هم از یاد خدا غافل نشید که بهترین دادرسه

با آرزوی بهترینها

یا علی

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

غمت نباشه عزیز...جای خوبی داری میری...مخصوصا که تا یک ماه دیگه میخورین به ماه رمضون...احتمالا هم اردو نخواهین داشت...کلاس ها هم سبک هستش...اونجا خیلی خیلی زیاد جو میدن...بهترین کار اینه که سعی کنی اصلا جو محیط نگیرتتون...من روز اول که رسیدم شروع کردم به دور و بریام به خندیدن به زمین و زمان...جوری که کل بچه های تهران که 8 تا اتوبوس با هم رسیدیم من رو شناختن و این روحیه رو به اطرافیانم دادم و روز اول با اینکه سخت بود اما اذیت نشدیم...یه نصیحت که مربی تاکتیک اونجا بهم کرد و من عمل کردم و خیلی موفق شدم:...سرت رو بنداز پایین و کار خودت رو درست انجام بده و گردنت رو پیش کسی کج نکن...من شدم مسئول شستن دستشویی ها...این بهترین مسئولیته...هم مرخصی ساعتی بیشتر میدن هم میتونی صبح گاه رو بپیچونی و نری...به نظرم اگه تونستی برو واسه این مسئولیت...اگه نشد برو واسه مسئول بیسیم که خیلی خیلی خوبه...توی رزم ها و پیاده روی ها کوله نمی بری و فقط یه بیسیم میدن دستت که وسط راه واسه خودت راه میری...یا مسئول برانکارد هم خوبه...به غیر از این ها مسئولیت دیگه ای نگیری بهتره...مسئول آشپزخونه و سلف نشی که کارت در میاد...از همه بهتر همون سرویس بهداشتیه...ما کلی می خندیدیم و حال میکردیم...پادگانش خیلی خوب برخورد میکنن...امکاناتش خیلی خوبه...موبایل رو روز اول ازتون میگرن و میان دوره میدن بهتون و میگن نیارین....چندبار بهتون مرخصی میدن که برین مشهد...یا هرجا دوست دارین ...مرخصی های 36 ساعته...رفتی نیشابور شماره هتل گردشگری رو بگیر از 118 و قبل از مرخصی تماس بگیر که توی نیشابور اگه خواستی بمونی بدون جا نمونی...چون وقتی مرخصی میدن همه میرن و جای خوب گیرت نمیاد...راستی به قفل و پونز یادت نره...یه بسته پونز و 3تا قفل و کش گتر هم ببر واسه خودت...به خودت از لحاظ خوردنی برس...یه قمقه ببر که باهاش واسه خودت شربت درست کنی...توی اولین مرخصی هرچی خوردنی میخوای بخر و بیار وکسی گیر بهت نمیده...من لوازم مورد نیازی که بچه ها گفته بودن رو با خودم بردم و هیچ جا گیر نکردم...به من خوب گذشت...البته یه دلیل دیگه هم داشت...

من کسی رو داشتم که هر روز...هرروز باهاش تلفنی ساعت 5 صبح حرف میزدم و بهم انرژی میداد...کلی واسم کتاب جیبی داد که توش برام حرف هاش رو نوشته بود...من عاشقشم و این نازنین با بودنش نذاشت بهم بد بگذره...فقط دوری اون اذیتم کرد...میدونم این متن رو نمیخونه اما من دوسش دارم خیلی زیاد
    يك دنيا ممنون از پاسخ جامع وكاملي كه دادي.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از همه دوسنات ممنون بابت راهنمايي هاشون
    دوستان يك باره ديگه به صورت خلاصه ذكر كنيد كه چه چيزايي لازم داريم(حتما قبلا دوستان توي اين تايپيك ذكر كردن، اما به خاطر زياد بودن صفحات تايپيك پيدا كردنش سخته)

ممنون از دوستان
    عزیز صفحه اولو اگه میخوندی بودا.
    قاشق=چنگال-لیوان-بشقاب یادت نره.
    قرص های مختلف ببر که اونجا مریض شدی داشته باشی.
    لباس زیر و شامپو و صابون و کرم ضد افتاب و اینجور چیزا ببر.
    خشکبار برای اردوگاه ببر.
    لباس زیر و شرت هم ببر.کارت عابر بانک یادت نره.یه مقدار پول نقد همرات ببر.قفل اضافه همرات ببر اونجا ادم دزد زیاد پیدا میشه.
    خودکار و دفترم ببر.
    ---------
    عزیزان همگی در پناه حق.سخت نگیرید تا سخت نگذره.خدا یار و همراهتان.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان اخر معلوم شد کسانی که دفترچه سال 90 پست کردند و اعزامی اردیبهشت بودند طبق قانون 90 هست خدمتشون یا 91 ؟؟؟؟

من نیرو انتظامی بودم جهرم..الان هم افتادم خراسان جنوبی...کسری مربوط به مناطق محروم اونجا چقدر هست؟؟؟ خود بیرجند چقدر کسری داره؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •