سلام.
دوستان من اشتراک صبا نت دارم (مشهد).به تازگی حدود 10 روز میشه سرعتم افت کرده .بعد از کلی این در و اون در زدن بهم گفتن یه مشکلی تو مرکز مخابراتی شما پیش امده که الان درست شده ولی متاسفانه برای من درست نشده بود گفتند مودم خرابه ،رفتم مودم جدید گرفتم ،ویندوز رو عوض کردم ولی بازم به اون چیزی که قبلا بود نرسیده.من قبل از مشکلات از سایت speedtest.net ،پینگ و سرعت دانلود می گرفتم خوب بود :سرعت دانلود بین 2.5 الی 3:0 بود (که عالیه) پینگ هم همیشه 60 الی 80 بود (که اونم خوب بود) .چون رو سرعت یه کمی حساس هستم همیشه تست سرعت می گرفتم فرقی هم نداشت از سایتهای داخلی یا سایتهای خارجی دانلود می کردم با idm سرعتم حدود 300 الی 350 کیلو بیت بر پانیه بود (البته بعضی مواقع بیشتر یا کمتر می شد)به عنوان مثال از چند سایت موزیک معروف: فیلم ،موزیک می گرفتم سرعتم عالی بود.
ولی الان سرعتم از همون سایتها کم شده و فقط از سایتهای مثل p30world (که اونم خود پشتیبانی گفت ازش دانلود کن ببین چطوری هست ) سرعت خوبه و از بقیه سایتها در حدود 100 الی 200 کیلو هست.از سایتspeedtest.net هم که بعد از وقایع تست میگیرم سرعت دانلودم رو در 1.00 یا کمتر حدود 0.6 یا 0.7 کیلو بیت نشون میده به پشتیبانی می گم اقا من قبلا سرعتم اینجوری بوده از این سایت speed تست می گرفتم سرعتم خوب بوده میگه اونا اشتباه می کنن

نمی دونم به پشتیبانی زنگ می زنم میگه از سمت ما مشکلی نداره و زیر بار نمیره موندم چیکار کنم؟
یه بنده خدایی می گفت که شاید اونا سرویس شما رو اینطوری کردند که سرعت دانلود از سایتهای داخلی خوبه ولی از سایتهای که سرورهاشون اون طرفه سرعتتون خود به خود کم مشه .خلاصه الان اوضایی داریم ،نمیدونم یقه کی رو بگیرم،هیچی هم جوابگو نیست؟سرعتم قطره ای شده؟