تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 1783 اولاول ... 40580585589590190290390490590690790890991595510051405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند بار بگم صبانت آشغال نته آشغال نت
    دانلود شبانه تورنتش واسه من خوبه
    اکثرا با تورنت دانلود میکنم شبی 5 گیگ
    بعضی وقتها 4.5 بعضی و قتها 6
    خوبه راضیم
    صبانت

دوستان انتی ویروس با قابلیت اپدیت چی بگیرم
    حالم گرفته نورتون دقیق به دقیقه سریال برای اپدیت میخواد
    لطفا یه دونه معروفی کنید که خوب کرک شده باشه
    ممنون
    Last edited by sleeplessness; 16-10-2013 at 22:55.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

راستش لپ تابمو میخام بزارم روشن بمونه تا آپدیت انتی ویروس بیت دیفندر که حدوده 300 مگ هست رو انجام بده .
    لپ تاب که روشنه ولی نمیشه آپدیت رو مثلا از ساعت 2 صبح فعال کنم . واسه همین هم میخام وقتی بیدارم مثلا ساعت 12 شب بزارم آپدیت شروع بشه .
    فقط نمیدونم خودش از دو به بعد اتومات میره رو شبانه یا اینکه از حجمم کم میکنه ؟
    معمولا آنتی ویروس ها یه قسمت دارند که وظایفی رو بهشون میدی تا سر ساعتی انجام بدند من خودم با avira کار میکنم این قابلیتو داره

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

روز بعد از عید شد و هنوز نمایش پیغام زوری تبریک ادامه داره!

اگر کسی تو صبانت آشنا داره بهشون برسونه که با این کارهای مسخره مشتری‌های‌شان را اذیت و پشیمان نکنند!

4. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.
    دوستان من اشتراک صبا نت دارم (مشهد).به تازگی حدود 10 روز میشه سرعتم افت کرده .بعد از کلی این در و اون در زدن بهم گفتن یه مشکلی تو مرکز مخابراتی شما پیش امده که الان درست شده ولی متاسفانه برای من درست نشده بود گفتند مودم خرابه ،رفتم مودم جدید گرفتم ،ویندوز رو عوض کردم ولی بازم به اون چیزی که قبلا بود نرسیده.من قبل از مشکلات از سایت speedtest.net ،پینگ و سرعت دانلود می گرفتم خوب بود :سرعت دانلود بین 2.5 الی 3:0 بود (که عالیه) پینگ هم همیشه 60 الی 80 بود (که اونم خوب بود) .چون رو سرعت یه کمی حساس هستم همیشه تست سرعت می گرفتم فرقی هم نداشت از سایتهای داخلی یا سایتهای خارجی دانلود می کردم با idm سرعتم حدود 300 الی 350 کیلو بیت بر پانیه بود (البته بعضی مواقع بیشتر یا کمتر می شد)به عنوان مثال از چند سایت موزیک معروف: فیلم ،موزیک می گرفتم سرعتم عالی بود.
    ولی الان سرعتم از همون سایتها کم شده و فقط از سایتهای مثل p30world (که اونم خود پشتیبانی گفت ازش دانلود کن ببین چطوری هست ) سرعت خوبه و از بقیه سایتها در حدود 100 الی 200 کیلو هست.از سایتspeedtest.net هم که بعد از وقایع تست میگیرم سرعت دانلودم رو در 1.00 یا کمتر حدود 0.6 یا 0.7 کیلو بیت نشون میده به پشتیبانی می گم اقا من قبلا سرعتم اینجوری بوده از این سایت speed تست می گرفتم سرعتم خوب بوده میگه اونا اشتباه می کنن
    نمی دونم به پشتیبانی زنگ می زنم میگه از سمت ما مشکلی نداره و زیر بار نمیره موندم چیکار کنم؟
    یه بنده خدایی می گفت که شاید اونا سرویس شما رو اینطوری کردند که سرعت دانلود از سایتهای داخلی خوبه ولی از سایتهای که سرورهاشون اون طرفه سرعتتون خود به خود کم مشه .خلاصه الان اوضایی داریم ،نمیدونم یقه کی رو بگیرم،هیچی هم جوابگو نیست؟سرعتم قطره ای شده؟
    مشکل من اینه که تازگی ها به هرچی لینک خارجی وصل میشم سرعتم زیر 100 کیلو هست و لی به لینکهای داخل کشور سرعت 300 هست. تا چند روز پیش اینجوری نبود.هر چی هم می گم بازم حرف خودشون رو می زنن.فکر می کنم محدودم کرده اند.
    شما اگه اطلاعات دارین دوستان راهنمایی کنید؟تو مشهد صبانت کسی چنین مشکلی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من یه موشکلی با آشغال نت دارم
    وقتی کانکت میشم حدودا تا یه دقیقه باید صبر کنم تا به نت متصل بشم.مثل همون مشکل پیام تبریک که باید صبر می کردیم
    برای کس دیگه ای هم این دوشواری وجود داره یا نه؟

7. این کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان یکی با سرعت 256 یه اسپید تست بذاره ممنون میشم

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون میشم فوری جواب بدین

ترجیحا مشهدی ها جواب بدن

اما دوستان دیگه هم جواب دادن نام شهر رو ذکر کنن

دوستانی که اینترنت نامحدود دارن پس از اینکه اون سقف مشخص شده توسط شرکت در هر نوع سرویس دانلود شد

سرعت تا چه مقدار کاهش میابد

10. این کاربر از mpirayesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نامحدود صبانت افتضاحه بعد از مصرف ترافیک به اصطلاح خودشون منصفانه سرعت فیکس تقسیم بر ۸ میشه کاریشم نمیشه کرد مثلا 512 نامحدود 32 تا سرعت داری بعد ازمصرف 20 گیگابایت کلا من تو مشهد نامحدود خوب ندیدم حالا اگه کسی از شرکتی که به طور ثابت یک سرعت مشخص و خوب ارایه بده اگه اطلاع داره بگه

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان شبانه 2 مگ مشهد سرعت دانلود از سرورهای داخلی فیکس 300 تا 450 کیلوبیت معمولا 450 تا ولی متاسفانه سرورهای خارجی 50 تا 60 کیلوبیت

13. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان شبانه 2 مگ مشهد سرعت دانلود از سرورهای داخلی فیکس 300 تا 450 کیلوبیت معمولا 450 تا ولی متاسفانه سرورهای خارجی 50 تا 60 کیلوبیت
    سرعت تورنتش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •