تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 1124 اولاول ... 4058058558959019029039049059069079089099159551005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مدیر عامل مخابرات کرمانشاه
    پولش جیبه این اقا میره پولتو بندازی دور ندی به این خود ارضا از بس زدده کور شده

سعی کردم یه سرچ راجع به این اقا بزنم دیدم اسمش «مهندس شهاب لطفعلی» هست...چون ایشون رو نمیشناسم نخواستم راجع به سوابق و ارتباطاتش اونم با یه سرچ گوگل نظر بدم. ولی جالب این بود که به یه خبر راجع به وضعیت اینترنت خاص کرمانشاه خوردم (ظاهرا مال تابستونه):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی این گزارش ظاهرا نماینده‌ی کرمانشاه () هم تذکر داده و بعد این آقا با لفاظی‌هائی که فقط از یه قشر خاص برمیاد عملا جواب سربالا داده در حالیکه هر کدوم از بچه‌هائی که اینجا هستن به خوبی می‌دونن اصل قضیه و مشکل کجاست و این تیپ چرت و برت و یکی به میخ کوبیدن و یکی به نعل کوبیدن رو فقط می‌تونه برای یه عده بیسواد بکنه یا واسه گزارشگری که اومده دو کلمه گزارشش رو بنویسه و بره پی کارش کدوم تحقیق ژورنالیستی. کاری به سابقه یا صلاحیتش ندارم ولی جوابهائي که داده آدم نمی‌دونه گریه کنه یا بخنده! کل سیستم،‌ کل سیستم نه فقط مخابرات همینجور دیمی اداره میشه....مدیریت کشور در حد اتومات، اتوپایلوت مملکتی که اینا اداره کنن...

تذکر نماینده‌:
    این مسئله به حدی جدی شده است که سیدسعید حیدری طیب نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی هفته گذشته در تذکری به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با این محتوا که « با توجه به اینکه کیفیت و سرعت اینترنت در استان کرمانشاه ضعیف است و این امر موجب تضییع حقوق مشترکین می باشد و مبالغ پرداخت شده توسط مشترکین برای سرعت خاص اینترنت،منظور نمی گردد چونکه اختلاف فاحش بین سرعت خریداری شده با سرعت واقعی تحویلی به مشترکین وجود دارد»، خواهان رسیدگی به وضعیت سرعت و کیفیت اینترنت در کرمانشاه شد.
    شهاب لطفعلی مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه، پیرامون این مشکل می گوید:" برای ارایه خدمات به کاربران دیتا دو نوع اینترنت داریم یکی اشتراکی و دیگری خصوصی است. با توجه به اینکه هزینه اینترنت خصوصی بسیار بالا است، این خدمات به صورت اشتراکی به کاربران خانگی در ایران ارایه می شود."

وی با اشاره به اینکه طبق قانون سرعت اینترنت اشتراکی یک به 10 است، تصریح کرد:" سرعتی که به یک مشترک خانگی واگذار می شود 128 کیلو بیت است که به ده نفر به صورت اشتراکی واگذار می شود و به همین مظور سرعت واقعی شما 128 تقسیم بر 10 است."

لطفعلی با بیان اینکه اینترنت خصوصی به علت هزینه های زیاد تنها در بعضی موارد خاص ارایه می شود، افزود:" به منظور تعدیل قیمت و کاهش هزینه ها شرکت مخابرات خدمات اینترنت را به صورت اشتراکی به مشترکان خانگی ارایه می کند."

وی در خصوص اینکه چرا در هنگام دانلود سرعت دانلود از سرعت خریداری شده کم تر است، گفت:" دو شاخص برای اندازه گیری سرعت وجود دارد که یکی بیت و دیگری بایت است که هر بایت به اندازه هشت بیت است. حال کاربران در زمانی که دانلود می کنند انتظار دارند با همان سرعت 128 این اتفاق بیفتد که سرعت دانلود به صورت بایت نشان داده می شود این عدد بسیار کم تر است که البته این نکته را هم باید اضافه کرد اشتراکی بودن اینترنت نیز بر این مسئله تاثیر گذار است."

وی درباره کیفیت پایین اینترنت و قطعی های مکرر در هنگام کانکت شدن و تاخیر در باز شدن برخی سایتها، گفت:" برخی از مشکلات اینترنت و قطعی ها و یا باز نکردن برخی سایتها امکان دارد ناشی از مشکلات و تحریم اعمال شده از سوی سایت های خارجی باشد و این به آن معنی نیست که اینترنت شما مشکل دارد، شاید آن سایت با مشکل مواجه باشد."

بعله! ایشون بسیار بسیار جواب‌های جالبی دادند. توی این کشور آدمائی پیدا میشن (تا اون بالاها هم میرن)‌ که می‌تونن بشینن جلو روت بگن ماست سیاهه، توی مناظره هم حریفشون نشی...آخه سالها درس کلاشی و مغلطه می‌خونن.....تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل...
    Last edited by MasterGeek; 02-03-2014 at 02:34.

2. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هیچکس از پارس انلاین اینجا سرویس حجمی نداره بگه وضعیت چطوره؟
    سرعت دانلود روزانه و شبانه؟ قطعی و خرابی؟
    من بیشتر برا دانلود شبانه میخوام ارزش داره برم پارس؟

4. 2 کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال اساسی این نامحدود های دیگه واقعا همیشه اینجوریه؟یا موقتیه یه مشکلی چیزی هست 1-2 روز دیگه درست میشه؟چون خیلی این اتفاق افتاده سرعتا کم شده بعد درست شده.

اصلا با عقل جور در نمیاد 1 مگ ناحدود سرعت دانلود 15 ! به نظر من شایعه است .و 2-3 روز دیگه درست میشه

6. 2 کاربر از amir0831 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یه چیز مهم!! من زنگ زدم پشتیبانی گفت 1به5 ها مشکلی نداره فقط 1-8 هست.من فقط 2-3 روز مونده بود 1 مگ 1به 8 .منقضی کردم به جاش 512 1به 5 گرفتم .40 تومن .سرعت دانلود هم فیکس روی 130 هست

بعد 5 دقیقه زد حجم شما به پایان رسیده!!!!بعد زنگ زدم گفت مودمو خاموش روشن کن بررسی کردیم درست شد .سرعت اومد رو 80!!!!!!/

دوستان سرعت 512 1به 5 توی حالت عادی چند باید باشه؟چون من قبلا 1به 8 داشتم از این بیشتر بود!
    Last edited by amir0831; 02-03-2014 at 14:51.

8. 5 کاربر از amir0831 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام ملالیل
    رفتم فروم فن اوا بینم چه خوره وجدان سر ازمان شیواندن اینا.دیه فکر نکنم بشه اینترنت نامحدود بگیریو راحت دانلود بکنی چون اونجام همی مشکل ماره داشتن ینی سرعت نامحدودا خراب شده!نتیجشه بعدن اینجا میگم

10. این کاربر از lkvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ماشاله حسابگرم دیگه پورت نداره همه پره

هیچکس پارس انلاین نداره به ما بگه وضعیت چطوره؟

بجز پارس دیگه چی هست تو این شهر .... ؟

12. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

پارس آنلاین فرومش جداست

14. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

من از 2 تا مرکز خبر دارم! فجر نابوده ولی امام خمینی خوبه

16. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

512 حجمی ...
    شبانه هم سرعت اسمی میشه

18. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

512 حجمی ...
    شبانه هم سرعت اسمی میشه
    یعنی 2مگ شبانه با سرعت 250دانلود میکنه؟
    اگه اینطوری باشه که خوبه

کدوم مرکزی شما که توی روز این سرعتو بهتون میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •