تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 1298 اولاول ... 4058058558959019029039049059069079089099159551005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در مورد طرح جدید:
    طرح خوبیه بلخره یک ادم پیدا شده طرحی بده که برای یک سری از کاربران مفید باشد! اما توجه کنید اگر می خواهند واقعا به فکر درامد زایی و حفظ رضایت مشترک ها باشند باید به درخواست دیگر کاربران هم توجه کنند!
    اگر ان سایت که راه اندازی کرده اند برای دانلود فایل به روز شود یا با یکی از سایت های معروف مثل پی سی دانلود یا همین پی سی ورلد هماهنگ کنند برای ایجاد سرور موازی در مخابرات اصفهان خیلی بهتر می شود و می توانند برای یک سری از افراد واقعا مفید باشد!

اما از این مورد نباید گذشت همه افراد دوست ندارند از این سایت ها استفاده کنند ممکن است اصلا برای دانلود فایل برنامه و فیلم به اینترنت نیایند!!
    من به شخصه در ماه حدود ۲۰ گیگ اینترنت مصرف می کنم. اگر سیستمی برای تعمییر به منزل بیاورم این رقم به ۳۰ بعضی مواقع به ۴۰ گیگ می رسد!‌ این حجم ها اصلا صرف دانلود برنامه ها ویندوزی و فیلم نمی شود!‌ در ماه گذشته ۱۵۰ هزار تومان خرج خرید گیگ از مخابرات کردم اگر کیفیت مناسبی ارایه می شود مشکلی نبود اما پینگ بالا و سرعت لود پایین صفحات قطعی لحظه ای ارتباط و پکت لاست بالا و بسته شدن مداوم ای پی سرور های من توسط مخابرات و عدم دانش کافی پشتیبان ها و نقص در مهندسی نرم افزاری پلوتون و نقص در پیاده سازی پلوتون* از مشکلاتی است که کار با این اینترنت را سخت می کند!
    *(سیستمی که ورودش به مخابرات با بحث و ماجرا همراه بوده بهتر از این نمی شود!‌ )

بیایید دروغ نگوییم و طرف داری بی جا نکنیم! تحمل واقعیت راحت تر می شود اگر به ان شاخ و برگ ندهیم!
    بنده با حداقل %90 صحبتهای شما موافقم ، مشکلات پشتیبانی در مخابرات بسیار زیاد است ، 2-3 سال پیش که در همین فروم وهمین تاپیک درباره کیفیت بد پلوتو صحبت میکردم مدام یکی از عوامل پلوتو به من حمله میکرد ولی الان معلوم نیست کجا تشریف دارد که این دسته گلش را تحویل بگیرد

من خودم چند سال از مخابرات سرویس دارم ..باید بگم پشتیبانی مخابرات بک سری آدم بی اطلاع از نت هستند .....در خصوص سرویس 10 مگ که میگن خط تا 10 مگ بازه ..... آخه مگه شیر آبخوری هست که باز باشه یکم شعور به مخاطب هم بزارید خوب هست ......در خصوص سرویس مخابرات باید بگم تا 12 ظهر سرعت عالی و از 12 تا 3 و 4 شب سرعت حداکثر 100 KB حالا چه میخواد خطت رو 10 مگ باشه یا 3 مگ باشه با DLC باشه ...یا DLC نباشه .....خط تلفن بتونه کیفیت را سینک کنه ....خط تلفن نتونه کیفیت را سینک کنه ..... نویز داشته باشی ..نویز نداشته باشی ....همینه .......... یک سری افراد جدید الورد هم میخوان تبلیغ مخابرات رو بکنن و بگن آره ما خیلی خفنیم اما نمیدونن که تو اون مدرسه ایی که درس میخوندد ما مدیر مدرسه بودیم
    من نمی دانم شما با این ادبیات مبتذل میخواهید به کجا برسید ، بد نیست یک نگاهی به تاریخ عضویت بنده و پستهای بنده بکنید و یک مقداری ادبیات خودتان را اصلاح کنید
    درباره کیفیت سرویس مخابرات ، شاید روزهایی بد باشد ولی نباید بخاطر بعضی روزها در کل روزها دروغ گفت ، من همین الان هم با سرور داخلی و هم با سرور خارجی تست
    کردم و نتیجه این شد

هر دو سرور یک سرعت مابین 8.5 تا 9 مگ را نشان میدهند ، پس بزرگوارانی که ادعای مدیر مدرسه بودن میکنند باید توجه داشته باشند که مشکلات ADSL شان حداقل در حال حاضر ربطی به پهنای باند ندارد و باید روی خط ADSL خودشان به دنبال حل مشکل باشند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

شما میای عکس میذاری میگی مشکل نداره منم همین الان تست گرفتم
    توجه کنید تا همین 3 هفته پیش سرعت من تا 1.1 مگابایت بود ولی الان که میگم مشکل پهنا باند داره شما قبول نمیکنید !!!!
    خود پشتیبانی مخابرات قبول کرده سپساهانشهر مشکل داره!!!! ولی هیچ کاری نمیکنند براش !!!!

حالا بازم بگید مشکل پهنای باند نداره مخابرات عالیه !!!!!
    سروریسم حرفه ای هاست خطم تا 10 مگ بازه snr هم مشکل داشت از طرف مخابرات ولی 2 هفته پیش با تعویض پورت درست شد و خطم هیچ مشکلی نداره !!!!
    فقط نمیدونم چرا سرعتم اینه !!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    آیا کسی غیر از آقای اصفان وب از عملکرد مخابرات راضی هست؟؟
    در ضمن حدود سرعت دالود شبانه از سرورهای خارجی چند است؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما میای عکس میذاری میگی مشکل نداره منم همین الان تست گرفتم
    توجه کنید تا همین 3 هفته پیش سرعت من تا 1.1 مگابایت بود ولی الان که میگم مشکل پهنا باند داره شما قبول نمیکنید !!!!
    خود پشتیبانی مخابرات قبول کرده سپساهانشهر مشکل داره!!!! ولی هیچ کاری نمیکنند براش !!!!

حالا بازم بگید مشکل پهنای باند نداره مخابرات عالیه !!!!!
    سروریسم حرفه ای هاست خطم تا 10 مگ بازه snr هم مشکل داشت از طرف مخابرات ولی 2 هفته پیش با تعویض پورت درست شد و خطم هیچ مشکلی نداره !!!!
    فقط نمیدونم چرا سرعتم اینه !!!!!!!
    من عکس نگذاشتم ، من تست پهنای باند گذاشتم
    الان این تست پهنای باند من ثابت میکند مخابرات مشکل پهنای باند اینترنت ندارد، تستهایی که شما گذاشته اید ثابت میکند که در مرکز شما در سپاهانشهر تا روتر دیتای اصفهان
    مشکل ترانزیت و انتقال پهنای باند وجود دارد ، خودتان هم تأیید کرده اید که تا 3 هفته پیش سرعت خوبی دریافت میکرده اید
    لطفاً مرکز مخابراتی خودتان را هم بفرمایید تا شنبه یک سوالی درباره مشکل شما از مهندس بنی طبا بپرسم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بنده با حداقل %90 صحبتهای شما موافقم ، مشکلات پشتیبانی در مخابرات بسیار زیاد است ، 2-3 سال پیش که در همین فروم وهمین تاپیک درباره کیفیت بد پلوتو صحبت میکردم مدام یکی از عوامل پلوتو به من حمله میکرد ولی الان معلوم نیست کجا تشریف دارد که این دسته گلش را تحویل بگیرد

من نمی دانم شما با این ادبیات مبتذل میخواهید به کجا برسید ، بد نیست یک نگاهی به تاریخ عضویت بنده و پستهای بنده بکنید و یک مقداری ادبیات خودتان را اصلاح کنید
    درباره کیفیت سرویس مخابرات ، شاید روزهایی بد باشد ولی نباید بخاطر بعضی روزها در کل روزها دروغ گفت ، من همین الان هم با سرور داخلی و هم با سرور خارجی تست
    کردم و نتیجه این شد

هر دو سرور یک سرعت مابین 8.5 تا 9 مگ را نشان میدهند ، پس بزرگوارانی که ادعای مدیر مدرسه بودن میکنند باید توجه داشته باشند که مشکلات ADSL شان حداقل در حال حاضر ربطی به پهنای باند ندارد و باید روی خط ADSL خودشان به دنبال حل مشکل باشند
    دوست عزیز شما ساعت 4 صبح این تست رو گرفتید و انتظار دارید سرعتتون پایین باشه ؟منم ساعت 4 صبح سرعت تک کانکشنم از 1 مگابایت پایین نمیاد!
    شما ساعت 6 عصر از سرور خارجی تست بزار اگر این سرعتو داشتی بعد بیا بگو که مخابرات مشکل پهنای باند نداره!

6. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت CmanDesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما ساعت 4 صبح این تست رو گرفتید و انتظار دارید سرعتتون پایین باشه ؟منم ساعت 4 صبح سرعت تک کانکشنم از 1 مگابایت پایین نمیاد!
    شما ساعت 6 عصر از سرور خارجی تست بزار اگر این سرعتو داشتی بعد بیا بگو که مخابرات مشکل پهنای باند نداره!
    شما تکلیف خودتو مشخص کن ، پیک مصرف توی تایم شبانه هست که همه دانلود میکنند ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شما تکلیف خودتو مشخص کن ، پیک مصرف توی تایم شبانه هست که همه دانلود میکنند ..
    پیک مصرف ؟
    برای بقیه ی آی اس پی ها آره.ولی نه مخابرات اصفهان که همه طرح زرین دارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پیک مصرف ؟
    برای بقیه ی آی اس پی ها آره.ولی نه مخابرات اصفهان که همه طرح زرین دارن
    بزرگوار ، مغلطه نفرمایید ، شما پیک مصرف را در ساعت رایگان شبانه باید در نظر بگیرید
    این که همه طرح زرین دارند مغلطه است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بزرگوار ، مغلطه نفرمایید ، شما پیک مصرف را در ساعت رایگان شبانه باید در نظر بگیرید
    این که همه طرح زرین دارند مغلطه است
    دوست عزیز شما هم هی بگو مغلطه نفرمایید!
    این یک چیز مشخصیه.وقتی من توی ساعات روزانه سرعتم از 100 کیلوبایت بیشتر نمیشه ولی ساعت 4 صبح سرعتم میشه 1 مگابایت معنیش چیه ؟
    لابد ساعت 4 صبح مخابرات در راستای جلب رضایت مشترکین پهنای باند اضافه میکنه!

11. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

من عکس نگذاشتم ، من تست پهنای باند گذاشتم
    الان این تست پهنای باند من ثابت میکند مخابرات مشکل پهنای باند اینترنت ندارد، تستهایی که شما گذاشته اید ثابت میکند که در مرکز شما در سپاهانشهر تا روتر دیتای اصفهان
    مشکل ترانزیت و انتقال پهنای باند وجود دارد ، خودتان هم تأیید کرده اید که تا 3 هفته پیش سرعت خوبی دریافت میکرده اید
    لطفاً مرکز مخابراتی خودتان را هم بفرمایید تا شنبه یک سوالی درباره مشکل شما از مهندس بنی طبا بپرسم

من مرکز سپاهانشهر هستم
    3 شب پیش هم با یکی از پشتیبانی ها تماس گرفتم و کاملا براشون توضیح دادم و ایشون هم برام یه اعلام خرابی پر کردند و گفتند شنبه رسیدگی میشه
    حالا بذار ببینم فردا رسیدگی میشه یا نه !!!

الان وضعیت اینترنت من دقیقا اینجوریه
    9 صبح تا 6 عصر حدود 20 درصد packet loss
    6 عصر تا 1 شب حدود 40-30 درصد packet loss
    1 شب تا 2 شب حدود 10 درصد packet loss
    دوباره 2 شب که شبانه رایگان میشه تا حدود 5 صبح 30 درصد packet loss

5 صبح تا 9 صبح حدود 0 درصد packet loss

نتیجه : در 24 ساعت من فقط 4 ساعت اینترنت با کیفیت خوب و قابل قبول از مخابرات دریلفت میکنم !!!!!

تمامی این تایم ها رو هم خودم و برادرم دقیقا طی 1 هفته تست کردیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •