داداش realim رو خالی بزار
داداش realim رو خالی بزار
حدود 1 گیگ و 200 مگابایت براتون باقی مونده !
البته شاید بیشتر یا کمتر باشه(بستگی به سرویسی که استفاده میکنید داره)
Last edited by timemachine2029; 13-07-2012 at 14:14.
بعد از مدت ها بد بودن سرعت توی شبا بلاخره از 2 شب پیش سرعت دوباره خوب شد و به 130 رسید.خیلی راحت توی 2 شب گذشته تونستم شبی 2.5 گیگ دانلود کنم اما حدود یک ماه بود که سرعت واقعا افتضاح بود
من خودم از آسیاتک اومدم مبین... روزانش فوق محشر بود. سرویس 1 مگ گرفته بودم روی 4 مگ بسته بودن. در بدترین شرایط سرعت دانلودم زیر 450 نمی اومد! در بهترین شرایط هم روی 800...
ولی شبانه اش فوق افتضاح بود. در اوج تایم مصرف به زور به 30 می رسید و ساعت 6 به بعد سرعتش می شد حدودا 70 تا 80!
مبین خیلی بهتر و سر تر از آسیاتک هست. روزانش خودشه و شبانه اش هم تقریبا نصفش.
یعنی می شه شبانه مبین هم عین روزانش پر سرعت بشه...؟ اگه بشه چی می شه
شاد باشین
سلام
میشه بگید این اعداد چین؟ چه طوری میشه فهمید چقدر دیگه حجم داریم؟؟
اون جدول demo 2 چیه دیگه؟؟؟
چطوری از شبانه استفاده کنیم؟؟؟
![]()
/////////////////
Last edited by stratocaster; 13-07-2012 at 15:34.
دوست عزیز شما 4700 مگ دیگه دارید ( 4.7 gig ) و 1442 مگ استفاده کردید کل حجمتونم که 6 گیگ بوده
ساعت 2 تا 8 صبح طرح دانلود شبانه آغاز می شه. شما بنابر احتیاط واجب بگذار یه ذره از 2 بگذره و دانلود رو استارت بزن و پیش از 8 هم تمومش کن!
شابد باشین
دوستان من میخوام یه اینترنت بگیرم فقط نمیدونم مبین نت بگیرم یا مخابرات، دانلود شبانش برام مهمه ، در ضمن نزدیکای خونمون مبین آنتن داره منم میخوام 128 بگیرم یه دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید
در ضمن چطوری میتونم از مبین بالای 128 بگیرم.
مرسی
مثل اینکه کلا برداشتن.توی سایتش هم که رفتم توی قسمت اینترنت پرسرعت زیر جدولی که طرح های محدود رو معرفی کرده فقط شبها رو به عنوان اینترنت رایگان ذکر کرده در صورتی که قبلا در همین قسمت جمعه ها از صبح تا ظهر هم بود.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)