چرا کسی به سوال من جواب نمیده ؟
کسی میدونه چطوری میشه توی مودم فضای خارجی فرکانس حذف کرد ؟ (فرکانس های bts های آشغال )
اگه حذف کنم میشه راحت برگردوند ؟
چرا کسی به سوال من جواب نمیده ؟
کسی میدونه چطوری میشه توی مودم فضای خارجی فرکانس حذف کرد ؟ (فرکانس های bts های آشغال )
اگه حذف کنم میشه راحت برگردوند ؟
خیر ، مودم نیاز به بنام زدن نداره
اگر فقط مودم باشه نه ولی اگر با اکانتش هست. قبلا اگه به نامت نبود و کارت به پشتیبانی میافتاد، جوابت را نمیدادن. جدیدا نمیدونم
Last edited by Mr.Aras; 11-02-2013 at 09:39.
با سلام
میخواستم ببینم از این دو مدل مودم کدوم، بهتر،جدیدتر و آنتن دهی بهتری دارن؟؟ BM632W یا WIXFMM-130
![]()
Last edited by Green_life; 11-02-2013 at 14:46.
وقتی وارد پنل کاربری مودم شدی برو به صفحه Wimax در قسمت پائین صفحه Scanning List میتونی فرکانسها رو حذف کنی...
برگردوندنشونم کار آسونیه. توی همون صفحه قسمت بالا اونجایی که شامل پارامترهای : FFT Size : , Bandwidth :, Frequency به راحتی میتونی فرکانسهای مورد نظر و فرکانسهایی رو که جدیداً ایرانسل قصد فعال کردنشون رو داره اضافه کنی.
فقط یادت باشه که از اون صفحه Wimax یک عکس بگیری که اگه اشتباهی انجام دادی یک نمونه از نسخه اولیه رو داشته باشی که مجبور نشی مودم رو Reset کنی.
من با جفتشون کار کردم هیچ فرقی نمیکنن فقط WIXFMM-130 خیلی بزرگه...
ولی از نظر آنتن دهی اونچیزی که من تست کردم فرقی نداشتن.
۶۳۲ سرعت وای فای بیشتری داره و زمانی که بخوای باهاش شبکه وایرلس خونگی برقرار کنی بیشتر به کار میاد.
چشم نزنم چند روزیه که اوضاع ایرانسل خیلی خوب شده.
دیگه خبری از پکت لاست نیست سرعت هم خوبه (حتی با تک کانکشن)
دوستان یه سوال
وقتی وارد حساب ecare میشم. توی کدوم قسمت میشه شماره تماس و ایمیل که قبلا ثبت شده رو تغییر داد؟؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
سلام
ببخشید دوستان میخواستم بدونم هنوز شبانه ایرانسل رایگانه؟ من یه طرح 2 مگ دارم ولی نمی دونم شب ها ساعت 2 تا 6 میتونم رایگان دانلود کنم یا نه.
ممنون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)