تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 966 اولاول ... 405805855895901902903904905906907908909915955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

مدرک اصلی 2 3 سال بعد اماده میشه! من الان 3 ساله کاردانیو تموم کردم هنوز مدرک اصلی رو ندادن برای کارشناسیمم تازه دان مدرک اصلی ورودی 89 رو میدن!!!
    سه سال؟
    من الان می خوام برای مقطع بالاتر همون شعبه ثبت نام کنم، توی شرایط ثبت نام نوشته بودن که اگه مدرک کاردانی رو ندارید می تونید همون گواهی موقت رو به همراه یک میلیون سفته ارائه کنید و تعهد بدید که ظرف یکماه مدرک اصلی رو تحویل دانشگاه بدید! خب با این حساب که نمیشه بعد از ثبت نام سفته رو پس گرفت.
    شما خودت چیکار کردی؟
    Last edited by *Necromancer; 04-12-2014 at 01:54.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان معرفی به استاد چه شرایطی داره؟تو چه ترمی میشه اینکارو کرد؟چند واحد میشه اینکارو کرد؟ برمیداری و سر کلاسش نمیری؟ 20واحد برداشته باشی ام میتونی اینکارو بکنی؟ تابستون ام میشه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سه سال؟
    من الان می خوام برای مقطع بالاتر همون شعبه ثبت نام کنم، توی شرایط ثبت نام نوشته بودن که اگه مدرک کاردانی رو ندارید می تونید همون گواهی موقت رو به همراه یک میلیون سفته ارائه کنید و تعهد بدید که ظرف یکماه مدرک اصلی رو تحویل دانشگاه بدید! خب با این حساب که نمیشه بعد از ثبت نام سفته رو پس گرفت.
    شما خودت چیکار کردی؟
    منم برای کارشناسیم سفته یک میلیونی دادم و بعد براشون گواهی موقت بردم
    اونا میدونن که مدرک اصلی به این زودی اماده نمیشه کاریم با سفته ندارن یعنی بهتون گیر نمیدن سر فارغ التحصیلی چون همه دانشجوهایی که بعد از کاردانی بلافاصله اومدن کارشناسی این مشکل رو دارن.
    یکی از دوستام برای کارش مدرک اصلی کاردانی رو میخواست انقد پیله شد به دانشگاه که خارج از نوبت براش صادر کردن ولی به من برای ثبتنام گواهی دادن الانم برای ارشد بهم گواهی موقت میدن چون مدرک اصلی در کار نیست

اگر همون شعبه میخواید ثبتنام کنید چون مدارکتون از قبل توی دانشگاه هست به مشکل نمیخورید.

4. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستان معرفی به استاد چه شرایطی داره؟تو چه ترمی میشه اینکارو کرد؟چند واحد میشه اینکارو کرد؟ برمیداری و سر کلاسش نمیری؟ 20واحد برداشته باشی ام میتونی اینکارو بکنی؟ تابستون ام میشه؟

در مورد معرفی به استاد در آیین نامه اموزشی اینجوری نوشته :
      محتوای مخفی: شرایط معرفی به استاد 
    ماده 20 :چنانچه دانشجو در يک نيمسال يا دوره تابستان براي فراغت از تحصيل حد اکثر دو درس نظري به ارزش حد اکثر 4 واحد باقيمانده داشته باشد مي تواند براي يکبار خارج از تفويم دانشگاهي انتخاب واحد نموده و در فرصتي که از طرف گروه آموزشي مربوط تعيين مي شود درس يا دروس مزبور را از طريق معرفي به استاد حداکثر در همان نيمسال يا آن دوره تابستاني بگذراند

اینجوری که اینجا گفته فقط برای ترم اخر معرفی به استاد میدن

6. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    بچه ها در مورد حذف اضطراری سوال دارم مثلا در سایت نوشته حذف اضطراری / غیبت 4/16 منظورش چیه چون تو سایت که رفته بودم یه عددی داده بود

و چند سوال

1 چند تا درس را میتوانم در یک ترم یا همین ترمی که هستیم حذف کنیم ؟
    2 در مقطع کاردانی چند بار میشود حذف اضطراری کرد ؟
    3 درسی را که حذف میکنیم آیا شهریه آن هم حذف میشود یا خیر ؟
    4 ممکنه اون دانشگاهی که هستیم قبول نکنه ؟ اگر قبول نکرد حذف کنیم چکار باید کرد ؟
    5 تا چه زمان میشود از حذف اضطراری استفاده کرد منظورم تا چه تاریخی است
    مرسی
    Last edited by sara9000; 10-12-2014 at 19:47.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    بچه ها در مورد حذف اضطراری سوال دارم مثلا در سایت نوشته حذف اضطراری / غیبت 4/16 منظورش چیه چون تو سایت که رفته بودم یه عددی داده بود

و چند سوال

1 چند تا درس را میتوانم در یک ترم یا همین ترمی که هستیم حذف کنیم ؟
    2 در مقطع کاردانی چند بار میشود حذف اضطراری کرد ؟
    3 درسی را که حذف میکنیم آیا شهریه آن هم حذف میشود یا خیر ؟
    4 ممکنه اون دانشگاهی که هستیم قبول نکنه ؟ اگر قبول نکرد حذف کنیم چکار باید کرد ؟
    5 تا چه زمان میشود از حذف اضطراری استفاده کرد منظورم تا چه تاریخی است
    مرسی

سلام

محتوای مخفی: شرایط و ضوابط حذف اضطراری  
    ماده 37 : دانشجو مي تواند تا 5 هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط يکي از درسهاي نظري يا عملي يا عملي - نظري خود را حذف کند مشروط باينکه واحد هاي درسي باقي مانده وي از حداقل مجاز ( دوره اي 12 واحد - پاره وقت 10 واحد ، آموزش معلمان 8 واحد ) کمتر نشود.
    حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال
    ماده 38 : حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي ذيربط قادر به ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
    تبصره 1 - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
    تبصره 2 - چنانچه با استقاده از مواد 31 - 32 و 35 موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
    تبصره 3 - استفاده از مفاد ماده 38 و تبصره 2 آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.

در مورد اون عدد اطلاعاتی ندارم

تبصره شماره 31 32 35 هم در ایین نامه موجود نیست!!!

9. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستانم خراسان شمال ساکن هستن،ترم سه کاردانی تربیت بدنی سما
    میخواستم بدونم شرایط انتقالی در دانشگاه ازاد چطوره،اگه میشه راهنمایی کنید؟قوانین سما برای انتقال دانشجو چیه؟به کدوم شهر ها راحت انتقالی میدن

ایشون قصد دارن در یکی از دانشگاه آزاد های شمال کشور یا مشهد یا تهران ادامه تحصیل بدن

میشه بگین کدوم دانشگاه ازاد(واحد سما)امکانات بیشتری واسه رشته ی تربیت بدنی داره

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    ببخشید سوالم را جای دیگری بایستی طرح بکردم در مورد علمی کاربردی بود
    لطفا مدیران حذف کنند ممنون

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستانم خراسان شمال ساکن هستن،ترم سه کاردانی تربیت بدنی سما
    میخواستم بدونم شرایط انتقالی در دانشگاه ازاد چطوره،اگه میشه راهنمایی کنید؟قوانین سما برای انتقال دانشجو چیه؟به کدوم شهر ها راحت انتقالی میدن

ایشون قصد دارن در یکی از دانشگاه آزاد های شمال کشور یا مشهد یا تهران ادامه تحصیل بدن

میشه بگین کدوم دانشگاه ازاد(واحد سما)امکانات بیشتری واسه رشته ی تربیت بدنی داره

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    من الان 3 ترمه که مهمان شدم از تهران به شمال
    مهمانی یا انتقالی یه سری شرایط داره و از طریق سامانه نقل و انتقالات دانشگاه ازاد باید ثبتنام کنید.
    چند تا پست قبلتر اسم سایت و تاریخ ثبتنام رو گفتم.

اگر شرایطش رو نداشتن میتونن از ماده 7 که جدول همترازی دانشگاه ها است استفاده کنند.
    یعنی به دانشگاهی هم تراز دانشگاه خودشون و یا پایین تر مهمان شن یا انتقالی بگیرن
    احتمال اینکه خود تهران پذیرش بشن کم هست چون تراز دانشگاهای تهران بالاتره و اطراف تهران پذیرش میشن مثل اسلام شهر رودهن ری و ...

برای مشهدم همین طوره ولی باید بازهم شهرشون رو از داخل جدول همترازی با شهرهایی که میخوان چک کنند.

در مورد امکانات دانشگاه ها اطلاعاتی ندارم.

توی سایت موقع ثبت نام یه سری مدارک میخوان و یه سری توضیحات
    مدارک باید متانسب با ماده ای که انتخاب میکنند باشه .
    توی همون سایت ایین نامه بصورت فایل پی دی اف موجوده لطفا مطالعه کنید.

13. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

حذف شود.............
    Last edited by ALI . R; 11-12-2014 at 17:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •