آپدیت dt0f اومده، فقط 3 تا توپ با چند تا کفش اضافه شده، تیم های فیک همونه
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت dt0f اومده، فقط 3 تا توپ با چند تا کفش اضافه شده، تیم های فیک همونه
لینک دانلود:
كرك 1.3 تو سايت gamecopyworld هنوز نيومده
كسي پيدا نكرده؟
آقا یکی ما رو دریابه!
تا حالا اینجا همه انصافا کار ما رو راه انداختن...
برو به اينجا و پست اول
هر پچي رو كه دوست داشتي دانلود كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بهت SM Patch رو پيشنهاد مي كنم
مرسی .زحمت کشیدی حتما این تغییرات رو در بازی انجام میدم.اینکار رو باید با برنامه PES EDITOR انجام بدی حجم برنامش کمه و راحت میتونی دانلودش کنی این آدرس نسخه نهایی ( 1.8.1 ) :
حسین جان و krauser عزیز و بقیه بچه ها که در انجمن فعالیت میکنید شماها واقعا نعمت بزرگی برای ما گیمرها هستید که با راهنمایی هاتون لذت انجام بازی رو برای ما دو چندان میکنید.امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
اینجا چندتا اسکربرد لیگ برتر ایران با آرم شبکه 3 هست ، می تونی دانلود کنی
Last edited by Mehdi.ss; 23-12-2009 at 12:26.
واقعا دیگه می تونم بگم خاک تو سر کونامی و اون هایی که مامور لایسنس کردن تیم های موقت بودند من نمی دونم چی کار دارن می کنن اگه قرار بود لایسنس نشن تا الان پس چرا به صورت فیک گذاشته شدن اون 8 تا تیم؟ واقعا تاسف بار هست. خوب اگه اینجوری بود یه دفعه بر می داشت کلی تیم به صورت فیک می ذاشت دیگه می تونست مکابی و بقیه تیم ها که در CL هستند رو ایجاد کنه به صورت فیک تازه آپوئل رو هم همینطور واقعا دیگه نمی دونم چی بگم. کونامی امسال فقط شعار داد و در عمل تا تونست ضعیف عمل کرد. شاید امسال بدترین سال عملکرد کونامی در مورد PES بوده باشه چون امسال فقط شعار داد. حیف حیف حیف.
کاش این EA برای PC نکست می داد کاش....
واقعا آدم تاسف می خوره کونامی DLC داده به حجم 18 مگابایت اونوقت خاصیتش چیه کفش و توپ اضافه می کنه... دیگه باید چی گفت به این مسئولین؟ کاری رو که یه ادیتور تازه کار توی چند ساعت می تونه انجام بده رو اینا DLC دادن بیرون انگار ما معطل توپ و کفش جدید هستیم. کونامی PES باز ها رو چی فرض کرده؟ انتظارم بیش از اینها بود. کمترین انتظارم این بود که یا تیم های باقی مونده لالیگا رو لایسنس رسمی کنه یا تیم های فیک روسی رو
PES 2010 Editor V 1.8 Released
Bootpack 5.0 by johnao & miguelstyle
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدfilefrontکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shahi666; 23-12-2009 at 00:38.
از لطف شما ممنونم امین جان . راستش من بصورت مداوم به اینجا سر نمیزنم این آرمینه که مشکلات بچه ها رو حل میکنه . من چون هر روز سایتهای ویرایش بازی رو مرور میکنم فقط چیزهایی که جالب به نظرم میرسه رو اینجا میذارم .
یک چیز جالب من دقت کردم توی این تاپیک هرکی یک کاری انجام میده مثلا آرمین مشکلات بچه ها رو حل میکنه یکی دو تا از بچه ها پچ ها و ویرایش های جدیدشون رو توی تاپیک میذارن من چیزای جالبی که توی سایتهای دیگه میبینم توی تاپیک میذارم چند از بچه ها بیشتر دنبال توپ و کفش و کیت و اینجور چیزا هستن خلاصه تاپیک خیلی جالبی شده هر کاری روی یک بخش کار میکنه . امیدوارم همه دوستان موفق و سلامت باشند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)