هفت روز دیگه اشتراک اسیاتکم تموم میشه و فقط 2جا میتونم برم به خاطر فیبر نوری/کافو! یکی های وب یکی هم مخابرات که البته پورت خالی نداره مخابرات!
پینگ هم برام مهم هست نمیدونم چیکار کنم؟!
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
هفت روز دیگه اشتراک اسیاتکم تموم میشه و فقط 2جا میتونم برم به خاطر فیبر نوری/کافو! یکی های وب یکی هم مخابرات که البته پورت خالی نداره مخابرات!
پینگ هم برام مهم هست نمیدونم چیکار کنم؟!
![]()
Last edited by ahriman323; 24-07-2013 at 15:16.
داداش من تا الآن دقیقا 27 روز و 3 ساعت و 41 دقیقه هست که جمع آوری خط دادم ( بیست نت ) و هیچ اقدامی نشده ! نزدیک به 20 بار زنگ زدم پشتیبانی بهم گفتن گزارش میدیم !
من که دیگه قیدشو زدم ! الانم 3 روزه سیستم خاموش نشده و دارم یه کله دانلود میکنم تا چششون دراد ( فک کنم کل دیتابیس سایت iranfilm رو دانلود کردم)
هر وقتم اگه خدا خواست قطعش کردن که میرم های وب ! الان 2 هفتس یه بازی آنلاین درست و حسابی نزدم ! کلا تایم اوت !
من از خود مخابرات سرویس میگیرم هنوز بعد از این همه مدت قطعش نکردن , تو که از یه جای دیگه میگیری که دیگه ... !
ای باباااا ، خوبه ک ماله تو حداقل میتونی استفاده کنی، ماله من که گقتن باید سرویس تموم شه تا درخواست بدن، حالا دیگه میترسم دوباره شارژ کنم دبه درارن :|
دقیقا منم مردم تو کف بازی انلاین، رنکمم به فنا رفت![]()
دادا اگه برای بازی انلاین میخوای از ساعت 5 تا 11 صبح 20نت اینترنتش اینه اینه س راحت انلاین بازی کن
راس میگی داداش ؟ باو نه که من همیشه تا 1 بعد از ظهر خوابم تا حالا تست نکردم !
خودت امتحان کردی ؟ پس چرا بعدازظهرا و شبا اینطوریه ؟
خدا کنه تا شنبه درست بشه !
این موقع ما داریم توو خواب بازی میکنیم.. اتفاقا موقع خواب پینگ عالیه ... تک رقمیه![]()
اره دادا من تا ساعت 1 بیدارم میخوابم تا 7
بعد تا 10 بازی میکنم بعد میرم سر کار بعدش ساعت 2 ظهر میخوابم تا 5 بعدش میرم بیرون تا شب دوباره روزی از نو![]()
آفرین به اسیاتک سرعت دانلود سرویس 1 مگ 20کیلو
![]()
![]()
دوستان شیرازی که اسیاتک دارند لطفا نامه ای به صورت زیر به اسیاتک بفرستند:
به هر دو ادرس زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن نامه ارسالی:
یکی دو هفته هست کیفت سرویس به طور فجیع مضخرف شده!
پینگ تایم های فضایی با 4.2.2.4 در مواقع عادی حدود 300-500
در بعضی مواقع بالای 2000
تایم اوت های فراوان! با انواع مخلفات!
صبر هم حدی داره! شورشو در اوردید!
Last edited by ahriman323; 25-07-2013 at 02:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)