Prototypeاسم شهره چیه؟؟
یا چانگ آن جنگ نداره؟؟
نميدونم..
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
Prototypeاسم شهره چیه؟؟
یا چانگ آن جنگ نداره؟؟
نميدونم..
كجا؟ اينجا؟نظر سنجی راه بندازیم؟؟
اگه میخواین کلی کنیم توی شهر بگین انگلیسی چی مشه![]()
اینم لینک نظرسنجی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو که من حتی تو تیکت نوشتم ولی ایرادی نگرفت ! چون اکثرا یه سری افراد خاص با هم در یه زمان حمله میکنن مثلا همیشه نیرلو بیگ گیم هانتر و vwv همزمان به من حمله میکردن و همیشه طبق یه روال خاص ! نمیشه گفت که اینا یه نفرن .chaghal به نظرم خیلی بعیده اکانت هاتو پس بدن چون خیلی تابلو کردی با 2 اکانتت حمله می کردی اما اگه بتونی خالی ببندی واسشون خوبه ! تا حالا چیزی جواب دادن بهت ؟
من که بیخیال شدم ولی بازم میگم تو جواب تیکت نوشته بودن شما در یک ورد چند تا کاراکتر داشتی !
یعنی اگه مطمئن شن چند تا کاراکتر یه نفره بن میکنن پس یا از نرم افزار های تغییر آی پی استفاده کنید یا در لاگین و لاگات خیلی دقت کنین یا کلا فقط با یکی بازی کنید !
اگه مي خواين مرج شين برين سيلور فورت!
يه كاراكتر لول يك درست كنين بزارين تو شهر به عنوان فوندر و بهش سر نزنين! خودتون هم جل و پلاس جمع كنين برين سيلور!!
اگه از من میشنوین طرف بازنده رو انتخاب نکنبد !
اگر فقط 2 تا دیگه از لول بالاهای چینی برن میدلتون از سیلور اسنیک هیچی نمیمونه !
نیلرو یه هفته اونجا بود حتی یه بار هم نتونستن اینو پاس اوت کنن در عوض به آمار پاس اوتی های شهر های سیلور اسنیک هر کدوم 20 - 30 تا اضافه شد ! حالا فرض کنید یه بار نیلرو پاس اوت شه که نمیشه حداقل 4 تا دیگه چینی به میدلتون اضافه میشن !
فاندر شهر اصلی و مارشال هر روز به من یه لیست میدادن و من یا جسد تحویل میدادم یا طرف لب گور میرفت ولی حتی یه بار هم جواب من رو در مورد حمله به نیلرو ندادن ! من چندین بار گفتم باخت مهم نیست برید نفری 100 تا بزنید بالاخره میمیره ولی کو گوش شنوا ! ما که بازم داشتیم هر 48 ساعت پاس اوت میشدیم پس چرا میبایست پولمون رو برای بزرگتر شدن جایی میدادیم که هیچ مسئولیتی در قبال اعضاش به عهده نمیگیره و به خاطر همین هم اونجا رو ترک کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)