تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 940 اولاول ... 405805855895901902903904905906907908909915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    عجب تفاهمی. منم دروازبان اصلیم ramon بود بعد ون در سار رو گرفتم گذاشتم جای رامون. به خاطر اینکه شیب نمودار افتاده بود تو سرازیری.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    عجب تفاهمی. منم دروازبان اصلیم ramon بود بعد ون در سار رو گرفتم گذاشتم جای رامون. به خاطر اینکه شیب نمودار افتاده بود تو سرازیری.
    اما واسه من هنوز داره پيشرفت مي كنه.به مستر بازها پيسنهاد مي كنم اگه دروازه بان مي خوان حتما بخرنش.از معدود دروازهبانهاي جوان هستش كه قابليت تك به تك گيريش فعاله.فقط قدش كمي كوتاهه.اما قابليتهاي مربوط دروازه بانيش الان رسيده به 95.هنوز رشدش تكميل نشده!
    سلام دوستان,من یه مشکل با pesmagazin دارم که دیگه نمیدنم چیکار کنم به هیچ رجه اجرا نمیشه ورژن 1و2 نصب میشه ولی اجرا نمیشه ورژن 3 هم این ارور رو میده لطفا اگه کسی میدونه راهنمای کنه!!! :(
    طبق عكسي كه شما گذاشتين،به برنامه اجازه كپي كردن چند فايل dll تو پوشه ويندوز داده نميشه.كه شايد بخاطر برنامه هاي امنيتي باشه كه رو سيستمتون نصبه.اول اونها رو غير فعال كنيد بعد دوباره نصب كنيد.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آقا یه پچی چیزی نیست برا این ؟

با دوستم داشتیم بازی می کردیم یهو گذارشگرش همینطور هاپ هاپ کرد
    هی هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ هاپ بعد توپ رفت تو گل درست شد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

محمد جان اون فایل گزارش ژاپنی همونجوری هست به مرور بهش عادت می کنی در ضمن فایل گزارش ژاپنی فقط در یک حالت قابل استفاده هست زمانی که بقیه زبان ها رو به نوعی غیر فعال کنی حالا راه هاش اینه که از توی پوشه img فایل های گزارش رو یا دیلت کنی یا rename که بهترین کار اینه که تغییر نام بدی همه فایل های گزارش رو در این حالت زبان گزارش ژاپنی میشه خلاصه بگم که 3 نفر دلقک هستند که دارن واسه خودشون گزارش می کنن رئیسشونم کابیرا هست. کلا کیفیت جالبی نداره خیلی به ندرت اسامی رو تلفظ می کنن اوایل بازی که اصلا به گزارش بازی کاری ندارن و فقط شر می گن واسه خودشون. بعدش کم کم یادشون می افته باید بازی رو گزارش کنن ولی همه اسامی رو تلفظ می کنن چه فیک چه واقعی تمامی بازیکنان موجود اسامیشون هست شما مثلا برو توی قسمت ادیت اسم کریمی رو نگاه کن می بینی توی قسمت نام گزارش یه کلمه ژاپنی نوشته (نوشته کاکتز) همین اسم رو هم توی بازی تلفظ می کنه البته می گم خیلی فرکانتی تلفظ اسم بازیکنان کمه توی گزارش ژاپنی و کلا سرد و بی روح گزارش میشه البته من دیگه بعد گذشت مدت ها گوشم عادت کرده به این گزارش. راستی حرف از مستر لیگ شد بهترین دروازبان های Diego و Lloris هستند که هر دو Keeper Skille شون میرسه به 99 همینطور Responce شون برای من الان 98 هست توی فصل هفتم مستر لیگ هستم دو فصل دیگه میرسه به 99 دیگه الان رشد کرده و دیگه گل نمی خورههرچی می زنن دیگه گل بخور نیست که نیست
    Last edited by Spaniuly; 23-08-2009 at 18:41.

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان ميشه به من بگين براي درست شدن اسم تيمها و لباس تيمهايpes2009 روي كنسول xbox 360 چيكار بايد بكنم يعني پچي چيزي داره يا برم لايو وصل شم به من بگين زود زود زودقربون همتون

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

راستی حرف از مستر لیگ شد بهترین دروازبان های Diego و Lloris هستند که هر دو Keeper Skille شون میرسه به 99 همینطور Responce شون برای من الان 98 هست توی فصل هفتم مستر لیگ هستم دو فصل دیگه میرسه به 99 دیگه الان رشد کرده و دیگه گل نمی خورههرچی می زنن دیگه گل بخور نیست که نیست
    آرمین جان ممنون از توضیحاتت.درمورد دروازه بانها یادم رفت diego رو بگم.راست میگی نابغه ایه برا خودش.اما چون می خواستم خودم یه دروازه بان توپ کشف کنم تو چند تا از این جوونها که امتحان کردم این ramon یه استعداد فوق العاده داره.منتظرم رشدش کامل بشه الان رو 95.کامل شد عکسشو میذارم.
    دوستان ميشه به من بگين براي درست شدن اسم تيمها و لباس تيمهايpes2009 روي كنسول xbox 360 چيكار بايد بكنم يعني پچي چيزي داره يا برم لايو وصل شم به من بگين زود زود زودقربون همتون
    تو برنامه pes editor من دیدم واسه xbox هم توانایی ویرایش فایلها رو داشت.البته خودم فقط برای pc باهاش کار کردم.

8. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران - خ 17 شهريور

پيش فرض

آخرین آپشن فایل چی هست برای 1.4 که تقل انتقالات تابستانی توش درست شده باشه

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.شما میرین تو اون بازیکن هایی که تو هیچ تیمی نیستن میخرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا برین از همین تیم های خوب بخرین بهتره.
    مثلا کاسیاس رو بگیرین گل نمیخوره که نمیخوره.واقعا گل بخور نیست.من تا حالا دروازبان های زیادی رو داشتم مثل بوفون یا ون در سار یا دروازبانه اینتر الن اسمش یادم نیست ولی کاسیاس از همشون بهتر بوده.بوفون اونارو یک فصل نگه داشتم بعد ردشون کردم برن.
    اگه بازیکن میخواین برین درنته تو رئال رو بگیرین اگه بذارینش تو ترکیب اصلی سه سوته همه چیزش 90 به بالا میشه.

داره خودمونی میشه weblox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال دارم تو مستر لیگ نمی شه تیمت رو عوض کنی بعد از یکی دو فصل؟من سیستمم 2009 رو نمی کشه ولی می خواستم بدونم این مشکل مزخرف تو مستر لیگ 2009 هم هست؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوال دارم تو مستر لیگ نمی شه تیمت رو عوض کنی بعد از یکی دو فصل؟من سیستمم 2009 رو نمی کشه ولی می خواستم بدونم این مشکل مزخرف تو مستر لیگ 2009 هم هست؟
    مشکل مضخرف چیه مستر لیگ مدلش این جوری هست دیگه مثل منیجر مود فیفا که نیست هر بازی شیوه خاص خودش رو داره دیگه عین اینکه یکی بیاد بگه GTA IV مضخرفه نمیشه بعد یه مدت به جای نیکو با رومن ادامه داد. دیگه مدل مستر لیگ همینطوری هست یه تیم یا انتخاب می کنی یا می سازی یکی و با اون ادامه می دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •