تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 1135 اولاول ... 4058058558959019029039049059069079089099159551005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای صندلی منم این مشکل رو دارم دقیقا چون ماشینم C3 و صندلی یه تیکه هست.یه بالش که کل نشیمن رو تا جلو بگیره تا حدی میتونه این مشکل رو برطرف کنه.

--------------------------------------------------------------------------------------

دوستان بوش های لاستیکی بین اتاق و شاسی جنس خوب مثل "وجودی" که قدیم میزد هست الان؟
    چون من از بهمن شورلت خرید میکنم و همین معمولی ها رو داره که تو بسته بندی ساده نایلونی هستن قیمت هم 45 تومن.مکانیک میگه جنسشون خوب نیست و باید وجودی تهیه کنی که عالیه.

مال خودم همه فابریک هستن مارک GM و روش نوشته GREEN YELLOW ولی دیگه همشون پاره شدن

2. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم از دوستان که از تجربیاتشون بیشتر راهنماییم کنن.ممنونم
    من هم سالها قبل یک نوا سی 1 داشتم که سه دنده فرمانی بود. گاهگاهی گیر میکرد که خودم درست میکردم ولی نمیدونم این مکانیک مورد نظر شما دقیقا چه کاری انجام میده که 40 تومان هزینه میگیره؟!

به نظر من سه راه وجود داره:

1. طبق نمونه بوشهای مورد استفاده در لینکها، به تراشکار مراجعه کنید تا مطابق با اونها و با استفاده از مواد بهتر و باکیفیت، بوش جدید درست بکنه تا دوام بالاتری داشته باشه.

2. شیفتر وسط کنسول استفاده کنید و برای همیشه از این دردسرها نجات پیدا کنید.

3. گیربکس را با نمونه اتوماتیک تعویض کنید.

/////////////////////////////

متشکرم جناب ardymary

اینطور که متوجه شدم هنوز مشکل گرم کردن در وضعیت گاز زیاد و استفاده از کولر در زمان گرمای شدید هوا وجود داره و البته با توجه به اینکه گفتید روی بلیزر و کادیلاک این مشکل نیست، بنابراین میشه نتیجه گرفت که بازدهی کم رادیاتور عامل این قضیه است که بیشتر موارد هم به همین مسئله ختم میشه.

فکر میکنم برای حل این مشکل بهترین کار استفاده از رادیاتور با قطر و لوله های بیشتر باشه و خوشبختانه بر خلاف نوا، در آمریکایی 8 سیلندر بخاطر وجود فضای کافی، جای مانور زیادی برای نصب انواع رادیاتورهای آماده یا دست ساز هست.
    اگر به رادیاتور ساز مراجعه کنید شاید نمونه هایی از رادیاتور خودروهای دیگه داشته باشه که بشه از شبکه اونها برای بیوک استفاده کرد، منتها حتما باید از نظر تعداد لوله و قطر بیشتر از نمونه خود بیوک باشه تا هم ظرفیت آب بیشتر و هم سطح تماس زیادتری با هوا بوجود بیاره.

در مورد صندلی جلو اکثرا با مدلهای مدرن و راحت کادیلاک تعویض میکنن که مسلما هزینه زیادی داره اما ایده خوبی به حساب میاد.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

صدا دقیقا ازکارتر گیربکس سمت راننده میاد
    روغن گیربکس راچک کردم حدود نیم لیتر اضافه بود تخلیه شد (طبق گیج) صدا مقداری کم شد
    لازم به ذکر که اوایل ماشین را خریده بودم در دست اندازها صدای آهن به آهن می آمد بعد از برسی متوجه شدم پیچ هایی دسته گیربکس را نبستن خودم پیچ تهیه کرده و بستم (منظورم از دسته گیربکس یکی سمت راست گیربکس هست و دیگری در سمت چپ که هر کدام با دو تا پیچ و مهره به شاسی بسته میشه )

-اگزوز و اتصالاتش را آچار کشی کردم همه پیچ ها سفت بودن
    -با صدای هواکش آشنا هستم این صدا مد نظرم نیست
    -پیچ و مهره های فلایویل را آچار کشی کردم هیچ کدام شل نبود
    -روغن موتور تعویض شد
    -دلکو تنظیم شد(با روشی که جناب camaro ltدر پستهای قبلی توضیح دادن) البته در این مدت تغییر چندانی درش بوجود نیامده بود حدود 2 میلیمتر خلاف عقربه ساعت تغییر کرد
    -تسمه دینام نو هست کمی صدا داره بهش صابون زدم فعلا صداش قطع شد
    -در مورد دینام مدلی را انتخاب کردم که دقیقا مثل مال خودشه در واقع هیچ تغییری درشاسی ندادم ، دینام قبلی را بازکردم این جدید را بستم تنها تفاوتش در فولیش بود که با آچار پنوماتیک آپاراتی باز شد و فولی A36بجایش نصب شد
    -پمپ هیدرولیک لرزش نداره
    -ماشین را در حالت Pقرار دادم و ترمز دستس را خلاص کرده و به جلو و عقب هول دادم همان طور که فرمودید بیشتر از 3 الی 4 سانتیمتر جلو و عقب نرفت
    -پارسال استکانی ها را تعویض و سوپاپ ها با راهنمایی جناب camaro lt تنظیم شد الان صدای چند تا از سوپاپ ها به گوش میرسه باید دوباره تنظیم کنم
    صدای گیربکس را هم با موبایل و هدست ظبط کردم که نتیجه مطلوبی نداشت باید یک میکروفن با کفیت بالا گیر بیارم تا صدایش را به شکل مطلوب ظبط و ارسال کنم تا نظر شما دوستان بزرگوارم را در این مورد بدونم
    Last edited by kcnc; 25-05-2016 at 18:24.

6. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته این فن دِبی بالایی داره بر خلاف کم صدایش باد خوبی می کشه . من تو این 1 سال چون اول تو اوج گرما کم بیرون می رو و دوما خیلی تخته گاز نمی روم و اکونومی رانندگی می کنم مشکلی اصلا ندارم حتی با کولر ولی فکر می کنم نشتی ریزی که از محل لحیم بالای رادیات هست هم ممکنه تاثیر داشته باشه چون فشار رادیات هر چه زیاد تر باشه وزش باد زودتر خنگش می کنه که در صورت نشتی این فشار کم می شه. اول این رو رفع می کنم تا ببینم شاید درست شد چون تجربه خرابی درب رادیات از ماشین قبلیم ثابت کرد که همین درب هم تو گرما تاثیر خودش رو نشون می ده.

در مورد صندلی من کلا خیلی اعتقادی به بر هم زدن ظاهر فابریک نیستم صندلی این مدل واقعا نرم و راحته حالا شاید دادم علاوه بر کنسول وسط اسفنجی - پشت پاییی پورتابل هم براش درست کنه تا بزارم ابتدای صندلی که زیره زانو رو بگیره . و یا شاید جلو رو یکم بیارم بالا تر .

Last edited by ardymary; 25-05-2016 at 18:37.

8. 4 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم سالها قبل یک نوا سی 1 داشتم که سه دنده فرمانی بود. گاهگاهی گیر میکرد که خودم درست میکردم ولی نمیدونم این مکانیک مورد نظر شما دقیقا چه کاری انجام میده که 40 تومان هزینه میگیره؟!

به نظر من سه راه وجود داره:

1. طبق نمونه بوشهای مورد استفاده در لینکها، به تراشکار مراجعه کنید تا مطابق با اونها و با استفاده از مواد بهتر و باکیفیت، بوش جدید درست بکنه تا دوام بالاتری داشته باشه.

2. شیفتر وسط کنسول استفاده کنید و برای همیشه از این دردسرها نجات پیدا کنید.

3. گیربکس را با نمونه اتوماتیک تعویض کنید.
    سلام.بعضی موقع وقتی دنده قاطی میکنه و کاملا قفل بطوریکه که هیچ دنده ای جا نمیره.در این حالت میشه به راحتی با تکون دادن ماهک (اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم) از داخل موتور دنده رو آزاد کرد که خودم این کارو انجام میدم اما بعضی وقت ها دنده 1 و عقب قفل میشه و بهیچوجه جا نمیره که باید مراجعه کنم به مکانیک که اونم تا 1 هفته نهایتا دووم بیاره.الان 3_4 بار این کار رو تکرار کردم.

والله دنده دستی رو فرمون اگه واقعا سالم باشه خیلی خوش دست و لذت بخش هست ولی با این دردسرهایی که اخیرا برام پیش اومده خیلی ازش زده شدم و دوست دارم اتومات فرمونیش بکنم ولی نمیدونم یه نوا ارزش داره که اینقدر خرج کنم و اتوماتش بکنم یا عوضش کنم با یه نمونه C6؟ از طری ماشینم اتاق سالمی داره و در کل دست نخوردست دلم نمیاد بفروشم.

اگه بخوام اتومات فرمونیش کنم با شیفتر اتومات و گیربکس و توربین و... چقدر تموم میشه؟
    Last edited by Peyman Skylark; 25-05-2016 at 23:09.

10. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.بعضی موقع وقتی دنده قاطی میکنه و کاملا قفل بطوریکه که هیچ دنده ای جا نمیره.در این حالت میشه به راحتی با تکون دادن ماهک (اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم) از داخل موتور دنده رو آزاد کرد که خودم این کارو انجام میدم اما بعضی وقت ها دنده 1 و عقب قفل میشه و بهیچوجه جا نمیره که باید مراجعه کنم به مکانیک که اونم تا 1 هفته نهایتا دووم بیاره.الان 3_4 بار این کار رو تکرار کردم.

والله دنده دستی رو فرمون اگه واقعا سالم باشه خیلی خوش دست و لذت بخش هست ولی با این دردسرهایی که اخیرا برام پیش اومده خیلی ازش زده شدم و دوست دارم اتومات فرمونیش بکنم ولی نمیدونم یه نوا ارزش داره که اینقدر خرج کنم و اتوماتش بکنم یا عوضش کنم با یه نمونه C6؟ از طری ماشینم اتاق سالمی داره و در کل دست نخوردست دلم نمیاد بفروشم.

اگه بخوام اتومات فرمونیش کنم با شیفتر اتومات و گیربکس و توربین و... چقدر تموم میشه؟

از نظر من اگر واقعا از این ماشین راضی هستید ( منهای قضیه گیربکس و شیفتر) و بخصوص بدنه سالمی داره، بهتره که اتوماتیک کنید و ارزش داره که خرج ماشین دست نخورده بشه.
    فرض کنید ماشین را فروختید و دنبال یک نمونه سالم دست نخورده اتوماتیک باشد که مطمئنا به این راحتی پیدا نمیشه و اگر هم باشه قیمتهای فوق العاده بالایی دارن که به صرف نیست.

قیمت اتوماتیک شدن ماشین با کلیه موارد جانبی را چیزی بین 3 تا 4 تومان در بالاترین شرایط و بهترین وضعیت درنظر بگیرید که البته انجام کار و هزینه خیلی کمتر از بازسازی یک نمونه مدل بالا که صرفا اتوماتیک باشه اما نیازمند تعمیرات دیگه هست، خواهد شد.

کیفیت رنگ آمیزی بسیار تحسین برانگیز

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..........................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:24.

14. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:24.

16. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب MJ1970باعث افتخاره که همچین فرد با تجربه ی مثل شما را در این کلوپ داریم همیشه پایدار باشید
    شل گیر زیر توربین را بستم صدا کم شد مثل روزی که ماشین را خریده بودم اما به هر حال ایرادی هست که صدا تولید می کنه .

18. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:25.

20. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •