بلاخره باست احتیاط بکنی یدفعه دیدی منفی پنفی زد یکار دیگه اینه که از خیر خطت بگذری یه ریسک کنی اینترنتو خالیش کنی![]()
بلاخره باست احتیاط بکنی یدفعه دیدی منفی پنفی زد یکار دیگه اینه که از خیر خطت بگذری یه ریسک کنی اینترنتو خالیش کنی![]()
5 روز پیش حجم اینترنتم تموم شد ! نتونستم اینترنتی شارژ کنم
زنگ زدم 2020 گفتم شارژ کن ازاون لحظه اینجوری شده
تو سوابق خرید هم نزده oــO
راس میگی باس احتیاط کنم)
این اطلاعیه شرکت زیر ساخت رو دیدم امیدوار شدم شبانه برگرده :|
اطلاعیه داده که وضع بدتر هم میشه شما میگی شبانه برگرده؟؟؟ بزک نمیر بهار میاد
شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده که امکان مکالمه دو صفر مشترکین مخابرات را در ۹ استان خراسان رضوی، هرمزگان، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، کردستان، فارس، گلستان و کرمانشاه از امشب و ارتباط اینترنت مشترکین این شرکت را در استانهای بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، هرمزگان، ایلام، کردستان، فارس، کرمان و گیلان از روز یکشنبه هفته جاری قطع خواهد کرد.
Last edited by android500; 31-07-2015 at 17:14.
شما با چه دلیلی میگی شبانه برمیگرده؟؟؟؟
منو باش که فکر میکردم آدم بده مخابراته... نگو زیر ساخته که از اون زیر داره همرو "میسازه"...
خدا کنه قطع کنن این مخابرات به خودش بیاد بدونه با فیبر نوری نمیشه مشتری جذب کرد باید با استراتژی مشتری و جذب و نگه داشت
در پی انتشار اطلاعیه این شرکت مبنی بر محدویت ارایه خدمات در حوزه مکالمات بین الملل و سرویس های اینترنتی شرکت مخابرات ایران در 11 استان
کشور و پیگیری مکرر شرکت های مخابراتی استانی و نیز پیشنهاد مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مبنی بر ارایه طرح تازه ای برای پرداخت بدهی ها،
اعلام می نماید که این شرکت به دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و نیز تلاش حداکثری برای جلوگیری از قطع ارتباط مشترکان با مهلت دوباره
برای بررسی پیشنهادهای تازه مخابرات ایران موافقت نمود .
شرکت ارتباطات زیرساخت، امیدوار است که شرکت مخابرات ایران بتواند با پاسخگویی مناسب به تعهدات خود مانع از اقداماتی از این دست شود.
روابط عمومی و امور بین الملل
شرکت ارتباطات زیرساخت
هر کدوم به فکر منافع خودشون هستن!![]()
Last edited by Squall Leonhart; 01-08-2015 at 12:16.
ممنون، اطلاع دارین که فقط مخابرات ما اینکارو کرده یا شهرهای دیگه هم به همین صورته؟
محتوای مخفی: Off Topic
Last edited by Emir1; 01-08-2015 at 17:51.
سلام
دوستان با توجه به وضیت خطم ،به نظرتون بالای دو مگ رو درخواست بدم میکشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم خطمونو تخلیه کردیم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)