با اون سرعت ها کسی چیزی دانلود نمیکنه تلویزیون رو وصل میکنیم به نت انلاین فیلم های hd میبینیم
حالا من سرعت بالا نمیخام همین چیزی که خریدم رو ثابت نگهش دارند اینقدر کم و زیادش نکنند خیلی خوب میشه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
با اون سرعت ها کسی چیزی دانلود نمیکنه تلویزیون رو وصل میکنیم به نت انلاین فیلم های hd میبینیم
حالا من سرعت بالا نمیخام همین چیزی که خریدم رو ثابت نگهش دارند اینقدر کم و زیادش نکنند خیلی خوب میشه![]()
زندگی نمیکنن دارن پرواز میکنن.هیچ وقت همچین سرعتی به ایران نمیاد شاید پایین تر هم بیاد
همچین چیزی به شرطی تو ایران میاد که مسوولین کامپیوترشون رو ارتقا بدن و از blueray یا dvd به جای فلاپی استفاده کنن
البته بگم اونا برعکس ما نمیرن فیلم دانلود کنن، در آمد بالا میرن راحت میخرن هم خودشون و هم شرایطشون طوریه که درست زندگی میکنن
فکر کنم اونجاها صفحات وب سریعتر از مای کامپیوتر و داریوها واسشون باز میشه ...
تصور چنین سرعتی هم لذت بخشه ...
فکر کنم شرکت های اینترنت کره بخش شکایات نداره اصلا ... اصلا از چی باید شکایت کنن اونجا؟ اونجا بخش قدردانی دارن فکر کنم ...
سرویس کیمیا 5 گیگ در ماه
البته الان که دیگه تعرفه ها عوض شده!!!!
یه عکس گذاشتم، همه رفتین تو رویا؟این عکس رو گذاشتم که توقعتون رو بیارین پایین
ما به جای پیشرفت، پسرفت هم داریم میکنیم، پس خواب امثال سرعت های کشوری مثل کره یا اتونی رو هم نخواهیم دید. پسفردا اینترنت رو کاملا ملی میکنن و دیگه فقط میتونیم سایت های ایرانی رو باز کنیم
![]()
![]()
دیگه اون موقع حتی اینجا سر پینگ هم بحثی نمیشه
و کلا چیزی دیگه به عنوان اینترنت وجود نخواهد داشت و باید تعطیلش کنیم. همین چند تا راهی هم که برای دور زدن چیلترینگ داریم، پسفردا خواهند بست
![]()
ولی در کل اون عکس رو گذاشتم که بگم وقتی توی کل جهان آخر هستیم از لحاظ نت، پس این همه بحث کردن سر پینگ و سرعت و کل کل شرکت های نتی و این حرفا بیهوده ست. حالا سرعت های مسخره شون بخوره تو سرشون، قیمتاشون جالبه! مثلا تو کره اگه سرعت 2 مگ رو بهشون بگی چنین قیمتی میگیرن و تازه بین 4 یا 6 یا 8 یا 10 نفرم شیر میکنن، میمیرن از خنده![]()
اونجا بخش شکایت دارند ولی اینطوریه که طرف زنگ میزنه میگه آقا چرا اینقدر سرعت من بالاست من کلی وقت اضافه اوردم داره حوصله هم سر میره!!!
بیکران برنزی 512
سرعت دانلودم شب و روز فرق نمیکنه.. همون 60 کیلو ثابته...
با قند شکن و سوکس و ... بازم سرعتم همون 60 کیلو ثابته ...
یه سوال:
قیمت بیکران طلایی 512 حدودا میشه 56 تومان.. ولی بیکران برنزی 1024 میشه 41 تومان..
چرا اینطوریه؟یعنی سرعت 1024 برنزی کمتر از 512 طلایی هستش؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)