تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 2365 اولاول ... 405805855895901902903904905906907908909915955100514051905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

مرسی مهندس
    اگه باند بخواید معرفی کنید چی پیشنهاد میدید ؟
    باند و آمپ چطور ؟ زیر 300 (مجموع)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    کابل گیج 4 کفایت میکند البته اگر خلوص مس بالا داشته باشد.مثل استریت وایرز یا استینگر اصل.که الان هم قیمت بالایی دارند هم یه مقدار بد گیر میان اصلشون.البته کابل آر سی هم باید تهیه کنید که به نظر من گلیدن عالی هست و همچنین کابل اسپیکر که به نظرم بهتره از کابل مانستر باشه، اما قیمتشون بالاست

پخش 8019 پخش خوبی هست نسبت به امکاناتی که داره اما خوب قیمتش هم نسبتا بالاست.و قابل توجیح نیست که همچین خریدی بشه بخاطر امکاناتی مثل مثلا 13 باند اکولایزر گرافیکی که مثلا شما محدود به استفاده 5 تا از اون هستید (یعتی اگر از همه ی آنها یا بعضی آنها استفاده کنید صدا کلا دیستورت تحویل میده و چیدمان نظم اجرایی صوت دچار اختلال میشه!)
    در کل به نظر من برای پخش 8016 کفایت میکنه.
    بستن ست کامل کنوود زیاد به صرفه نیست دوست عزیز به دلیل اینکه هر برند جنس خوب و بد دارد!
    بان های کنوود مخصوصا 718 و 7100 که گفتین زیاد کیفیت صدایی مناسبی ندارند و در دراز مدت خسته کننده میشوند.به فرض مثال صدای یکنواخت تولید میکنند مخصوصا تو ساز های کلاسیک که به وضوح پیداست مشکلات اجرایی نت ها! پس این گزینه از انتخابات شما حذق میشه.
    امپ باند ها خوب هست اما باز هم باید ببینید که بجای 7100 چی خریداری میکنید متناسب با اسپیکر ها انتخاب بشن.
    برای ساب میتونید به راکفورد p2 و p3 فکر کنید و اگر هم به کنوود نظری دارید بهترین گزینه 3012 و 3013 هست برای خرید.
    آمپ هم 8105 آمپ خوبی هست برای انتخاب و بهتر از اون میتونید به 9105 فکر کنید که برای ساب های بالا کافیست.
    باکس سیلد و پورت هم بستگی به نوع انتخاب شما داره که چه صدایی دوست دارید اگر بیس های خیلی خشک و دوست دارید باکس سیلد و اگر بیس های نرم که گفتین مورد پسند واقع میشود باکس پورت + ابعاد ذکر شده در کاتالوگ ساب انتخابی برای باکس.
    این نکته هم درنظر بگیرین که بجای اسپیکر ها خیلی بهتر است که از کامپوننت ها استفاده کنید.
    ممنون محمدرضا جان لطف میکنی عزیز که راهنمایی میفرمایید
    راستش اگر پخش کنود رو میشه با مدل 9450 پایونیر تغییر داد
    در مورد ست کامل کنود هم با نظر شما موافقم چون الآن که دارم تو نت چرخ میزنم میشه گزینه های بهتری رو هم داشته باشم
    در مورد باند هم زیاد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنیدم قیمتش هم یکی از دوستان گفت 310 تومنه اگر میشه در مورد این 1073 نظرتون رو بگید و واقعا این باند سوئدیه ؟!
    P2 راکفورد که بالای 500 هست و برای من نمیصرفه این 3013 یا مدل 3000 کنود بدرد بخور و با کیفیت هستند ؟

بازم ممنون
    Last edited by Elis; 17-01-2013 at 17:27.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط در صورت امکان یه آمپ مناسب بهم معرفی کنید که بتونم این کامپوننت MX165PLUS باهاش درایو کنم، البته قیمتش مهمه زیاد نشه؟
    سلام
    با توجه به Sens باللائی که داره نیاز به آمپ قوی نداره. دو کانال 60 واتی مثا ML 60.2 ادیو سیستم که قیمتش هم بد نیست براش کافیه.
    سلام.من یه سیستمی رو میخوام بگیرم اینارو میخوام بخرم فقط لطف کنید بگید چجوریه و اونایی که جلوش علامت سوال میزارم با توجه به بقیه وسایل پیشنهاد بدید
    صدا هم میخوام هم با کیفیت باشه و هم قدرت نسبی داشته باشه کامپوننت هم فعلا نمیخوام بعدا اضافه میکنم
    دوست دارم همه ست کنود باشه و برندهای متفرقه و ناشناخته هم اصلا پیشنهاد ندید !
    نظر دوستان هم مهمه

پخش کنود 8019 (این پخش یکی از جدیدای کنود هست نظرتون در موردش چیه ؟ اینو بخرم یا برم سراغ پایونیر 9450 ؟)
    باند کنود 7100 (کیفیت و قدرت این باند در چه حدیه ؟ با ولومهای بالا صداش مثل 718 بد نمیشه ؟
    آمپ باند کنود 7205
    ساب : ؟؟؟؟؟؟ (اینم اگر کنود ساب نرم با صدای خوب داره کنود معرفی کنید اگرم نداره یه چیزی که با اینا بخونه)
    آمپ ساب مونو کنود 8105 (که البته اگر ساب به یه چیز دیگه تغییر بکنه اینم باید تغییر کنه اما به نظر آمپ قوی هست)
    باکس هم با توجه به ساب و آمپ ساب چی پیشنهاد میدین ؟

برای این سیستم 4 گیج کافیه یا 2 گیج بگیرم ؟

مر30
    محمد رضای عزیز که کامل پاسخ دادند.به بنده امر فرموده بودید که نظر بدم،چشم:
    با پخش کن وود کاملا موافقم. البته 8019 600 من قیمت داشتم که کمی بالا هست.به نظر خیلی هزینه نکن. یه 7016 بگیر از 9450 بهتره.ممکنه در مورد اسپیکرهای کن وود من هم با نظر محمد موافقم. اصلا صدای مناسبی ندارن.من یک جفت MXC 609 از برند آدیو سیستم سراغ دارم(چون آکبندش دیگه موجود نیست) که خیلی از کن وود و پایونیر سرتره.345 تومن.
    آمپ رو من 4 کانال آدیو سیستم پیشناده میکنم. ML75.4 یا JVC AR8004
    ساب رو باز ساب باکس آدیو سیستم MX12BR که ساب و باکس شرکتی با کیفیت ساخت بسیار بالا و صدای عالی. باکس رو آنالیز کردیم با دوستان. فقط میتونم در یک کلمه بگم عجب کیفیت ساختی داره آلمان.
    آمپ هم آدیو سیستم ML 600.1 ممکنه قیمت کمی بالا در بیاد ولی خیالت از نظر کیفیت و قدرت در مقابل پولی که میدید راحته.
    کابل برق هم بهتره 4 گیج بگیری.فکر کنم از گلیدن موجود باشه.
    موفق باشی.

4. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    با توجه به Sens باللائی که داره نیاز به آمپ قوی نداره. دو کانال 60 واتی مثا ML 60.2 ادیو سیستم که قیمتش هم بد نیست براش کافیه.

محمد رضای عزیز که کامل پاسخ دادند.به بنده امر فرموده بودید که نظر بدم،چشم:
    با پخش کن وود کاملا موافقم. البته 8019 600 من قیمت داشتم که کمی بالا هست.به نظر خیلی هزینه نکن. یه 7016 بگیر از 9450 بهتره.ممکنه در مورد اسپیکرهای کن وود من هم با نظر محمد موافقم. اصلا صدای مناسبی ندارن.من یک جفت MXC 609 از برند آدیو سیستم سراغ دارم(چون آکبندش دیگه موجود نیست) که خیلی از کن وود و پایونیر سرتره.345 تومن.
    آمپ رو من 4 کانال آدیو سیستم پیشناده میکنم. ML75.4 یا JVC AR8004
    ساب رو باز ساب باکس آدیو سیستم MX12BR که ساب و باکس شرکتی با کیفیت ساخت بسیار بالا و صدای عالی. باکس رو آنالیز کردیم با دوستان. فقط میتونم در یک کلمه بگم عجب کیفیت ساختی داره آلمان.
    آمپ هم آدیو سیستم ML 600.1 ممکنه قیمت کمی بالا در بیاد ولی خیالت از نظر کیفیت و قدرت در مقابل پولی که میدید راحته.
    کابل برق هم بهتره 4 گیج بگیری.فکر کنم از گلیدن موجود باشه.
    موفق باشی.
    ممنون از توجهتون
    اما عرض کردم که میخوام ست رو کنود بردارم و ساب و باکس رو نمیدوم چی بگیرم و همچنین نظر کلی رو در مورد اونایی که خودم انتخاب کردم بفرمایید !
    در ضمن باند رو هم از 7100 کنود به DLS1073 تغییر دادم
    در آغاز فعالیت Arman...N...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام

من یه آمپلی می خوام بخرم تا 500 ت.

نمی دونم kenwood بخرم یا pioneer.

خودم از kenwood بیشتر خوشم میاد.

باندم : kenwood 718
    ضبطم :pioneer 5250

دوست دارم آمپلی کنوود kfc-9105d بخرم . خوب هست برای ساب کنوود kfc-1224d بعدا می خوام اینو بخرم. بعد خرید آمپ.
    خوب هست.

لطفا جواب بدین به سوالم. ممنون میشم.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام

دوست دارم آمپلی کنوود kfc-9105d بخرم . خوب هست برای ساب کنوود kfc-1224d بعدا می خوام اینو بخرم. بعد خرید آمپ.
    خوب هست.

من که تا حالا این مدلشو نشنیده بودم عجب چیزیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مدلم یه تحیقه بکن روش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by لنگرود1371; 19-01-2013 at 02:09.

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

9

سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید

دنبال یه سیستم با کیفیت و قیمت نه چندان بالا میگردم. هرچی توی پست ها عقب رفتم بیشتر گیج شدم تصمیم گرفتم اینجا بپرسم.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

اول اینکه قیلا روی پراید اینارو داشتم:
    Pioneer 6975
    ساب کنوود (جزئیاتش اصلا یادم نیست)
    پخش پایونیر از اینا که USB میخوره یه سیم ازش آویزونه (اونم اسمش یادم نیست)
    آمپ هم یه چیزی بود آبی رنگ 4 کاناله بوشمن دست دو خریده بودم

صداش بد نبود و نوع بیسشو دوست داشتم. (اینارو گفتم که سلیقه ام دستتون بیاد)

حالا میخوام رو ال 90 یه چیزی ببندم مایه سرافرازی خانواده و دوستان

موندم که اولا برم سراغ کامپوننت + ساب + آمپ یا اینکه بقول بچه ها کامپوننت با کیفیت زیاد خرجش میشه، همون اسپیکر + آمپ +- ساب
    دوما پخشو کنوود 7016 بگیرم یا اینکه پایوننیر (که ظاهرا بیشتر رو بورس هست)
    سوما قطعاتو جدا بخرم ببرم نصب کنن یا همونجا که نصب میکنن از خودشون بخرم؟!

ضمنا بودجه هم ماکزیمممممم تا 1.5 هست

بازم ممنون از وقتتون
    Last edited by m.aa; 19-01-2013 at 10:14. دليل: غلط املایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من اهل امپلي و ساب نيستم به اون صورت.ولي يكي از دوستام ميگه حيف اين سيستم هست اگه امپلي نخرم براش!!! ميخواستم بدونم به نظر شما اينكار را بكنم يا نه؟ و امپلي خالي تاثيري داره يا نه؟ اگر شما هم مثل دوستم فكر ميكنين.لطفا مدل امپلي مورد نظر را بگين و اگر حدود قيمت را هم بگين ممنون ميشم.
    (ضبط پايونير 7150) (باند كنوود اكس 718)

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان من اهل امپلي و ساب نيستم به اون صورت.ولي يكي از دوستام ميگه حيف اين سيستم هست اگه امپلي نخرم براش!!! ميخواستم بدونم به نظر شما اينكار را بكنم يا نه؟ و امپلي خالي تاثيري داره يا نه؟ اگر شما هم مثل دوستم فكر ميكنين.لطفا مدل امپلي مورد نظر را بگين و اگر حدود قيمت را هم بگين ممنون ميشم.
    سلام فکر می کنم بیشتر دوستان در اینجا مثل دوست شما فکر نمی کنند ولی به نظره من پایونیر 7150 فقط و فقط اسم در کرده ولی حرفی برای گفتن نداره حدود 2 سال خودم داشتمش در مورد 718 هم یه زمانی اسپیکر بدی نبود البته الان هم نیست ولی در موقع پخش موزیک فقط جیغ جیغ کردنشو بلده ، به نظر آمپیلی نگیر چون ارزش نداره ولی اگه اسرار به خریدن داری می تونی پایونیر مدل 5500T که یک آمپیلی 2کاناله هستش و با توان خروجی 125 rms به خوبی پاسخ گوی نیاز شماست قیمتش هم حدود 230 هست

11. 2 کاربر از nemesis_22044 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توجهتون
    اما عرض کردم که میخوام ست رو کنود بردارم و ساب و باکس رو نمیدوم چی بگیرم و همچنین نظر کلی رو در مورد اونایی که خودم انتخاب کردم بفرمایید !
    در ضمن باند رو هم از 7100 کنود به DLS1073 تغییر دادم
    اگر من روي برند خاصي تاكيد ميكنم به دو دليل هستش:
    1-كيفيت بالا،اخذ رتبه هاي بالا از مجلات معتبر در زمينه Car Audio و اينكه اغلب سيستم ها رو حتي براي يكبار هم كه شده شنيدم
    2-من سعي كردم تا حد توانم براي بچه هاي اينجا تخفيفات خوب و زير قيمت بازار بگيرم.
    حتما دوستان تشريف ميارن و اگر بنده صحيح عرض كرده باشم ،تائيد ميفرمايند.
    ==========================
    1-پخش کنود 8019 (این پخش یکی از جدیدای کنود هست نظرتون در موردش چیه ؟ اینو بخرم یا برم سراغ پایونیر 9450 ؟)
    پخش 8019 جديد آمده من صداش رو نشنيدم ولي با توجه به تجربه اي كهاز صداي 7016 دارم حتما 8019 ميگرفتم.
    2-آمپ باند کنود 7205
    ساب : ؟؟؟؟؟؟ (اینم اگر کنود ساب نرم با صدای خوب داره کنود معرفی کنید اگرم نداره یه چیزی که با اینا بخونه)
    آمپ 7205 خوبه و كامل 1073 رو درايو ميكنه .ساب يا 1224d يا 3013 آمپ هم براي اولي 9105 و براي دومي 8105
    3-باکس هم با توجه به ساب و آمپ ساب چی پیشنهاد میدین ؟
    باكس هم شما ساب رو تهيه نمائيد بنده براتون با نرم افزار باكسش رو طراحي ميكنم.
    سلام

خوب هست.

بله 9105 سابتون رو درايو ميكنه.
    براي 718 هم بايد آمپ تهيه نمائيد.
    ولي با 500 تومن نميشه هم آمپ مونو خريد و هم آمپ 4 كانال؟!!!
    سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید

دنبال یه سیستم با کیفیت و قیمت نه چندان بالا میگردم. هرچی توی پست ها عقب رفتم بیشتر گیج شدم تصمیم گرفتم اینجا بپرسم.
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

اول اینکه قیلا روی پراید اینارو داشتم:
    Pioneer 6975
    ساب کنوود (جزئیاتش اصلا یادم نیست)
    پخش پایونیر از اینا که USB میخوره یه سیم ازش آویزونه (اونم اسمش یادم نیست)
    آمپ هم یه چیزی بود آبی رنگ 4 کاناله بوشمن دست دو خریده بودم

صداش بد نبود و نوع بیسشو دوست داشتم. (اینارو گفتم که سلیقه ام دستتون بیاد)

حالا میخوام رو ال 90 یه چیزی ببندم مایه سرافرازی خانواده و دوستان

موندم که اولا برم سراغ کامپوننت + ساب + آمپ یا اینکه بقول بچه ها کامپوننت با کیفیت زیاد خرجش میشه، همون اسپیکر + آمپ +- ساب
    دوما پخشو کنوود 7016 بگیرم یا اینکه پایوننیر (که ظاهرا بیشتر رو بورس هست)
    سوما قطعاتو جدا بخرم ببرم نصب کنن یا همونجا که نصب میکنن از خودشون بخرم؟!

ضمنا بودجه هم ماکزیمممممم تا 1.5 هست

بازم ممنون از وقتتون
    پخش كه فقط 7016
    براي بقيه سيستم بودجتون كافي نيست.
    سلام
    بله بايد 718 رو با آمپ درايو كنيد
    آمپ ارزون ميخواهيد JVC 8004
    آمپ با كيفيت ميخواهيد آديو سيستم
    ML 75.4
    اگر آمپ دو كانل خواستي 5500T
    Last edited by hamidR15; 19-01-2013 at 12:46.

13. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •