جریان چیه؟ چرا یهویی اینجوری شد سرویست؟ این ماله چه ساعتیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جریان چیه؟ چرا یهویی اینجوری شد سرویست؟ این ماله چه ساعتیه؟
[QUOTE=Angel Of Darkness;5913739]راسیتش اینکه چقدر میتونه این جریان و پی گیری کنه نمیدونم. در باره آی اس پی ام به این بستگی ذاره که Mr.X چقدر کارشو خوب بلد باشه!![]()
موقع ترافیک رایگان سرعت به شدت میاد پایین و اون تستم نزدیک ساعت 2 بود که گذاشتم.دیگه عادت کردم به دانلود نکردن تو شبا.
این سایت اسپید تست مثه اینکه داره تغییراتی میده . قاطی کردهنتونست تست بگیره
ولی خودمونیما خیلی قشنگ شده
![]()
به راحتی قابل فهمیدنه
چه اون آقا شک کنه یا نکنه isp می تونه به راحتی متوجه بشه
در ضمن خود کاربر هم به راحتی میتونه متوجه بشه
این دیگه تقریبا" تو بیشتر آی اس پی ها میشه حالا ساعتش یکم فرق داره شاتل از ساعت 1 سرویسش طوری میشه که اصلا" صفحه رو هم نمیتونه باز کنه من دیروز یه سر به تاپیک شاتل زدم کسانیکه 512 محدود هم داشتن(و با اونکه تو تمام آی اس ی ها دیگه صد در صد سرعت سرویس محدود از نامحدود بهتره) قید دانلود شبانه رو زدن و میگن بین 5 تا 10 کیلوبایته و ساعت 3 به بعد تقریبا" بهتر میشه ولی باز با نوسان زیاد. این دیگه تقریبا" عادی شده یکی دیگه هم از شاتل میگه از ساعت 1 تا 6 صبح فقط نزدیکیهای 62 مگ از یه فایل 1 گیگ رو دانلود کرده.بعضیها میگن از دهه فجر سرعتها بین 20 تا 25 و روز به روز هم داره بدتر میشه و بعضیهای دیگه میگن بیشتر سایتها بسته شده و اینها باعث میشه سرعت پایین بیاد در کل همه ناراضی اند.زنگ هم بزنی هزار تا بهانه دارند و این مشکل درست نمیشه به این راحتی.
شبونه ی منم دوباره دیشب ترکید! یه مشکل جدید پیدا کردم! مدیا فایر فیلتر شده برا من!!!!!!!! برا شمام مدیا فایر فیلتره؟؟؟؟!! من سرعت دانلودم با چیز پی ان تو بهترین حالت 160 است یعنی تقریبا نصف حالت بدون چیز پی ان ! من همه دانلودامم از مدیا فایر بوووووووووووود! اخه اینا دیگه مدیا فایر و چرا فیلتر کردن؟؟؟؟؟اینا از جون ما چی میخوان؟؟؟؟!!!
سرویس 2 مگ. خط 5. شاتل
Last edited by soosmar_asl; 07-03-2011 at 23:54.
Last edited by excessive; 07-03-2011 at 16:53.
خیلی ربطی به این تاپیک نداره اما دوستانی که با دانلود از لینک های مدیا فایر به دلیل ف ی ل ت ر شدن مشکل دارند کافی است در لینک دانلود به جای www از cbn استفاده کنند و بدون مشکل دانلود کنند.
مثال :
به جای آدرس
ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.![]()
حالا که دیگه همه جا اینو فهمیدن . شک نکنید 2 روز دیگه این روش هم نابود میشه !!اخه مدیا فایر مگه چی داره !!
واقعا یه کارایی میکنن . ادم ...
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 07-03-2011 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)