تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 905 از 2376 اولاول ... 405805855895901902903904905906907908909915955100514051905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,041 به 9,050 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

واعظ آشتياني: تا پايان مهر جاري؛ مطالبات بازيكنان را پرداخت مي‌كنم
    مدير عامل استقلال به بازيكنان اعلام كرد، به زودي مطالبات عقب افتاده آنها را پرداخت ‌می كند.

واعظ آشتياني، مدير عامل جديد استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: چك هايي كه بازيكنان در زمان مديريت فتح الله زاده دريافت كرده بودند، در تاريخ جديدي كه گذشت، بار ديگر برگشت خورد، با اين حال ما هم به بازيكنان اين نويد را داديم كه تا قبل از پايان مهر مطالبات عقب افتاده آنها را پرداخت كنيم كه قرار است پايان مهر قسط اول مبلغ قردادهاي بازيكنان پرداخت شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانی:
    استقلال خط حمله قوی دارد
    مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در چند بازی اخیر مهاجمان استقلال خیلی خوب کار کردند و با زدن گل های فراوان توانستند ثابت کنند که استقلال خط حمله قوی دارد.

آرش برهانی، مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال تیم خوبی است و روز به روز بهتر می شود.

وی افزود: سعی می کنم برای تیمم مثمرثمر باشم، دوست دارم خوب بازی کنم، اگر هم شد گل بزنم، برای من قبل از هر چیز بهتر شدن تیم، مهم است و اگر استقلال بهتر شود و به جایگاهی برسد، من هم از این تیم به جایگاه بالاتری می رسم.

برهانی همچنین در مورد بازی استقلال و برق شیراز گفت: برق تیم خوبی است و مطمئن هستم که استقلال این بازی را می برد.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال 2-2 برق شیراز

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانی در گفتگو با مهر:
    ناکامی‌های گذشته برای من تجربه شده است/ دیر یا زود به صدر جدول می رسیم
    مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران ناکامی‌های خود در فصل گذشته را باعث موفقیتش در فصل جاری عنوان کرد.

آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: تیم ما به دنبال پیروزی در دیدارهای اخیر از نظر روحی و روانی به شرایط آرمانی رسیده است. من هم متاثر از این جو وضعیت ایده الی دارم. برخلاف فصل گذشته که کمتر در گلزنی توفیق داشتم امسال خیلی خوب گل زده‌ام. ناکامی ها فصل گذشته برای من تجربه شده است تا در این فصل شرایطی به مراتب بهتر از قبل داشته باشم.

وی ادامه داد: بدون شک با ادامه این روند در بازیهای آینده می توانیم به صدر جدول نزدیک شده و جایگاه خود را در میان مدعیان قهرمانی محکم کنیم. من به موفقیت استقلال در فصل جاری اطمینان دارم و می دانم دیر یا زود به صدر جدول خواهیم رسید.

مهاجم تیم فوتبال استقلال که این روزها یکی از بهترین گلزنان لیگ برتر ایران است، از اظهار نظر پیرامون عدم دعوت از وی به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان خودداری کرد و گفت: این روزها در مورد تیم ملی از من زیاد سئوال می شود اما نمی توانم در مورد تصمیم مربی این تیم اظهارنظری داشته باشم. با این حال مانند تمام مردم ایران برای تیم کشورم دعا می کنم.

برهانی خاطرنشان کرد: در من در هفته‌های گذشته برای تیم استقلال گلزنی کردم و خوشبختانه یکی از بهترین‌های این تیم بوده‌ام با این حال از دعوت نشدن به تیم ملی گلایه‌ای ندارم. مانند تمام بازیکنان آرزویم بازی در تیم ملی است و تلاش می کنم برای اردوهای آینده نظر علی دایی را جلب کنم.

وی بازی با برق شیراز را یکی از دشوارترین بازیهای تیم استقلال در فصل جاری لیگ برتر عنوان کرد و گفت: برق تیم خوب و سختکوشی است که در فصل جاری از بهترین های لیگ برتر بوده است. ما در مصاف با این تیم کار آسانی را پیش رو نداریم. یکی از نقاط امید تیم ما در دیدار مقابل این تیم بازی در ورزشگاه آزادی است. ما امیدواریم با حمایت تماشاگران برق را شکست داده و به رده‌های بالای جدول صعود کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به دليل مسابقه تيم ملي

تمرين استقلال در سكوت برگزار شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران امروز در سكوت تمرين كرد و فقط چهار تماشاگر حضور داشتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال تهران به دليل مسابقه برابر كره شمالي يك ساعت زودتر برگزار شد و آبي پوشان ساعت 15 در ورزشگاه دستگردي حاضر شدند.
    هاشم بيك زاده به دليل مصدوميت فقط ده دقيقه ترمين كرد و بعد ورزشگاه را ترك كرد.علي نظري جويباري با 20دقيقه تاخير در محل تمرين حاضر شد.
    سانتر از جناحين و شوت از راه دور مهمترين بخش تمرين ها امروز آبي پوشان بود.
    فقط 4 تماشاگر از نزديك اين مسابقه را نظاره كردند و در تمرين در سكوت مطلق برگزار شد.
    خبرنگاران نيز از روي سكو تمرين را مشاهده كردند. علي اميري، معاون اجرايي باشگاه نيز در اين تمرين حضور داشت.
    استقلال جمعه به ديدار تيم فوتبال برق شيراز مي رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي: برق حريف سختي براي ما است
    سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران، برق شيراز را حريفي سخت براي بازيکنانش مي‌داند، اما به کسب سه امتياز کامل در پايان 90 دقيقه اين ديدار ، اميد بسيار دارد.

امير قلعه‌ نويي روزچهارشنبه در گفت و گوي با خبرنگار ايرنا اظهار داشت : شاگردان محمد عباسي با قرار گرفتن در جمع تيم‌هاي صدرنشين جدول نشان داده‌اند که بر خلاف ليگ‌هاي قبل، اين بار آمده‌اند تا حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشند.
    وي همچنين ادامه داد:البته با وجود اينکه آنها را حريفي دشوار براي خودمان مي‌دانيم، از همان دقيقه اول با شيوه‌اي هجومي به ميدان مي‌رويم تا بتوانيم مقابل تماشاگرانمان سه امتياز را به حساب خود واريز کنيم و به جمع مدعيان قهرماني برسيم.
    قلعه‌نويي همچنين با اشاره به باخت استقلال مقابل استيل‌ آذين گفت: در ديدارهاي تدارکاتي نتيجه، اهميت کمي دارد، در اين ديدار نسبت به نقاط ضعف و قوت تيم آشنايي بيشتري پيدا کردم که اين عامل مي‌تواند ما را در راه شکست دادن برق شيراز کمک کند.
    سرمربي استقلال تهران ابراز اميدواري کرد که بتوانند روند رو به رشد هفته‌هاي اخير را ادامه بدهند تا از اين طريق تيم خود را به صدر جدول رده بندي ليگ برتر برساند.
    Last edited by bayern; 15-10-2008 at 19:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آماده‌ترين و بهترين يار استقلال، خود امير قلعه‌نويي است.

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال برق شيراز گفت: آماده‌ترين و بهترين يار استقلال، خود امير قلعه‌نويي است.

مهدي شيري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره بازي جمعه مقابل استقلال اظهار داشت: آنها به خوبي توانسته اند از وضعيت بدي كه داشتند خارج شوند. اين ديدار سخت خواهد بود. باتوجه به تفكرات قلعه نويي، بازي با آنها زيبا خواهد شد.
    وي افزود: شايد جمعه يك نتيجه خارق‌العاده به دست آيد. استقلال مثل سپاهان نيست كه دفاعي باشند. مقابل سپاهان بايد بازي را مي برديم؛ اما آنها خيلي دفاعي بازي كردند.
    اين بازيكن درباره اوضاع تيم خود عنوان كرد: مثل هميشه شرايط خوبي داريم. عزم خود را جزم كرده ايم تا مقابل استقلال بازي خوبي برگزار كنيم. ما هم مثل همه تيم ها نقاط ضعفي داريم؛ اما نقاط قوتمان بيشتر است.
    شيري تصريح كرد: ما تيمم هستيم كه با بودجه اي ناچيز به اين جايگاه رسيديم و اين نشان مي دهد كه همه چيز پول نيست.
    هافبك نارنجي پوشان در باره عدم باخت برق تا اين هفته ليگ گفت: ما هم بالاخره مي بازيم و اگر اين باخت زودتر هم اتفاق بيفتد بهتر است؛ اما اين دليل نمي شود كه با يك شكست از هم پاشيده شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال در گفت و گو با ايپنا:‌
    كاظميان گفت، ‌دايي نبايد من را با غلام‌نژاد مقايسه كند
    مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال گفت: "مصاحبه جواد كاظميان عليه علي دايي درشرايط حاضر صحيح نبود."

حميد بابازده در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،تصريح كرد: "بعد از انتشار مصاحبه جواد كاظميان تماس گرفتم و به او اعلام كردم كه مصاحبه‌اش عليه علي دايي در شرايط حاضر صحيح نبود. اما كاظميان پاسخ داد: تا كي بايد براي گفتن حرف حق زمان و شرايط خاص را در نظر بگيريم. من تا كنون هيچ مصاحبه‌اي عليه دايي انجام نداده بودم اما صحبت هاي دايي اصلا كارشناسي نبود. من اصلا با غلام نژاد هم پست نيستم كه دايي او را با من مقايسه مي‌كند."

مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال در خصوص ميزان آمادگي طالب لو اظهار داشت: "طالب لو زير نظر غلامپور تمرينات بسيار خوبي را انجام داده و از لحاظ بدني هيچ نگراني در مورد او وجود ندارد و مطمئنا در مقابل برق قوي ظاهر خواهد شد."

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

تیم ملی هم که به زور برد.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تعویض مجتبی جباری یک اشتباه بود . باید رسول خطیبی رو بیرون میکشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •