تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 1849 اولاول ... 40480485489490090190290390490590690790891495410041404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان ببینید من دنبال پینگ و این قرتی بازیها نیستم.. یه سایت هم بعد از 10 دقیقه باز کنه راضیم!
    منتها فقط میخوام در طول ماه بشه حدود 40 گیگ شبانه دانلود کنم... ایا میشود؟ یا اینجا هم نیام؟
    من تا چند ماه پیش، 1 گیگ دانلود شبانم بود. الان اوضاع شبانه واسه من بهتر شده. ولی چند شب در ماه زیر یه گیگ دانلود می کنه. باید یه ماه تست کنی ببینی مرکزتون چه جوره
    من خودم فرقی نداره از چه شرکتی اینترنت می گیرم، همیشه یک ماهه شارژ می کنم که راه در رو داشته باشم

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تا چند ماه پیش، 1 گیگ دانلود شبانم بود. الان اوضاع شبانه واسه من بهتر شده. ولی چند شب در ماه زیر یه گیگ دانلود می کنه. باید یه ماه تست کنی ببینی مرکزتون چه جوره
    من خودم فرقی نداره از چه شرکتی اینترنت می گیرم، همیشه یک ماهه شارژ می کنم که راه در رو داشته باشم
    سرویس 1 مگ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله، سرویس 1 مگ

4. این کاربر از golijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها میخام بیام های وب مشهد هستم منطقمونم خلوته میخام بدونم چه طرح های فشفشه ای داره؟

کلا چطوره الان شاتل دارم نامحدود محدودم نیستم ها ولی بگیر نگیر داره سرعتم 100 بود الان چند روزیه از 50 بالاتر نمیره
    میخام حجمی های وب بگیرم با فشفشه در صورت لزوم چطوره ؟دزدی از حجم داره؟
    سرویس 1 مگ رو رو چند میبندن؟

مرسی همگی

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب (داده گستر عصر نوین)

بچه ها میخام بیام های وب مشهد هستم منطقمونم خلوته میخام بدونم چه طرح های فشفشه ای داره؟

کلا چطوره الان شاتل دارم نامحدود محدودم نیستم ها ولی بگیر نگیر داره سرعتم 100 بود الان چند روزیه از 50 بالاتر نمیره
    میخام حجمی های وب بگیرم با فشفشه در صورت لزوم چطوره ؟دزدی از حجم داره؟
    سرویس 1 مگ رو رو چند میبندن؟

مرسی همگی
    چندتا پست آخر یکی دوتا از دوستان از شاتل اومدن های وب ناراضین. های وب فعلا جالب نیست
    بله حجم دزدی داره مثلا فشفشه 3 گیگ شده 2.5 یا 2.7 حساب کرده البته با نرم افزار حساب کردم و اپلود هم حساب کردم. بعضی وقت ها هم تو خرید گیگ کمتر انداخته
    1 مگ عز 3 -4 میبنده تا ببنید مرکزتون تا چند ساپورت می کنه که امکانش هستش تا 6 یا 8 هم ببندن، البته الان پارس انلاین 2 مگ رو 9 تا 16 و اسیاتک 128 رو 12 هم می بنده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

من امروز زنگ زدم پشتیبانی و از کیفیت پایین گلایه کردم. طرف هم به من گفت شما مشکل از نویز خطتت هست. منم جواب دادم پس چه طور وقتی شاتل داشتم این مشکل نبود و راحت 2.2 میگرفت ولی الان به زور به یک میرسه. گفت هر چی سرعت بالاتر بره مشکل نویز خط خودشو بیشتر نشون میده.
    رفتم تو تنظیمات دیدم SNR خطم روی 8 هست که خوب خیلی پایینه هرچی سیم جا به جا کردم بالا نیومد.
    خلاصه دست به لحیم شدم و سیم مخابرات رو به سیم واحدم لحیم کردم. اینور هم سیم ورودی رو به جای سوکت روی برد اسپیلیتر لحیم کردم که در نهایت SNR روی 11 ثابت شد که باعث شد امروز سرعتم بهتر باشه. اینم تست امروز بعد از عمل جراحی!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 4 کاربر از Unknown_2517 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من امروز زنگ زدم پشتیبانی و از کیفیت پایین گلایه کردم. طرف هم به من گفت شما مشکل از نویز خطتت هست. منم جواب دادم پس چه طور وقتی شاتل داشتم این مشکل نبود و راحت 2.2 میگرفت ولی الان به زور به یک میرسه. گفت هر چی سرعت بالاتر بره مشکل نویز خط خودشو بیشتر نشون میده.
    رفتم تو تنظیمات دیدم SNR خطم روی 8 هست که خوب خیلی پایینه هرچی سیم جا به جا کردم بالا نیومد.
    خلاصه دست به لحیم شدم و سیم مخابرات رو به سیم واحدم لحیم کردم. اینور هم سیم ورودی رو به جای سوکت روی برد اسپیلیتر لحیم کردم که در نهایت SNR روی 11 ثابت شد که باعث شد امروز سرعتم بهتر باشه. اینم تست امروز بعد از عمل جراحی!!

متاسفانه باید بهتون بگم اون کارتون هیچ تاثیری نداشته روی سرعت! نویز ۸ و ۱۱ تفاوتی روی سرعت ایجاد نمی کنه. احتمالا به طور موقتی توی اون ساعتی که تست کردین سرعتتون بالاتر بوده! بعدم های وب چند تا گیت وی داره 5 تا 12 اگه اشتباه نکنم شما شاید گیت وی تون تغییر کرده بعد از قطع و وصل شدن سرعتتون روی سرور جدید بهتر بوده همین!

11. 2 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Unknown_2517's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    هر جا باشم گيلانيم و از تبار فومن

پيش فرض

ولی الان مودمو ریست کردم بازهم از دیروز بهتره:

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سرعت باز گند شد دیال اپی شد دو شبه سرعت داغون میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من 3 ماه تابستون و این 2ماه پیش کلی مشکل قطعی و کیفیت بد داشتم که خواستم دیگه تخیله کنم خطم رو که الان 1ماهی که کیفیت برام ثابت وتوپ شده اینم تست الانم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •