زنده باد کرج!!!!!!!![]()
باز مثل سابق![]()
همون آش و کاسه سابق هست تک کانکشن 10 پینگ 300 با تایم اوت قابل توجه ... دورانی بود پینگ 100![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مودمو چند بار پشت سر هم ریست کن تا مسیر روسیه بهت بده واسه منم همین فلاگ تل بود و این فلاگ تل خیلی افتضاحه اما بعد چندبار ریست کردن بهم مسیر روسیه رو داد و خیلی عالیه این مسیر
![]()
سلام دوستان
امروز adsl منم فعال شد ولی با توجه به چند تا صفحه قبلی که دوستان پست کردند فک کنم نباید انتظار زیادی از مخابرات داشته باشم
دوستان چندتا سوال داشتم اینکه من مودمو که وصل می کنم به پریز تلفن چراغ adsl روشن نمیشه؟؟؟و یه سوال دیگه vci و vpi مخابرات چنده؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن![]()
من bridge ست کردم dc میکنم مودم خاموش روشن کردن خیلی طول میکشهولی بیشتر از 20 بار امتحان کردم فایده نداره تازه اگه هم rostelecom بشه بازم پینگ مثل سابق 100 نیست!!بهترین حالت 200 تا 300 هست (که عملا فرقی با انگلیس/واشنگتن نداره!)عادی 300 تا 400!!فقط ساعت 4 تا 10 درسته همه چیز حداقل قبلا 2 تا 11 بود
![]()
به نظر میاد این فقط برای بیشتر شدن شیرینگ باشه یا اینکه gateway های خوب رفتن برای یه ISP دیگه
اگه خطت رانژه باشه و مشکل داخلی (پریز/اسپلیتر و ...) نباید مشکلی باشه باز سر خط تست کن نشد زنگ بزن 2020سلام دوستان
امروز adsl منم فعال شد ولی با توجه به چند تا صفحه قبلی که دوستان پست کردند فک کنم نباید انتظار زیادی از مخابرات داشته باشم
دوستان چندتا سوال داشتم اینکه من مودمو که وصل می کنم به پریز تلفن چراغ adsl روشن نمیشه؟؟؟و یه سوال دیگه vci و vpi مخابرات چنده؟؟؟
اونم vpi=0 و vci=35
بستگی به مرکزت داره هرچی خلوت تر باشه بهتره!ولی در کل خیلی انتظار نداشته باش ...
VCI:35
VPI:0
تایم اوت دیروز 47%
تایم اوت الان 12%
مرکز اشرفی اصفهانی چجوریه سرعتاش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
برای من کلا دییروز اینترنت قطع بود کل شهر اینجوری بود فقط اینترنت خونه خالم کار میکرد
الان هم برای من سرعت بسیار بسیار پایین هست سرعت دانلود من باید 64 باشه الان هست 20 -25
اسیاتک سرعت 256 طلایی با 18 گیگ سرعت دانلود بالا
البته من تهران زندگی نمیکنم.
Last edited by pedram_01; 25-08-2013 at 15:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)