تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 1805 اولاول ... 40480485489490090190290390490590690790891495410041404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

من تا بحال تست سرعت نگرفته بودم الان رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی تستی که گرفتم اصلا شبیه اونی که دیدم اینجا یا تاپیکای دیگه میزارن نیست! قضیه چیه نرم افزار خاصی داره؟
    برای واقعی شدن نتیجه تست سرور میشیگان رو انتخاب کردم چند دقیقه طول کشید تا فقط به سرورش وصل شهحالا بهتر می فهمید من چی میکشم.

2. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

اینم یه نمودار مقایسه اون خط سبز که میبینید میانگین سرعت جهانیه 16.31 مگابیت اون خط آبیه که به صفر چسبیده منم با 0.04 مگابیت

4. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من تا بحال تست سرعت نگرفته بودم الان رفتم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی تستی که گرفتم اصلا شبیه اونی که دیدم اینجا یا تاپیکای دیگه میزارن نیست! قضیه چیه نرم افزار خاصی داره؟
    برای واقعی شدن نتیجه تست سرور میشیگان رو انتخاب کردم چند دقیقه طول کشید تا فقط به سرورش وصل شهحالا بهتر می فهمید من چی میکشم.
    چرا میشیگان !؟
    همین تست های داخلی رو خطا میده به دلیل سرعت پایین !

شما سرور تهران رو انتخاب کن .
    بعدشم بعد از اتمام تست طبق عکس خودت روی Share This Result کلیک که کردی اونجا چند گزینه میده واسه نوع Share کردن . شما از تب دومی که Image هست استفاده کن.

6. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان توجه کنید برای تست سرعت اصلا از Speed Test استفاده نکنید
    اینو قبلا هم تو این سایت و سایت دیگه- دیگران اثبات کردن
    به دلیل نوع طراحی اینترنت ایران به جاش از این سایت استفاده کنید که سرورش داخل ایرانه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    9shahr

پيش فرض

الان باید با این دانلود کنم یا آپلود؟؟؟؟

9. این کاربر از shahin-slt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

الان باید با این دانلود کنم یا آپلود؟؟؟؟

این سایت به نظر قاتی داره و 11 12 تا سرور داخلی و برای تست داره مسلما Speed Test خیلی نتیجه کامل تری نسبت به این سایت در مرحله نسخه آزمایش میده

یک باز دانلود من و میزنه 160
    یکبار دیگه بعد چند ثانیه در تست دوم میزنه 48
    در صورتی با IDM سرعت دانلود من از روی سایت پی سی دانلود توی رنج 60 کیلوبایت ایناست

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

چرا میشیگان !؟
    همین تست های داخلی رو خطا میده به دلیل سرعت پایین !

شما سرور تهران رو انتخاب کن .
    بعدشم بعد از اتمام تست طبق عکس خودت روی Share This Result کلیک که کردی اونجا چند گزینه میده واسه نوع Share کردن . شما از تب دومی که Image هست استفاده کن.
    ميشيگان چون سرور اکثر سايتهاي مهم و کاربردي دنيا در آمريکاي شمالي و بعد اروپا قرار داره سرور تهران واسه باز کردن سايت IRIB خوبه. حتي يه سرچ کوچولو بزني ترافيکت از سرور هاي گوگل تو آمريکا رد ميشه
    اینم تست سرور تهران جونم بالا اومد تا گرفتمش باور میکنین یا نه 28 دقیقه طول کشید تا گرفتمش همش ارور میداد مجبور شدم PC رو ریست کنم بابا صد رحمت به سرورهای آمریکایی دم همون میشیگان گرم

حال من بعد گرفتن این تست
    Last edited by omid_zendegi; 09-12-2013 at 03:10.

12. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این سایت به نظر قاتی داره و 11 12 تا سرور داخلی و برای تست داره مسلما Speed Test خیلی نتیجه کامل تری نسبت به این سایت در مرحله نسخه آزمایش میده

یک باز دانلود من و میزنه 160
    یکبار دیگه بعد چند ثانیه در تست دوم میزنه 48
    در صورتی با IDM سرعت دانلود من از روی سایت پی سی دانلود توی رنج 60 کیلوبایت ایناست

شما سعی کن نزدیک ترین سرور تست یعنی مشهد رو انتخاب کن و بعد دوباره ازمون با سه مرجع انتخابی سیستم بعد شم میتونی همونجا شکایت کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

شما سعی کن نزدیک ترین سرور تست یعنی مشهد رو انتخاب کن و بعد دوباره ازمون با سه مرجع انتخابی سیستم بعد شم میتونی همونجا شکایت کنی
    آخه فک کنم این تست برای کسانی مناسبه که اینترانت دارن و گوگل و... جز اینترنت نمیبینن مثلا من میخوام تست سرعتم و از روی سرور شاتل ببینم که چی بشه حالا خوبم باشه میخوام چیکار وقتی گوگل برام به سختی باز میشه و شاید سالی یک بار از روی سایتی که دیتا سنترش ایرانی باشه دانلود نداشته باشم در شکایت چی بگم! این سایت در کنار یک دیتاسنتر داخلی باید چندتام سرور خارجی برای تست میزاشت خیلی بهتر بود تا نتیجه رو مشخص کنیم به نظر من همین سایتم یه جور لاپوشونی کردن گند کاریاشونه

توجه هم داشته باشید که خیلی از شرکتها سرعت روی سرورهای داخلی رو (اینترانت) و بالاتر از اینترنت روی سرویس ها میدن این دوتا رو باهم قاتی نکنیم خیلی بهتره
    Last edited by David4None; 09-12-2013 at 03:27.

15. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

آهای کجایی ملک جعفریان گرخیدی؟ مگه نگفتی 1024 با اشتراک 1 به 8 (همون قانون من درآوردی برای تسهیل کم فروشی) میشه 128 الان چشاتو واکن ببین سرعتم 80 شده این تازه سرور تهرانه که مثلا اینترانته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •