سلام. منم افتادم 06. ابته کرجم. اسمم حامد
سلام. منم افتادم 06. ابته کرجم. اسمم حامد
سلام. من دانشجو کامپیوتر متولد ۷۲ ام. من هفت ترمه میشم(بنا به دلایلی) طوری که ترم هفتم می افته مهر سال دیگه و تا دی هست. بعد از اون. مشکلی برای شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی من پیش میاد؟ آزمون ها فکر کنم تابستون باشه و بین این دو(ترم هفتم و آزمون) یک ترم فاصله هست. نظام وظیفه گیر نمیده؟
Last edited by pcsoft; 20-06-2012 at 16:48.
والا رفیق متاسفانه تو نیرو انتظامی کمترین تفاوتی بین دیپلم و فوق لیسانس نیست البته نمیشه گفت همه جا اما اون چیزی که من تو 18 ماه خدمتم تو نیرو انتظامی دیدم همین بوده که فرق چندانی وجود نداره
احتمال داره فردا اعزام بشین و برین لباس بگیرین و 3-4 روزه مرخصی بدن.
احتمال داره برین و مرصی هم بهتون ندن.
احتمال داره کلا شنبه برین.
ولی چون 01 سابقه خوبی در هتل بودن داره زیاد ذهنتو مشغول نکن.راحته اونجا.
موهاتم با 4 کوتاه کن.
برای همه دوستان که فردا اعزام هستن آرزوی موفقیت دارن.هیچ ترسی به خودتون راه ندید.ما رفتیم و امدیم و خاطره ها ماند.![]()
منم فردا اعزامم ، هاشمي نژاد نيشابور
الانم دارم ميرم كچل كنم![]()
منم اعزامم به اراک ...
فردا....
حدود یک ساعت دیگه میرم کچل کنم.دی
+
برای خودم و همه دوستنای که فردا اعزام دارن آرزوی لحظاتی خوش و پر از موفقیت آرزو مندم
به سلامتی هم کچل های فردا![]()
به به پسر خدمتی های ما رو ببین ، چقدر زور یکسال گذشت ! پارسال دقیقا این موقع استرس داشتم مثل شماها
فردا میرید مرخصی بهتون میدن یه چند روزی تا لباس ها رو آماده کنین
سعی کنین اون پوتین هایی که میدن رو نپوشین ، برید گمرک یا بقیه جاهای نظامی فروش پوتین ( یورد صنعت ) بگیرید ، نرم و سبکه و اصلا پاهاتون رو اذیت نمیکنه
10 روز اول آموزشی سخت هست ، شماها بهترین دوره دارین اعزام میشین ، میخوره ماه رمضون هتل میشه ، فقط تیرماه یکم سخت میگیرن ، کل مرداد ماه رمضونه
غمت نباشه عزیز...جای خوبی داری میری...مخصوصا که تا یک ماه دیگه میخورین به ماه رمضون...احتمالا هم اردو نخواهین داشت...کلاس ها هم سبک هستش...اونجا خیلی خیلی زیاد جو میدن...بهترین کار اینه که سعی کنی اصلا جو محیط نگیرتتون...من روز اول که رسیدم شروع کردم به دور و بریام به خندیدن به زمین و زمان...جوری که کل بچه های تهران که 8 تا اتوبوس با هم رسیدیم من رو شناختن و این روحیه رو به اطرافیانم دادم و روز اول با اینکه سخت بود اما اذیت نشدیم...یه نصیحت که مربی تاکتیک اونجا بهم کرد و من عمل کردم و خیلی موفق شدم:...سرت رو بنداز پایین و کار خودت رو درست انجام بده و گردنت رو پیش کسی کج نکن...من شدم مسئول شستن دستشویی ها...این بهترین مسئولیته...هم مرخصی ساعتی بیشتر میدن هم میتونی صبح گاه رو بپیچونی و نری...به نظرم اگه تونستی برو واسه این مسئولیت...اگه نشد برو واسه مسئول بیسیم که خیلی خیلی خوبه...توی رزم ها و پیاده روی ها کوله نمی بری و فقط یه بیسیم میدن دستت که وسط راه واسه خودت راه میری...یا مسئول برانکارد هم خوبه...به غیر از این ها مسئولیت دیگه ای نگیری بهتره...مسئول آشپزخونه و سلف نشی که کارت در میاد...از همه بهتر همون سرویس بهداشتیه...ما کلی می خندیدیم و حال میکردیم...پادگانش خیلی خوب برخورد میکنن...امکاناتش خیلی خوبه...موبایل رو روز اول ازتون میگرن و میان دوره میدن بهتون و میگن نیارین....چندبار بهتون مرخصی میدن که برین مشهد...یا هرجا دوست دارین ...مرخصی های 36 ساعته...رفتی نیشابور شماره هتل گردشگری رو بگیر از 118 و قبل از مرخصی تماس بگیر که توی نیشابور اگه خواستی بمونی بدون جا نمونی...چون وقتی مرخصی میدن همه میرن و جای خوب گیرت نمیاد...راستی به قفل و پونز یادت نره...یه بسته پونز و 3تا قفل و کش گتر هم ببر واسه خودت...به خودت از لحاظ خوردنی برس...یه قمقه ببر که باهاش واسه خودت شربت درست کنی...توی اولین مرخصی هرچی خوردنی میخوای بخر و بیار وکسی گیر بهت نمیده...من لوازم مورد نیازی که بچه ها گفته بودن رو با خودم بردم و هیچ جا گیر نکردم...به من خوب گذشت...البته یه دلیل دیگه هم داشت...
من کسی رو داشتم که هر روز...هرروز باهاش تلفنی ساعت 5 صبح حرف میزدم و بهم انرژی میداد...کلی واسم کتاب جیبی داد که توش برام حرف هاش رو نوشته بود...من عاشقشم و این نازنین با بودنش نذاشت بهم بد بگذره...فقط دوری اون اذیتم کرد...میدونم این متن رو نمیخونه اما من دوسش دارم خیلی زیاد
بچه ها من گروه خونیم رو میدونم تو برگه واکسیناسیونمم نوشته....
ولی الان این کارت گروه خونیم رو کم کردم
فردا برم مشکلی پیش نیاد برام؟
گروه خونیم رو میدونما
شیت پس سرباز معلمی رو بیخیل شدیم....حالا یکی از دوستان میگفت پذیرش سپاه بگیرم و برم سپاه...
چه جوریاست کلا؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)