دوستان عزیزم سلام
خواستم بدونم سرعتی که سرویس 512 یگ به پنج در حالت عادی داره چنده ؟ واقعا رو 102 هست ؟ یا فرقی با یک به هشت نداره ؟
ممنونم
دوستان عزیزم سلام
خواستم بدونم سرعتی که سرویس 512 یگ به پنج در حالت عادی داره چنده ؟ واقعا رو 102 هست ؟ یا فرقی با یک به هشت نداره ؟
ممنونم
مگه میشه همچین چیزی؟!3-4 ماه؟؟خب همه جمع میکنن میرن.
جالب اینجاست مودم رو خاموش روشن میکنی 3-4 دقیقه سرعت بینهایت بعد دوباره به .......میره
اقا فردا بریم در مخابرات خدایی جدی دارم میگم .دیگه وضع از این خرابتر ندیده بودم .هیچ شهری هم مثل این خراب شده ندیدم خدایی هرکی هرکیه
منم پایم![]()
با تماسی که با پشتیبانی داشتیم گفتند نامحدودها اشتراکی شدند و سرعتشون تقسیم بر 8 شده
خدا لعنت کنه این دزدهای مسلمان را
خدا شاهده دولت از بدی این دولت روح.....انیییی ندیدم و نخواهم دید
من 2مگ حجمی داشتم با 5گیگ حجم ماهی 30تومن که سرعت دانلود روزانه 450 و شبانه 250 بود که شبی حدودا 4گیگ دانلودو راحت داشت
الان زیاد از پارس انلاین تعریف میشه که سرعت روی 9مگ بسته میشه و قیمتا رو هم پایین اورده ولی نمیدونم واقعا وضعیتش چطوره اگه اینطوره که میگن خوبه
کار اصلی که مخابرات انجام داده اینه که سیستم رو طوری تنظیم کرده بعد اون حدود 20 دقیقه به صورت خودکار اگه پهنای باند زیادی بکشی سرعتت افت کنه. واین یعنی دزدی در روز روشن
هدفشم اینه مردم نا محدود نخرن و برن طرف سرویس های حجمی چون طبق تعرفه های زیرساخت و سازمان رادیویی نمی تونه تعرفه رو گرون کنه. از طرفی عرضه شیرینگ و مدیریت پهنای باندشو هم نداره.
شعور هم نداره که تنها نقطه رقابت مخابرات همین سرویس دانلود پینگ افتضاحش بود وگرنه من کاربر مغز خر نخوردم بیام حجمی مزخرف مخابرات رو بگیرم. همین شهرمون میرم های وب میگیرم سرعتش اینجا عالیه
یا شاید هم شاتل ببینم وضعش چطوره
در کل خاک بر سر بی عرضه و مدیریت داغونشون
مطمئن باش تغییر زیادی در تعداد مشتریهای مخابرات ایجاد نمیشه!کار اصلی که مخابرات انجام داده اینه که سیستم رو طوری تنظیم کرده بعد اون حدود 20 دقیقه به صورت خودکار اگه پهنای باند زیادی بکشی سرعتت افت کنه. واین یعنی دزدی در روز روشن
هدفشم اینه مردم نا محدود نخرن و برن طرف سرویس های حجمی چون طبق تعرفه های زیرساخت و سازمان رادیویی نمی تونه تعرفه رو گرون کنه. از طرفی عرضه شیرینگ و مدیریت پهنای باندشو هم نداره.
شعور هم نداره که تنها نقطه رقابت مخابرات همین سرویس دانلود پینگ افتضاحش بود وگرنه من کاربر مغز خر نخوردم بیام حجمی مزخرف مخابرات رو بگیرم. همین شهرمون میرم های وب میگیرم سرعتش اینجا عالیه
یا شاید هم شاتل ببینم وضعش چطوره
در کل خاک بر سر بی عرضه و مدیریت داغونشون
کسایی که پیگیر هستند و ناراضی و دنبال تغییر سرویس دهنده دانلودرها هستند
کافیه 10 تاشون بره کلی مشکل پهنای باند مخابرات حل میشه
خیلی از همکارای من اومدن میگن آره سرعتمون داغونه میگم چی کردین میگن هیچی سیستم رو خاموش کردیم رفتیم پای تلویزیون ! اصلا نمی دونند دانلود چیه! خیلیا اینجورین!
مدیر عامل مخابرات کرمانشاه
پولش جیبه این اقا میره پولتو بندازی دور ندی به این خود ارضا از بس زدده کور شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)