تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 1298 اولاول ... 4048048548949009019029039049059069079089149541004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان عزیز بهتره این بحث را تمام کنید من خودم این سایت مورد نظر را بررسی کردم در حال حاضر کامل نیست و ارشیو جامعی ندارد در صورتی که در دنیای امروز همه دنبال دانلود مباحث مختلفی هستند تا دانلود یک نرم افزار خاص یا کاربردی... امیدوار در آینده این سایت با دید متفاوت نسبت به کاربرها و نیازهایشان پیشرفت کند.
    شرمنده ام ، من به هیچ عنوان برای نوشتن مطالبم در این فروم مصلحت اندیشی نمی کنم ، همانقدر که شما حق دارید به این سرویس حمله کنید بنده هم حق دارم دفاع کنم
    به این می گویند "آزادی بیان"
    خیلی از مباحث مختلفی که شما مبهم به آن اشاره می کنید همانند فیلمها و سریالها برای سایتهایی که فعالیت رسمی دارند غیر مجاز است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

شرمنده ام ، من به هیچ عنوان برای نوشتن مطالبم در این فروم مصلحت اندیشی نمی کنم ، همانقدر که شما حق دارید به این سرویس حمله کنید بنده هم حق دارم دفاع کنم
    به این می گویند "آزادی بیان"
    خیلی از مباحث مختلفی که شما مبهم به آن اشاره می کنید همانند فیلمها و سریالها برای سایتهایی که فعالیت رسمی دارند غیر مجاز است
    من منظورم شما نبودید دوستان دیگر بود که متوجه شدند چون موضوع این بحث با موضوع تاپیک در یک راستا و هدف نیست... شما حق دارید از هر چیزی که دوست دارید دفاع کنید اما در جایگاه خودش قاضی هم برای پاسخگویی زمان در اختیار ان فرد قرار میدهد ... یک نکته را عرض کنم هر شخصی برای هر کاری حتی ایجاد شغل یا ایده جدید اول بازار و شرایط حاکم را مورد بررسی قرار میدهد و ایده خودش را عملی میکند همیشه در مورد بهترین ایده هم منتقدین هایی هستند اما وقتی کاری با برنامه ریزی انجام بشه نیازی نیست واسه نقد یک نفر چندین ساعت وقت گذاشته بشه تا طرف مقابل و قانع کنیم شما اشتباه میگید اگر همه جای کار درست باشد هم ما مشتری خودمان را داریم هم از نقد ها در راستای پیشرفت استفاده میکنیم... نکته اخر اینکه در مورد کاستی های محتوای سایت نظری ندادم فقط گفتم با شرایط حاضر کاربر ها هیچ واکنش مثبتی به این ایده نشان نمیدهند و فقط در اینده و شرایط پیش رو شاید مورد استقبال قرار بگیرد.
    برای شما کاربر سایت فایل نیکو! آرزوی موفقیت میکنم.

3. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در حقیقت مشاهده بعضی نوتهای قبلی شما مشخص می کند که اصولاً معتقد هستید که اینترنت مخابرات مشکلدار است

اینجوری که مشخص هست انگار محدودیت سرعت گذاشتند سرعت با IDM دیگه از 100KB بیشتر نمیره ای پی ها هم ثابت شده دوستان عزیز اگر امکان هست tracet بگیرن اینجا قرار بدهند.
    IP ثابت!!!!! جداً!!!!

درود بر شما دوست عزیز ...
    البته من به یک سری دوستان گفتم در کمتر از 24 ساعت سرویس دادند دلیل بر کیفیت عالی نیست ...
    سرویس های مخابرات فقط برای دانلود شبانه(از سرور های داخلی) مناسب است برای وب گردی و استفاده در طول روز اعصاب شما را خرد میکند...
    از نرم افزار OpenDns یا DNSbenchmark استفاده کنید...
    جداً مخابرات اعصاب خرد میکند آن هم برای وب گردی و استفاده در طول روز؟؟
    مخابرات استان اصفهان؟؟
    انشاءالله به مروز زمان مشخص می شود که چه کسی اشتباه میکرده است
    برای شما هم آرزوی موفقی میکنم
    Last edited by esfahanweb; 25-12-2014 at 14:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من امروز در نمایشگاه بودم مخابرات طرح به نام حرفه ای، 29 گیگ، یک ساله ارائه می کرد
    می خواستم بدانم سرعت دانلود شبانه اش چه قدر است
    من هر شب نیاز به 1 الی 1.5 گیگ دانلود رایگان دارم، آیا این طرح تامین می شود؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من امروز در نمایشگاه بودم مخابرات طرح به نام حرفه ای، 29 گیگ، یک ساله ارائه می کرد
    می خواستم بدانم سرعت دانلود شبانه اش چه قدر است
    من هر شب نیاز به 1 الی 1.5 گیگ دانلود رایگان دارم، آیا این طرح تامین می شود؟؟
    هر سرعتی که برای روزانه انتخاب کردید همان سرعت را در شبانه خواهید داشت

7. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هر سرعتی که برای روزانه انتخاب کردید همان سرعت را در شبانه خواهید داشت
    در نمایشگاه گفتند تا 10 مگ روی خطت باز است
    حالا کسی هست که در طرح حرفه ای با سرعت 10 مگ شرکت داشته و یا نه؟
    من خیلی برایم سرعت دانلود شبانه رایگان مهم است حدس می زنید سرعت دانلود شبانه رایگان حدود چند باشد؟
    Last edited by MAHDI_SOS; 25-12-2014 at 19:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

در نمایشگاه گفتند تا 10 مگ روی خطت باز است
    حالا کسی هست که در طرح حرفه ای با سرعت 10 مگ شرکت داشته و یا نه؟
    من خیلی برایم سرعت دانلود شبانه رایگان مهم است حدس می زنید سرعت دانلود شبانه حدود چند باشد؟
    خود بنده طرح حرفه ای دارم و کیفیت خط تلفنم هم اجازه میدهد که سرعت 10 مگ را استفاده کنم سرعت در روز و شب زیاد تفاوتی ندارد ، همانطور که تست سرعتم را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم
    مسئله اساسی کیفیت خط فیزیکی تلفن شما است که روی چه سرعتی بتواند سینک بشود

10. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

در مورد طرح جدید:
    طرح خوبیه بلخره یک ادم پیدا شده طرحی بده که برای یک سری از کاربران مفید باشد! اما توجه کنید اگر می خواهند واقعا به فکر درامد زایی و حفظ رضایت مشترک ها باشند باید به درخواست دیگر کاربران هم توجه کنند!
    اگر ان سایت که راه اندازی کرده اند برای دانلود فایل به روز شود یا با یکی از سایت های معروف مثل پی سی دانلود یا همین پی سی ورلد هماهنگ کنند برای ایجاد سرور موازی در مخابرات اصفهان خیلی بهتر می شود و می توانند برای یک سری از افراد واقعا مفید باشد!

اما از این مورد نباید گذشت همه افراد دوست ندارند از این سایت ها استفاده کنند ممکن است اصلا برای دانلود فایل برنامه و فیلم به اینترنت نیایند!!
    من به شخصه در ماه حدود ۲۰ گیگ اینترنت مصرف می کنم. اگر سیستمی برای تعمییر به منزل بیاورم این رقم به ۳۰ بعضی مواقع به ۴۰ گیگ می رسد!‌ این حجم ها اصلا صرف دانلود برنامه ها ویندوزی و فیلم نمی شود!‌ در ماه گذشته ۱۵۰ هزار تومان خرج خرید گیگ از مخابرات کردم اگر کیفیت مناسبی ارایه می شود مشکلی نبود اما پینگ بالا و سرعت لود پایین صفحات قطعی لحظه ای ارتباط و پکت لاست بالا و بسته شدن مداوم ای پی سرور های من توسط مخابرات و عدم دانش کافی پشتیبان ها و نقص در مهندسی نرم افزاری پلوتون و نقص در پیاده سازی پلوتون* از مشکلاتی است که کار با این اینترنت را سخت می کند!
    *(سیستمی که ورودش به مخابرات با بحث و ماجرا همراه بوده بهتر از این نمی شود!‌ )

بیایید دروغ نگوییم و طرف داری بی جا نکنیم! تحمل واقعیت راحت تر می شود اگر به ان شاخ و برگ ندهیم!

12. 4 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

الان اکثرا دارن میگن مخابرات برای وبگردی در طول روز اعصاب خرد کنه و وافعیت هم همینه
    مخابرات یعنی : packet loss ، مشکل با وی پی ان و کریو و چندتا مشکل دیگه
    مخابرات فقط و فقط برای دانلود از سرورهای داخلی خوبه
    همین و بس

آقای اصفهان وب شما هم که میگید سرعت دانلود را در طول روز محدود نمیکنه اشتباه میگید چون برای من به شخصه محدود میشه سرعت
    من طرح حرفه ای ها دارم و خطم روی 10 مگ هست
    اوایل این طرح سرعت تا 1.1 مگابایت میرفت هم روز و هم شب ولی الان 2 هفته هست کلا سرعت این طرح رو محدود کردند.
    حالا چرا میگم محدود کردند چون دقیقا تو این 2 هفته از سایت فایل نیکو با همون سرعت 1.1 مگابیت دانلود میکنه !!!!

کاش هیچ وقت طرفداری الکی و با تعصب نکنیم !!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خود بنده طرح حرفه ای دارم و کیفیت خط تلفنم هم اجازه میدهد که سرعت 10 مگ را استفاده کنم سرعت در روز و شب زیاد تفاوتی ندارد ، همانطور که تست سرعتم را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم
    مسئله اساسی کیفیت خط فیزیکی تلفن شما است که روی چه سرعتی بتواند سینک بشود
    من خودم چند سال از مخابرات سرویس دارم ..باید بگم پشتیبانی مخابرات بک سری آدم بی اطلاع از نت هستند .....در خصوص سرویس 10 مگ که میگن خط تا 10 مگ بازه ..... آخه مگه شیر آبخوری هست که باز باشه یکم شعور به مخاطب هم بزارید خوب هست ......در خصوص سرویس مخابرات باید بگم تا 12 ظهر سرعت عالی و از 12 تا 3 و 4 شب سرعت حداکثر 100 KB حالا چه میخواد خطت رو 10 مگ باشه یا 3 مگ باشه با DLC باشه ...یا DLC نباشه .....خط تلفن بتونه کیفیت را سینک کنه ....خط تلفن نتونه کیفیت را سینک کنه ..... نویز داشته باشی ..نویز نداشته باشی ....همینه .......... یک سری افراد جدید الورد هم میخوان تبلیغ مخابرات رو بکنن و بگن آره ما خیلی خفنیم اما نمیدونن که تو اون مدرسه ایی که درس میخوندد ما مدیر مدرسه بودیم

15. این کاربر از mohsen19x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •