کسی نمیتونه کمک کنه ؟
کسی نمیتونه کمک کنه ؟
من 2 مگ دارم الان 240 کی دانلودمه در روز.... (گرگان)
سرعت دانلود شبانتون چند کیلو بایته؟
دوستانی که با یاهو مشکل دارن ، بعضی از سرویس های یاهو ه-ک شده و برای استفاده از یاهو باید پسورد خودتون رو عوض کنید .
برای انجام این کار وارد لینک زیر بشید :
mail.yahoo.com
اطلاعات اکانت خودتون رو وارد کنید ، بعد خود یاهو به شما میگه که باید پسورد عوض کنید .
من از مشتري هاي قديمي بودم و جمعه ها تا هفته قبل برام رايگان بود ولي امروز رايگان نبود
منم خونه نبودم داداش فكر كرد رايگانه اومدم ديدم عوضي ها 1 گيگ از شارژمو خوردون
حرومشون باشه پولي كه ميگرن
من نوابم سه تا چراغم شده 2 تا ، قبلا شبا 100 میزدم الان خیلی افتضاح شده دیگه 60 بگیرم باید کلاهمو بندازم هوا
دیروز هم مودم رو اوردم شمال وصل نشد ولی یه مودم دیگه که شمال گرفته بودم اون وصل میشه فکر کنم این 200 شهرشون دیگه برقرار نیست فقط تو محدوده شهری خودت کار میده
شنبه زنگ میزنم مچ گیری کنم![]()
داداش دمت گرم که آپلود کردی ولی مثل قبلی مشکل داره . یک گزینه بهش اضافه میشه که ورژن 3 اونو نداره . عکشو گزاشتم . باید در کادر چی بنویسم . ممنون .
یعنی نمایندگی هم فریمورشو نداره !!!!!!!!!!!
بدبخت شدم رفت پی کارش . خدایا توبه دیگه خودم دستکاری نمی کنم .![]()
Last edited by m3hrd4d; 13-07-2012 at 11:29.
بله این اتفاق برای خیلی های دیگه هم افتاده با اینکه ابتدا که ثبت نام کردیم از ما هم شماره ثابت هم شماره همراه و هم ایمیل گرفتند!میتونستند پیامک یا ایمیل بفرستتند.راستی سرعت شما خوب شد؟ برای من که از دیروز عصر به بعد خوب شد.سرعت دانلود(چه شب چه روز)به صورت متوسط 90 کیلو بایت در ثانیه است مثل اینکه همونطور که دوستمون گفت وقتی طرح تمدید میکنی یه یکی دو روزی این شکلیه.
آره سرعتم همين سرعت حدود سرعت شماست و فقط شب ها پيين تره ساعت 2 ميشه سذعتم 30 ساعت 4 حدودا 70-80
يعني كلا جمعه رو براي همه ي مشتري ها از حالت رايگان در اوردن يا اين هفته به علت مشكلات اينطوري بوده؟؟
سرعت 240 ثابته روزانه؟ منم میخوام مبین بگیرم، هزینه سرویس 2 مگ چقدر در میاد؟ شبا رایگان داره؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)