سلام
کسی میدونه دانشگاه آزاد چند جلسه غیبت درس رو حذف میکنه ؟ الان من 5،6 جلسه نرفتم هنوز حذف نکردن ! راسته که دانشگاه آزاد خیلی سخت شده و اکثرا سخت میگیرن و جلسه میزارن تا دانشجو بیفته و دوباره درس رو برداره؟

میگن که اگر 3 جلسه توی هر دانشگاهی غیبت کنی از درس حذف میشی اما با وجود غیبت های زیادی که داشتم تا حالا حذفم نکردن!
از طرفی بستگی به استاد داره،اگه استادی سر کلاسش حضور غیاب نمیکنه و میگه برام مهم پس حذفی در کار نیست،بهتره که با استادتون صحبت کنید و بگید غیبتتون موجه بود تا حذفتون نکنه.
جای نگرانی نداره.
جلسه ای هم در کار نیست.تمام سخت گیری های دانشگاه به رئیس مرکز برمیگرده
من میخوام مدرک موقت فارغ التحصیلی بگیرم اما کارت دانشجویی و کارت اتوماسیون ندارم! یعنی فکر کنم صادر نکردن برام... مشکلی پیش میاد؟
چقدر طول می کشه تا بعد از اینکه مدرک موقت گرفتم، مدرک اصلی رو بهم بدن؟
نخیر مشکلی پیش نمیاد اگر به مسئول دانشجویی بگید خودش ردیف میکنه براتون.
مدرک اصلی 2 3 سال بعد اماده میشه! من الان 3 ساله کاردانیو تموم کردم هنوز مدرک اصلی رو ندادن برای کارشناسیمم تازه دان مدرک اصلی ورودی 89 رو میدن!!!
دوستان من يه سوالي داشتم اينه كه رفتم به مديد گروه گفتم كه درس انقلاب پاس كنم يا دفاع مقدس كه گفت از اين دو تا يكي رو بايد پاس كني ! منم دفاع رو پاس كردم.بعد از سرپرست معارف پرسيدم گفت انقلاب احباري و دفاع اختياري بوده !!
حالا واقعا اختياري بوده و من بايد از اول انقلاب هم پاس كنم ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
ببنید شما باید توی هر ترم یکی از دروش معارف رو پاس کنید این اجباریه
منم انقلاب اسلامی رو پاس کردم دیگه نیازی به دفاع مقدس نبود
ولی اگر ترم های دیگه درس معارفی نداشتین که پاس کنید دفاع رو بگیرید. بلاخره که باید درسی از معارف پاس کنید حالا اول اخرش فرق نداره
دروس عمومی رو اغلب بچه ها توش بمشکل میخورن برای انتخاب ولی موضوع نگران کننده ای نیست.
انديشه 1 و 2 و انقلاب اسلامي و اخلاق اسلامي و تاريخ تحليلي صدر اسلام و تاريخ فرهنگ و تمدن و دفاع مقدس
هر ترم باید یکی از اینارو پاس کنید و ترتیبش مهم نیست