تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 966 اولاول ... 404804854894900901902903904905906907908914954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

قابل توجه دانشجویان گرامی

دانشجویان گرامی جهت نقل و انتقالات نیمسال دوم از تاریخ 93/09/15 الی 93/09/30 با ورود به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام نموده و با توجه به مورد درخواست نسبت به اسکن مدارک مربوطه اقدام نمایند.

در آغاز فعالیت sedaghat3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلامامیخوام ارشد نرم افزار کنکور شرکت کنم. اما از هزینه های ارشد ازاد در رشتم هیچ اطلاعی ندارم لطفا راهنمایی کنید هر ترم چقدر میشه؟ چند ترم طول میکشه؟اگه کسی از دانشگاه خوراسگان یا نجف اباد هست لطفا بگه باچه رتبه ای قبول شده

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلامامیخوام ارشد نرم افزار کنکور شرکت کنم. اما از هزینه های ارشد ازاد در رشتم هیچ اطلاعی ندارم لطفا راهنمایی کنید هر ترم چقدر میشه؟ چند ترم طول میکشه؟اگه کسی از دانشگاه خوراسگان یا نجف اباد هست لطفا بگه باچه رتبه ای قبول شده
    سلام لطفا سوال خودتون رو توی این تاپیک مطرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حذف شود.....
    Last edited by hassanshaikhi; 03-12-2014 at 18:40.

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان من يه سوالي داشتم اينه كه رفتم به مديد گروه گفتم كه درس انقلاب پاس كنم يا دفاع مقدس كه گفت از اين دو تا يكي رو بايد پاس كني ! منم دفاع رو پاس كردم.بعد از سرپرست معارف پرسيدم گفت انقلاب احباري و دفاع اختياري بوده !!
    حالا واقعا اختياري بوده و من بايد از اول انقلاب هم پاس كنم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من میخوام مدرک موقت فارغ التحصیلی بگیرم اما کارت دانشجویی و کارت اتوماسیون ندارم! یعنی فکر کنم صادر نکردن برام... مشکلی پیش میاد؟
    چقدر طول می کشه تا بعد از اینکه مدرک موقت گرفتم، مدرک اصلی رو بهم بدن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه دانشگاه آزاد چند جلسه غیبت درس رو حذف میکنه ؟ الان من 5،6 جلسه نرفتم هنوز حذف نکردن ! راسته که دانشگاه آزاد خیلی سخت شده و اکثرا سخت میگیرن و جلسه میزارن تا دانشجو بیفته و دوباره درس رو برداره؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه دانشگاه آزاد چند جلسه غیبت درس رو حذف میکنه ؟ الان من 5،6 جلسه نرفتم هنوز حذف نکردن ! راسته که دانشگاه آزاد خیلی سخت شده و اکثرا سخت میگیرن و جلسه میزارن تا دانشجو بیفته و دوباره درس رو برداره؟
    میگن که اگر 3 جلسه توی هر دانشگاهی غیبت کنی از درس حذف میشی اما با وجود غیبت های زیادی که داشتم تا حالا حذفم نکردن!
    از طرفی بستگی به استاد داره،اگه استادی سر کلاسش حضور غیاب نمیکنه و میگه برام مهم پس حذفی در کار نیست،بهتره که با استادتون صحبت کنید و بگید غیبتتون موجه بود تا حذفتون نکنه.
    جای نگرانی نداره.
    جلسه ای هم در کار نیست.تمام سخت گیری های دانشگاه به رئیس مرکز برمیگرده

من میخوام مدرک موقت فارغ التحصیلی بگیرم اما کارت دانشجویی و کارت اتوماسیون ندارم! یعنی فکر کنم صادر نکردن برام... مشکلی پیش میاد؟
    چقدر طول می کشه تا بعد از اینکه مدرک موقت گرفتم، مدرک اصلی رو بهم بدن؟
    نخیر مشکلی پیش نمیاد اگر به مسئول دانشجویی بگید خودش ردیف میکنه براتون.
    مدرک اصلی 2 3 سال بعد اماده میشه! من الان 3 ساله کاردانیو تموم کردم هنوز مدرک اصلی رو ندادن برای کارشناسیمم تازه دان مدرک اصلی ورودی 89 رو میدن!!!

دوستان من يه سوالي داشتم اينه كه رفتم به مديد گروه گفتم كه درس انقلاب پاس كنم يا دفاع مقدس كه گفت از اين دو تا يكي رو بايد پاس كني ! منم دفاع رو پاس كردم.بعد از سرپرست معارف پرسيدم گفت انقلاب احباري و دفاع اختياري بوده !!
    حالا واقعا اختياري بوده و من بايد از اول انقلاب هم پاس كنم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk
    ببنید شما باید توی هر ترم یکی از دروش معارف رو پاس کنید این اجباریه
    منم انقلاب اسلامی رو پاس کردم دیگه نیازی به دفاع مقدس نبود
    ولی اگر ترم های دیگه درس معارفی نداشتین که پاس کنید دفاع رو بگیرید. بلاخره که باید درسی از معارف پاس کنید حالا اول اخرش فرق نداره
    دروس عمومی رو اغلب بچه ها توش بمشکل میخورن برای انتخاب ولی موضوع نگران کننده ای نیست.

انديشه 1 و 2 و انقلاب اسلامي و اخلاق اسلامي و تاريخ تحليلي صدر اسلام و تاريخ فرهنگ و تمدن و دفاع مقدس
    هر ترم باید یکی از اینارو پاس کنید و ترتیبش مهم نیست

9. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

ببنید شما باید توی هر ترم یکی از دروش معارف رو پاس کنید این اجباریه
    منم انقلاب اسلامی رو پاس کردم دیگه نیازی به دفاع مقدس نبود
    ولی اگر ترم های دیگه درس معارفی نداشتین که پاس کنید دفاع رو بگیرید. بلاخره که باید درسی از معارف پاس کنید حالا اول اخرش فرق نداره
    دروس عمومی رو اغلب بچه ها توش بمشکل میخورن برای انتخاب ولی موضوع نگران کننده ای نیست.

انديشه 1 و 2 و انقلاب اسلامي و اخلاق اسلامي و تاريخ تحليلي صدر اسلام و تاريخ فرهنگ و تمدن و دفاع مقدس
    هر ترم باید یکی از اینارو پاس کنید و ترتیبش مهم نیست
    شما مطمئنید ؟
    چون که به ما گفتن که بین تاریخ تحلیلی صدر اسلام و تاریخ فرهنگ و تمدن فقط یکی رو پاس کنید کافیه.
    برای همین پرسیدم که بین دفاع مقدس و انقلاب هم هم این طوری هست یا خیر !

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

شما مطمئنید ؟
    چون که به ما گفتن که بین تاریخ تحلیلی صدر اسلام و تاریخ فرهنگ و تمدن فقط یکی رو پاس کنید کافیه.
    برای همین پرسیدم که بین دفاع مقدس و انقلاب هم هم این طوری هست یا خیر !
    من ترم پیش تاریخ تحیلی صدر اسلام پاس کردم و این ترم چون چیزی از درسا نمونده بود باید یه عمومی انتخاب میکردم فرهنگ و تمدن انتخاب کردم
    رفتم امور دانشجویی برام انتخاب واحد کرد و گفت مشکلی نیست.
    اگر امور دانشجویی گفته موردی نداره پس حتما نداره دیگه!

بهتره این قضیه رو روشن کنید با مدیر گروهتون من هم حتما پیگیر هستم تا شکم بر طرف بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •