تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 1211 اولاول ... 4048048548949009019029039049059069079089149541004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بابا این داوریش خیلی ضایع است.

2. این کاربر از LeBron 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1- پچ 1.03 اگه اومده لطفا لینک بده دانلود کنیم چون من جایی ندیدم که کونامی پچ داده باشه البته جهل نمی کنم توی این مرد خاص به صورت وحشتناکی خبر رسانی کونامی ضعیفه به قدری که پارسال از یکی از بچه ها بعد یک هفته شنیدم که کونامی پچ جدید داده. به همین علت جهل نمی کنم ممکنه پچ جدید داده لطفا لینک بذار تا ببینم حرفت صحت داره یا شایعه هست ممنونم

2- پچی که شما می گی ربطی به دیتا بیس نداره شاید مجموعا این صدمین بار باشه که توی مجموع دو تاپیک گفته شده این موضوع در هر صورت دوست خوبم شما اگه در نظر داری دیتا بیس بازیت آپدیت بشه باید بری داخل بازی از قسمت سیستم ستینگ گزینه دانلود رو انتخاب کنی تا نقل و انتقالات و اینا به روز بشه. این پچ های اکسترنال که دانلود و نصب می کنی یه کارای دیگه انجام میده اکثرا به خاطر اشکالات گزارش شده برای مود آنلاین این پچ ها عرضه میشه.

موفق و پیروز باشی عزیز جان

بری به My Team ببین بازی کنی که بیشترین حقوق Salary رو می گیره اون رو بیخیال شو و آزاد کن درسته یه کم جریمه می دی ولی حداقل می تونه باعث بشه ورشکست نشی یا اگه بتونی اونایی که حقوق بالا می گرن رو رد کنی برن عالیه

مرسی بابت راهنمائی (:، شرمنده سوال تکراری پرسیدم، آره دیروز اومده اما crack اش رو نتونستم پیدا کنم
    لینک توضیحات و دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی توضیحات چیزی در مورد gameplay گفته نشده، اما خیلیا ادعا کردن که داور و چند تا چیز دیگه رو بهتر می کنه

4. 2 کاربر از hesamat87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كرك رو از سايت
    کد:
    بگير

6. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LeBron 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تیم فقط اتلتیکو مادرید

8. این کاربر از LeBron 1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين پچ ايا فيس بازيكن هاي كلاسيك رو درست مي كنه؟
    پچ 1.2 pesedit را دانلود كردم اما موقع اكستركت كردن ارور خراب بودن ميده چكار كنم؟

10. این کاربر از paroucia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

اما اساس کار بر مبنای این سه رکن قرار داره 1- افزایش تواناییهای دروازه بانها ( به یک نسبت ) 2- متعادل کردن قدرت شوتها , حقیقتا شوتها خیلی واقعی شده و کمتر بازیکنی میتونه از فواصل بیشتر از 25 متر دروازه حریفو باز کنه . تقریبا میشه گفت به استاندارد جهانی بسیار نزدیک شده ( آمار جهانی : 18 درصد گلها از طریق شوتهای خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه ) . 3- تعادل در قدرت بدنی , سرعت دریبل و سرعت دویدن بازیکنان . این عامل سبب شده با یک بازیکن به راحتی نشده بازیکنان حریفو جا گذاشت و یک تنه پیشروی کرد .
    اگه میشه بگید به چه نسبت این قدرت ها رو کم یا زیاد میکنی تا منم اون رو در بازی تغییر بدم.
    اما بنرهایی که میخواستید اگه پسندتون شد فرمت png رو فشرده کنم چون فقط این فرمت رو میشه توی بازی وارد کرد :
    مرسی. این بنرها رو در کدوم قسمت از بازی ایمپورت کنم؟

12. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    دوستان من هم امروز پچ 1.03 کنامی رو نصب کردم و هم بازی رو از قسمت دانلود آپدیت کردم.
    واقعا بازی بهتر شده به نظر من:
    1- مشکلات داوری کمتر شده و در کل میتونم بگم داوری بهتره.
    2-به غیر از کفشای بازی حدود 7 تا کفش به بازی اضافه میشه!!
    3- 3 تا توپ جدید به بازی اضافه میشه.
    4- فک کنم دیگه از این به بعد بشه ترکیب رو سیو کرد.
    ---------------------
    یه مشکل هم برام پیش اومد.
    که الان دیگه ادیت فایلم کار نمیکنه یعنی اسمها درست نیست و فیسهایی مانند زیدان و ندود و ... هم دیگه درست نیستند.!!!
    آرمین جان شما که واردی من باید الان چه خاکی بریزم سرم؟
    Last edited by vampyre; 22-12-2009 at 21:37.

14. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تیم فقط اتلتیکو مادرید
    بابا این داوریش خیلی ضایع است.
    No Spam PLZ
    مرسی بابت راهنمائی (:، شرمنده سوال تکراری پرسیدم، آره دیروز اومده اما crack اش رو نتونستم پیدا کنم
    لینک توضیحات و دانلود:
    کد:
    توی توضیحات چیزی در مورد gameplay گفته نشده، اما خیلیا ادعا کردن که داور و چند تا چیز دیگه رو بهتر می کنه
    خیلی ممنونم خبر خوشحال کننده ای بود چون پشت بندش می تونیم منتظر آپدیت جدید dt0f باشید بلکه این شاالله این تیم های فیک رو اصلاح کنده توی آپدیت جدید

سلام.
    دوستان من هم امروز پچ 1.03 کنامی رو نصب کردم و هم بازی رو از قسمت دانلود آپدیت کردم.
    واقعا بازی بهتر شده به نظر من:
    1- مشکلات داوری کمتر شده و در کل میتونم بگم داوری بهتره.
    2-به غیر از کفشای بازی حدود 7 تا کفش به بازی اضافه میشه!!
    3- 3 تا توپ جدید به بازی اضافه میشه.
    4- فک کنم دیگه از این به بعد بشه ترکیب رو سیو کرد.
    ---------------------
    یه مشکل هم برام پیش اومد.
    که الان دیگه ادیت فایلم کار نمیکنه یعنی اسمها درست نیست و فیسهایی مانند زیدان و ندود و ... هم دیگه درست نیستند.!!!
    آرمین جان شما که واردی من باید الان چه خاکی بریزم سرم؟
    آره اینم از جمله مشکلاتی هست که چه بخواهیم چه نخواهیم وجود داره البته من تصمیم گرفتم پچ بعدی رو که می خوام روش کار کنم اصلاح اسامی فیک رو با دیتابیس اعمال کنم یعنی طوری که اسم دیفالت بشن اسامی فیک. اینطوری دیگه ادیت فایل شخصی رو لازم نیست پاک کنه کسی که می خواد از پچ استفاده کنه

16. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اگه میشه بگید به چه نسبت این قدرت ها رو کم یا زیاد میکنی تا منم اون رو در بازی تغییر بدم.

مرسی. این بنرها رو در کدوم قسمت از بازی ایمپورت کنم؟
    در مورد بنرها به نظرم بهتر باشه چند روزی صبر کنیم تا بنر ریلینک که قولش داده شده منتشر بشه بعد بنرها رو ایمپورت کنیم در غیر اینصورت ایمپورت اینا واقعا کار سختیه شاید تک و توکی از گیمرها باشن که بتونن این کار رو بدون ریلینک انجام بدند مثل همون برنامه تغییر رنگ و طرح لباس تماشاگران که انصافا اونم کار بسیار جالبیه .
    امین جان اگه دوست داری اینکار رو خودت انجام بدی باید بگم اول باید فایلهای شماره 2306 و 11 رو به ترتیب از dt07.img و the dt04.img رو با برنامه afs اکسپلورر استخراج کنی بعد با ggs بنرها رو یکی یکی ایپورت کنی و نهایتا این فایلها رو توی کیت سرور قرار بدی . فایل 11 هم مربوط به آدرس تیمها میشه به نظر من بهتره تا اومدن بنر ریلینک صبر کنیم چون کار کردن با ویرایشگرهای HEX و ویرایش کدها حقیقتا کار مشکلیه عکس صفحه قبل مربوط به ویرایشگری بنام WINHEX میشه .بازم اگه علاقمند به این نوع ویرایشها هستی بگو تا روش کار این نوع ویرایشگرها رو توضیح بدم .

اما درمورد گیم پلی بازی خدمت شما عرض کنم من با توجه به واقعیتی که در دنیای فوتبال شاهدش هستیم این تغییرات رو انجام دادم به این شکل که فاصله تواناییهای مختلف بازیکنان رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی ) به هم نزدیک کردم . اگه شما دقت کنی میبینی تواناییهای مختلف ورزشکاران حرفه ای نهایتا دارای یک تلورانس محدودی هستش بعنوان نمونه در یک دوی صد متر اختلاف و فاصله نفر اول تا نفرات آخر کمتر از یک ثانیست اما کونامی این مساله رو اصلا توی این بازی رعایت نکرده بهمین خاطر شاهد غیر طبیعی شدن اون هستیم به این شکل که بازیکنانی مثل مسی به راحتی میتونن مسافت زیادیو با دویدن طی کنن بدون اینکه بازیکنان حریف بتونن متوقفش کنند . این مساله در مورد قدرت بدنی بازیکنان هم وجود داره .کاری که من کردم این بود که این فاصله فاحش رو با یک نسبت معقول کم کردم به شکل زیر :
    بازیکنانی که دارای توانایی 97 و 98 هستد 1 یک واحد به این STAT اضافه بشه .
    بازیکنانی با توانایی 95و 96دو واحد افزایش
    بازیکنانی با توانایی 93و 94سه واحد افزایش
    .
    .
    .
    تا بازیکنانی با توانایی 1 تا 70 , 15 واحد افزایش .
    بعد از اینکار 5 واحد از کلیه بازیکنان کم کردم که با این حساب بیشترین توانایی میشه 94 .
    اینکار رو در مورد سرعت دویدن , شتاب , سرعت دریبل زنی و بالانس ( قدرت بدنی ) باید انجام بدی .
    بعد همین نسبت رو درمورد قدرت شوت زنی انجام بده و نهایتا 20 واحد از قدرت شوت کلیه بازیکنان کم کن که حداکثر توانایی قدرت شوت زنی میشه 78یادت باشه فقط قدرت شوت نه تکنیک و دقت اون .
    درمورد دروازه بانها همین نسبت رو در مورد پرش , مهارت دروازه بانی و دفاع انجام بده اما چیزی از این توانییهاشون کم نکن یعنی ماکسیمم توانایی میشه 99 . در ضمن در مورد دروازه بان باید فرمشون رو هم تعدیل کنی به این شکل که 6 و 7 یک واحد افزایش 5 و 4 دو واحد و 1 تا 3 سه واحد افزایش .

اینکار رو باید با برنامه PES EDITOR انجام بدی حجم برنامش کمه و راحت میتونی دانلودش کنی این آدرس نسخه نهایی ( 1.8.1 ) :

کد:

از این قسمت برنامه باید این ویرایش رو انجام بدی :

نهایتا یادت باشه قبل از بستن برنامه SAVE رو انتخاب کنی .
    Last edited by 4039; 22-12-2009 at 22:14.

18. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز یک سوال نسبتا فنی دارم .
    وقتی من ساکر 2010 را بازی میکنم تمام حرکات تاخیر دارد ( 1 ثانیه) یعنی بعد از 1 ثانیه شوت میکنه ، تکل میکنه و ....
    سیستم = رم 2 گرافیک 512 سی پی یو 5.6
    مشکل چیه
    با تشکر

20. 2 کاربر از hzma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •