بابا این داوریش خیلی ضایع است.
مرسی بابت راهنمائی (:، شرمنده سوال تکراری پرسیدم، آره دیروز اومده اما crack اش رو نتونستم پیدا کنم
لینک توضیحات و دانلود:
توی توضیحات چیزی در مورد gameplay گفته نشده، اما خیلیا ادعا کردن که داور و چند تا چیز دیگه رو بهتر می کنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كرك رو از سايتبگيرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پچ ايا فيس بازيكن هاي كلاسيك رو درست مي كنه؟
پچ 1.2 pesedit را دانلود كردم اما موقع اكستركت كردن ارور خراب بودن ميده چكار كنم؟
اگه میشه بگید به چه نسبت این قدرت ها رو کم یا زیاد میکنی تا منم اون رو در بازی تغییر بدم.اما اساس کار بر مبنای این سه رکن قرار داره 1- افزایش تواناییهای دروازه بانها ( به یک نسبت ) 2- متعادل کردن قدرت شوتها , حقیقتا شوتها خیلی واقعی شده و کمتر بازیکنی میتونه از فواصل بیشتر از 25 متر دروازه حریفو باز کنه . تقریبا میشه گفت به استاندارد جهانی بسیار نزدیک شده ( آمار جهانی : 18 درصد گلها از طریق شوتهای خارج از محوطه جریمه به ثمر میرسه ) . 3- تعادل در قدرت بدنی , سرعت دریبل و سرعت دویدن بازیکنان . این عامل سبب شده با یک بازیکن به راحتی نشده بازیکنان حریفو جا گذاشت و یک تنه پیشروی کرد .
مرسی. این بنرها رو در کدوم قسمت از بازی ایمپورت کنم؟اما بنرهایی که میخواستید اگه پسندتون شد فرمت png رو فشرده کنم چون فقط این فرمت رو میشه توی بازی وارد کرد :
سلام.
دوستان من هم امروز پچ 1.03 کنامی رو نصب کردم و هم بازی رو از قسمت دانلود آپدیت کردم.
واقعا بازی بهتر شده به نظر من:
1- مشکلات داوری کمتر شده و در کل میتونم بگم داوری بهتره.
2-به غیر از کفشای بازی حدود 7 تا کفش به بازی اضافه میشه!!
3- 3 تا توپ جدید به بازی اضافه میشه.
4- فک کنم دیگه از این به بعد بشه ترکیب رو سیو کرد.
---------------------
یه مشکل هم برام پیش اومد.
که الان دیگه ادیت فایلم کار نمیکنه یعنی اسمها درست نیست و فیسهایی مانند زیدان و ندود و ... هم دیگه درست نیستند.!!!
آرمین جان شما که واردی من باید الان چه خاکی بریزم سرم؟![]()
Last edited by vampyre; 22-12-2009 at 21:37.
No Spam PLZ
خیلی ممنونم خبر خوشحال کننده ای بود چون پشت بندش می تونیم منتظر آپدیت جدید dt0f باشید بلکه این شاالله این تیم های فیک رو اصلاح کنده توی آپدیت جدید
آره اینم از جمله مشکلاتی هست که چه بخواهیم چه نخواهیم وجود داره البته من تصمیم گرفتم پچ بعدی رو که می خوام روش کار کنم اصلاح اسامی فیک رو با دیتابیس اعمال کنم یعنی طوری که اسم دیفالت بشن اسامی فیک. اینطوری دیگه ادیت فایل شخصی رو لازم نیست پاک کنه کسی که می خواد از پچ استفاده کنه
در مورد بنرها به نظرم بهتر باشه چند روزی صبر کنیم تا بنر ریلینک که قولش داده شده منتشر بشه بعد بنرها رو ایمپورت کنیم در غیر اینصورت ایمپورت اینا واقعا کار سختیه شاید تک و توکی از گیمرها باشن که بتونن این کار رو بدون ریلینک انجام بدند مثل همون برنامه تغییر رنگ و طرح لباس تماشاگران که انصافا اونم کار بسیار جالبیه .
امین جان اگه دوست داری اینکار رو خودت انجام بدی باید بگم اول باید فایلهای شماره 2306 و 11 رو به ترتیب از dt07.img و the dt04.img رو با برنامه afs اکسپلورر استخراج کنی بعد با ggs بنرها رو یکی یکی ایپورت کنی و نهایتا این فایلها رو توی کیت سرور قرار بدی . فایل 11 هم مربوط به آدرس تیمها میشه به نظر من بهتره تا اومدن بنر ریلینک صبر کنیم چون کار کردن با ویرایشگرهای HEX و ویرایش کدها حقیقتا کار مشکلیه عکس صفحه قبل مربوط به ویرایشگری بنام WINHEX میشه .بازم اگه علاقمند به این نوع ویرایشها هستی بگو تا روش کار این نوع ویرایشگرها رو توضیح بدم .
اما درمورد گیم پلی بازی خدمت شما عرض کنم من با توجه به واقعیتی که در دنیای فوتبال شاهدش هستیم این تغییرات رو انجام دادم به این شکل که فاصله تواناییهای مختلف بازیکنان رو به یک نسبت ( تصاعد حسابی ) به هم نزدیک کردم . اگه شما دقت کنی میبینی تواناییهای مختلف ورزشکاران حرفه ای نهایتا دارای یک تلورانس محدودی هستش بعنوان نمونه در یک دوی صد متر اختلاف و فاصله نفر اول تا نفرات آخر کمتر از یک ثانیست اما کونامی این مساله رو اصلا توی این بازی رعایت نکرده بهمین خاطر شاهد غیر طبیعی شدن اون هستیم به این شکل که بازیکنانی مثل مسی به راحتی میتونن مسافت زیادیو با دویدن طی کنن بدون اینکه بازیکنان حریف بتونن متوقفش کنند . این مساله در مورد قدرت بدنی بازیکنان هم وجود داره .کاری که من کردم این بود که این فاصله فاحش رو با یک نسبت معقول کم کردم به شکل زیر :
بازیکنانی که دارای توانایی 97 و 98 هستد 1 یک واحد به این STAT اضافه بشه .
بازیکنانی با توانایی 95و 96دو واحد افزایش
بازیکنانی با توانایی 93و 94سه واحد افزایش
.
.
.
تا بازیکنانی با توانایی 1 تا 70 , 15 واحد افزایش .
بعد از اینکار 5 واحد از کلیه بازیکنان کم کردم که با این حساب بیشترین توانایی میشه 94 .
اینکار رو در مورد سرعت دویدن , شتاب , سرعت دریبل زنی و بالانس ( قدرت بدنی ) باید انجام بدی .
بعد همین نسبت رو درمورد قدرت شوت زنی انجام بده و نهایتا 20 واحد از قدرت شوت کلیه بازیکنان کم کن که حداکثر توانایی قدرت شوت زنی میشه 78یادت باشه فقط قدرت شوت نه تکنیک و دقت اون .
درمورد دروازه بانها همین نسبت رو در مورد پرش , مهارت دروازه بانی و دفاع انجام بده اما چیزی از این توانییهاشون کم نکن یعنی ماکسیمم توانایی میشه 99 . در ضمن در مورد دروازه بان باید فرمشون رو هم تعدیل کنی به این شکل که 6 و 7 یک واحد افزایش 5 و 4 دو واحد و 1 تا 3 سه واحد افزایش .
اینکار رو باید با برنامه PES EDITOR انجام بدی حجم برنامش کمه و راحت میتونی دانلودش کنی این آدرس نسخه نهایی ( 1.8.1 ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این قسمت برنامه باید این ویرایش رو انجام بدی :
نهایتا یادت باشه قبل از بستن برنامه SAVE رو انتخاب کنی .
Last edited by 4039; 22-12-2009 at 22:14.
دوستان عزیز یک سوال نسبتا فنی دارم .
وقتی من ساکر 2010 را بازی میکنم تمام حرکات تاخیر دارد ( 1 ثانیه) یعنی بعد از 1 ثانیه شوت میکنه ، تکل میکنه و ....
سیستم = رم 2 گرافیک 512 سی پی یو 5.6
مشکل چیه
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)