اصلش که باید 16 باشه!
ریزیوم هم بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی !به سرعت دانلود و ADSL , دایل آپ بستگی داره!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اصلش که باید 16 باشه!
ریزیوم هم بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی !به سرعت دانلود و ADSL , دایل آپ بستگی داره!
سلام بچه ها
من قرار اکو 512 از شاتل داشته باشم!!!! حالا چرا قرار؟!
چونکه امروز خطم رانژه شده و چراغ مودم هم دیدم ثابت شده دیگه! ولی هرچی مودم رو کانفیگ می کنم وصل نمیشه! 1000 بار مودم رو ریست کارخونه ای کردم و دوباره کانفیگ کردم ، نشد که نشد! تا جایی پیش رفتم که حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم نشد که نشد!!! مودم من USRobotics 9115 هست. اروری هم که میده 678 هست و تو همون connecting throug WAN miniport این ارور رو میده! شاتل هم میگه اشتباه کانفیگ کردی! اصلا محاله من اشتباه کانفیگ کرده باشم،من وقتی از شرکت لایزر adsl می گرفتم خودم مودمم رو کانفیگ کردم!!!
حالا یکی از اون اپراتور ها میگه که فایروال مودمت رو خاموش کن ، ولی تو تنظیماش اصلا نیست جایی که بتونم به فایروال دسترسی داشته باشم!
کمکم کنید که من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیز. لینکهای رپید که کلا" ریزیومش از بین رفته. اکثر سایتهای دیگه هم همینطوره!
ولی قبلش از 20 تا شاید یکی بود. ولی الان از 20 تا حداقل 19 تاش شایدم 20 تاش همینطوره!![]()
اگه پست بالای سر خودتون رو میخوندین متوجه جوابتون میشدین![]()
دوستان اصفهانی کسی هست که به هر طریقی سریال فرار از زندان را داشته باشد یه ندا بمن بده کارش دارم
موفق باشید
من آرت 128 دارم
پس چرا مال مـــــــــــــــــــــن نـــــــــــــــــشــــــ ـــــــــــــــــــده؟![]()
چون فقط برای eco ها اینجوری شده !!!![]()
کسی می تونه بهم چند تا کارت طلایی بده واسه رفیقام می خوام بهشون قول دادم .به خود شاتل تو قسمت کاربری خودم زدم بفرستن ولی نیومد
باید بری حضوری بگیری
آخه خیلی دوره اون تو سهروردی من هم تو امیر آباد جای نزدیک تری سراغ داری ؟
راستی من الن آرت 128 دارم و 29 تومن هر ماه میدم واکو هم نمیشه بگیرم بهم چی پیشنهاد میکنید برم یه شرکت دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)