تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 940 اولاول ... 404804854894900901902903904905906907908914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باور کن فایده ندارن. عمر گرانمایه در این تاپیک سوختم ولی یه نفر نشد بیاد اظهار رضایت کنه
    استاد KRAUSER چرا ناراحت میشی؟شما اگه نباشی این تاپیک و چندتا تاپیک دیگه می خوابه شدید.روز نیست که گیر چند نفر را رد کنی.ما ممنونتیم(حال کردی پاچه خواری رو؟)
    من فقط می خواستم بدونم چنین چیزی هست؟
    بعد من متوجه نشدم که چرا گفتی فایده ندارن.یعنی چی؟یعنی ضعفی در اینها هست؟

2. این کاربر از zibarezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

استاد KRAUSER چرا ناراحت میشی؟شما اگه نباشی این تاپیک و چندتا تاپیک دیگه می خوابه شدید.روز نیست که گیر چند نفر را رد کنی.ما ممنونتیم(حال کردی پاچه خواری رو؟)
    من فقط می خواستم بدونم چنین چیزی هست؟
    بعد من متوجه نشدم که چرا گفتی فایده ندارن.یعنی چی؟یعنی ضعفی در اینها هست؟
    نه بابا من کی ناراحت شدم. من بهترین لحظاتم وقتیه که توی فروم هستم. خیلی هم راحتم

شما پرسیدی می خوای ویرایش شده بخری من توصیه نمی کنم با توجه به تجربه ام توی این تاپیک . همونطور که گفتم حتی یه نفر هم ندیدم بیاد بگه خوب بوده بازی فارسی. مشکلش اینه که گزارش کیفیت خوبی نداره. بعضی دستکاری هایی می کنن که باعث میشه کیفیت گرافیکی بازی حتی پایین بیاد.

ولی خوب هست زیاده بازی هایی که ویرایش شده هستند نمی دونم گزارش فارسی هستند خواستی بخر . ولی فکر کنم قیمتشون هم بالاست چون معمولا کپی نمی فروشن.

(حال کردی پاچه خواری رو؟)
    آره چوب کاری کردی در حد تیم ملی

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان - یه مشکلی دارم تو مستر لیگ بازیکن بعد یه بازی خسته میشه و باید اونو واسه بازی بعدی کنار گذاشت ؟ ایا راه حلی داره تا خسته نشن" ممنون میشم اگه زود جواب بدین#

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان - یه مشکلی دارم تو مستر لیگ بازیکن بعد یه بازی خسته میشه و باید اونو واسه بازی بعدی کنار گذاشت ؟ ایا راه حلی داره تا خسته نشن" ممنون میشم اگه زود جواب بدین#
    نه عزیز همینطوریه باید 2 تا لاین آپ 11 نفره داشته باشی تا به تناوب ازشون استفاده کنی این بهترین راهه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برا بازي کردن آنلاين چه بايد کرد ؟؟ کد از کجا بيارم ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برا بازي کردن آنلاين چه بايد کرد ؟؟ کد از کجا بيارم ؟؟
    خوب باید بازی رو اورجینال بگبری داخل جعبه اش یک CD Key منحصر بفرد وجود داره در صورتی برای اولین بار موقع وارد کردن Game ID این شماره سریال اورجینال رو وارد کنی وارد محیط آنلاین میشی البته همه کار می تونی بکنی الا بازی کردن چون لگ داره شدید من حتی با 512 نتونستم مثه آدم بازی کنم. متاسفانه سرور کونامی خیلی دوره ما هم که اینترنتمون نفتیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    بازیکن ها باید چند سالشون بشه تا کامپیوتر اونا رو 17 ساله کنه؟
    من میخوام یه دوروازبان خوب 17 ساله بگیرم، کدوم یکی از دروازبان های معروف وقتی 17 ساله میشن، منحنی رشد بهتری دارن؟
    در ضمن krauser جان ممنون که سوال قبلی بنده رو جواب دادی( regulation condition).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلا دوستان , من با PESMAGAZINE Pes2009 مشکل دارم که به هیچ وجع اجرا نمیشه! همه ورژنهاشو گرفتم فایده نداشت :(
    ورژن یک و دو نصب میشه ولی اجرا نمیشه
    ولی ورژن 3 موقع نصب شدن این ارور رو میده دیگه کلافه شدم واسه یه بازی اینقدر ازیت نشدم کسی هست راهنمایم کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

14 کمک

سلام دوستان,من یه مشکل با pesmagazin دارم که دیگه نمیدنم چیکار کنم به هیچ رجه اجرا نمیشه ورژن 1و2 نصب میشه ولی اجرا نمیشه ورژن 3 هم این ارور رو میده لطفا اگه کسی میدونه راهنمای کنه!!! :(

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

شما پرسیدی می خوای ویرایش شده بخری من توصیه نمی کنم با توجه به تجربه ام توی این تاپیک . همونطور که گفتم حتی یه نفر هم ندیدم بیاد بگه خوب بوده بازی فارسی. مشکلش اینه که گزارش کیفیت خوبی نداره. بعضی دستکاری هایی می کنن که باعث میشه کیفیت گرافیکی بازی حتی پایین بیاد.
    شديداً تاكيد ميشه.خيلي مشكلات داره از ناسازگاري با كيت سرور گرفته تا ارورهاي پياپي وسط بازي ، در هنگام جام ها...البته شايد اين وسط يكي نهايت نهايت دوتا شركت باشن كه كمتر بازي دستكاري بشه اما من قبلا انواع و اقسام گزارش فارسي رو داشتم هربار بيشتر متنفر ميشدم از فارسي ها.گزارش ها هم كه افتضاحه.از كل فايلهاي مربوط به گزارش بازي فقط نصف اونها رو جايگزين مي كنن و نصف بيشتر بازي گزارشگر هيچي نميگه.گرافيك هم كه كلا ولش.
    سلام
    بازیکن ها باید چند سالشون بشه تا کامپیوتر اونا رو 17 ساله کنه؟
    من میخوام یه دوروازبان خوب 17 ساله بگیرم، کدوم یکی از دروازبان های معروف وقتی 17 ساله میشن، منحنی رشد بهتری دارن؟
    در ضمن krauser جان ممنون که سوال قبلی بنده رو جواب دادی( regulation condition).
    بازيكن بايد باز نشسته بشه.معمولا تو سن 36-37 بعضي ها ديرتر خداحافظي مي كنن.اما مثلا ون در سار رو من تو نيم فصل 2010-211 خريدم.17 ساله بود منحنيش هم يه كم فرازو نشيب داره اما خب بذاري دروازه بان ثابت،فوق العاده ميشه.من تازه خريدمش ولي تو همين سن داره جاي ramon رو تو تركيبم ميگيره.
    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    آرمين جان اين فايل گزارش بازي به زبان ژ‍اپني كه قبلا لينكشو گذاشته بودي و براي منم خودت زحمتشو كشيدي يه مشكلي دلره.چيزايي كه ميگه ربطي به جريان بازي نداره همينطور چند تا كلمه ميگه مثلا گل ميزنن كاملا مشخصه كه يه چيز ديگه داره ميگه.بجاي انگليسي و زبونهاي ديگه گذاشتم فرقي نكرد.مشكلش چيه؟چكارش كنم؟
    البته خودت قبلا گفته بودي اسم بازيكناي ايراني رو (البته فيك)ميگه.پس من يه جا اشتباه كردم.چكارش كنم بنظرت؟
    Last edited by mohammad_87; 23-08-2009 at 15:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •