تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 904 از 923 اولاول ... 404804854894900901902903904905906907908914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من برای روان تر صحبت کردن دنبال مجموعه فایل صوتی میگردم. میخوام کانورسیشن گوش کنم و درش فرصت تکرار عبارات هم بهم بده، خواستم بپرسم چیا هست الان؟
    تقریبا مثل کارکردی که نوارهای زبان ۲۰ سال پیش داشتن مورد انتظارمه. مثل نصرت هم البته نمیخوام، میخوام کامل انگلیسی باشه
    بنظرم بهترین جا برای پیدا کردن فایل های صوتی قسمت پادکستِ iTunes هستش.اونجا میتونید در هر زمینه ای پادکست پیدا کنید

مثلا این مجموعه پادکستی هستش که BBC با لهجه بریتیش میذاره.زمانش کمه (حدود 3دقیقه) و فرصت تکرار نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این یکی پادکست هم کارش بیشتر مصاحبه با افراد معروف هستش.از مصاحبه با "کوئنتین تارانتینو" تا "گری اولدمن" توش پیدا میشه.اسمشو سرچ کنید پادکست خیلی معروفیه
    کد:
    نکته: اینا اکثرشون (اگه نگیم همشون) مکالمه و یا مصاحبه خالص هستن یعنی فرصت تکرار ندارن و برای تکرار باید Play/Pause کنید.

اگر هم با iTunes حال نمی کنید این یه لیست از وب سایت هایی هستش که پادکست با موضوعات مختلف داخلشون پیدا میشه
    کد:

2. 4 کاربر از CafeNet999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 50R005H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من برای روان تر صحبت کردن دنبال مجموعه فایل صوتی میگردم. میخوام کانورسیشن گوش کنم و درش فرصت تکرار عبارات هم بهم بده، خواستم بپرسم چیا هست الان؟
    تقریبا مثل کارکردی که نوارهای زبان ۲۰ سال پیش داشتن مورد انتظارمه. مثل نصرت هم البته نمیخوام، میخوام کامل انگلیسی باشه
    با نرم افزار tunein radio روی گوشی انواع پادکست رو پیدا میکنید. پیشنهاد من: Car Talk Show خیلی خنده داره من چند ساله گوش میدم. تکرار عبارت نداره اما این کار لازم هم نیست زیاد برای تسلط.

4. این کاربر از 50R005H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadafroohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

درود
    من بسیار مبتدی هستم و تصمیم گرفتم زبان انگلیسی را یاد بگیرم در سطحی که بتونم یک فیلم یا اخبار انگلیسی را ببینم و متوجه بشوم. (3تا5 سال)
    گرفتن مدرک تافل یا ایلتس اصلا برام مهم نیست.
    چیزی که برام خیلی مهمه خواندن روزنامه، خواندن مطالب انگلیسی و وبسایتهای خارجی و فهم فارسی آنهاست.
    لطفا راهنمایی کنید از کجا و چگونه شروع به اموزش زبان کنم؟
    واقعا گیج شدم بین این همه روشهای مختلف اموزش زبان ( که تبلیغات میکنند و هرکس ادعا میکنه روش ما از همه بهتره) کدوم روش یا کدوم کتاب یا کدوم موسسه را انتخاب کنم؟
    کدوم سی دی را بخرم و گوش کنم؟
    اصلا به صورت خوداموز در خانه میشه یادگرفت یا نه؟(ترجیح میدم در خانه)
    سپاسگزارم اگه دقیق راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

درود
    من بسیار مبتدی هستم و تصمیم گرفتم زبان انگلیسی را یاد بگیرم در سطحی که بتونم یک فیلم یا اخبار انگلیسی را ببینم و متوجه بشوم. (3تا5 سال)
    گرفتن مدرک تافل یا ایلتس اصلا برام مهم نیست.
    چیزی که برام خیلی مهمه خواندن روزنامه، خواندن مطالب انگلیسی و وبسایتهای خارجی و فهم فارسی آنهاست.
    لطفا راهنمایی کنید از کجا و چگونه شروع به اموزش زبان کنم؟
    واقعا گیج شدم بین این همه روشهای مختلف اموزش زبان ( که تبلیغات میکنند و هرکس ادعا میکنه روش ما از همه بهتره) کدوم روش یا کدوم کتاب یا کدوم موسسه را انتخاب کنم؟
    کدوم سی دی را بخرم و گوش کنم؟
    اصلا به صورت خوداموز در خانه میشه یادگرفت یا نه؟(ترجیح میدم در خانه)
    سپاسگزارم اگه دقیق راهنمایی کنید.
    معمولا در اول راه توصیه به رفتن به کلاس میشه. اوایل خیلی مفیده واقعا (من خودم دیپلم دارم اکثرا هم اول کلاس بودم) ولی اون اواخر دیگه وقت تلف کردن بود و بیشتر خودم یادگرفتم. فیلم و اخبار درک بسیار بالایی از زبان میخوان و الان زوده. کتاب داستان های انگلیسی رو میتونید تهیه کنید + کتاب Grammar In Use که برای یادگیری گرامر خیلی مفیده.

7. این کاربر از 50R005H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadafroohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

معمولا در اول راه توصیه به رفتن به کلاس میشه. اوایل خیلی مفیده واقعا (من خودم دیپلم دارم اکثرا هم اول کلاس بودم) ولی اون اواخر دیگه وقت تلف کردن بود و بیشتر خودم یادگرفتم. فیلم و اخبار درک بسیار بالایی از زبان میخوان و الان زوده. کتاب داستان های انگلیسی رو میتونید تهیه کنید + کتاب Grammar In Use که برای یادگیری گرامر خیلی مفیده.
    برای یادگیری تلفظ درست لغات و قوی شدن گوش در شنیدن کلمات، در ابتدا چه فیلم اموزشی را برای مبتدی ها پیشنهاد میکنید. لطفا اسم فیلم و کتاب را بگید تا بخرم. البته اگه زیرنویس داشته باشه خیلی بهتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

برای یادگیری تلفظ درست لغات و قوی شدن گوش در شنیدن کلمات، در ابتدا چه فیلم اموزشی را برای مبتدی ها پیشنهاد میکنید. لطفا اسم فیلم و کتاب را بگید تا بخرم. البته اگه زیرنویس داشته باشه خیلی بهتره.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ما اون زمان کتاب Tactics For Listening رو کار میکردیم که خوب بود. خودتون هم تحقیق کنید یا تو فروشگاه کتاب ها رو ببینید و یکی رو انتخاب کنید. قبل از خرید میتونید دانلود هم بکنید. دیدن انیمیشن هم خیلی مفیده به شرطی که با زیر نویس انگلیسی باشه و کلمات جدید رو هم یادداشت کنید وگرنه فایده نداره.

10. این کاربر از 50R005H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان معنی !Why you در مکالمات چیه؟ مثلا یارو میگم من خوشقیافه‌م و بعد طرف مقابل اینو میگه یا موارد دیگه...

در آغاز فعالیت hivva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

به نظرم برای داشتن تلفظ خوب، اول باید یه مشکلی که با شنیدن داریم (و خودتون بهش اشاره کردید) حل بشه
    اون هم اینه که در انگلیسی صداهای (صامت و مصوت) جدید وجود داره که در زبان مادری ما وجود نداره و ما آگاهی خوبی نسبت به این موضوع نداریم.
    به عنوان مثال تعداد مصوتهای اونها دو سه برابر ماست. این باعث میشه مایی که تفاوت های ظریف اون کلمات رو نمیدونیم، اونهارو خوب متوجه نشیم یا به اشتباه متوجه بشیم. با مثال توضیح میدم که شفاف تر بشه:
    ما این جفت کلمات رو بسیار شبیه به هم می شنویم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و صدها مورد دیگه (یه مدتی خودم لیست 500-600 عددی از این کلمات رو درآورده بودم که بسیاری از اونها در مکالمات روزمره و کتابها به کار برده میشن)
    خوب وقتی ما این کلمات رو مثل هم میشنویم معلومه که موقع شنیدن فیلم به مشکل برمیخوریم. توی فیلم ممکنه در مورد ship کشتی صحبت بشه اما ما یاد گوسفند sheep می افتیم و دیگه از داستان فیلم عقب می افتیم. میدونیم یه جای کار ایراد داره اما نمیدونیم مشکل از کجاست.
    این مشکل در شنیدن صداها هم از 1 سالگی شروع میشه و دیگه به راحتی حل نمیشه مگر اینکه با یک روش خاصی روی اون کار بشه (محققین روانشناسی دانشگاه اکسفورد در سال 2012 روی این موضوع کار کردن و یک روش خاصی برای حل این مشکل پیشنهاد دادن که بر اساس اون در 1-2 هفته این مشکل تا 80-90 درصد حل میشه و بعد از مدتی کامل حل میشه. من خودم با شاگردام طبق این روش کار میکنم تا بتونن مثل یک فردآمریکایی صداهای انگلیسی رو کامل بشنون. فکر نمیکنم کسی در ایران تا الان از این روش استفاده کرده باشه. با موسس این روش هم که آمریکایی هستن مکاتباتی داشتم و ازشون کم گرفته ام)
    موضوع دیگه مشکل تلفظ هست. بعد از حل مشکل شنیدن اولا ما متوجه این قضیه شدیم که باید حساس تر باشیم نسبت به صداهای جدید و اینها رو خوب بشنویم. بعد به طور ویژه و با یه روش خاص روی تلفظ تک تک صداها کار میکنیم. صداهایی مثل th یا ng با مصوتهای بالا که اشاره کردم. برای این کار هم از فلش کارت، ویدئوی داخل دهان و لب (برای یادگیری نحوه تلفظ) ، فونتیک و هر ابزاری که لازم باشه استفاده میکنیم. این مشکل هم در 2-3 روز حل میشه.
    تازه بعد از این روش که یادگرفتیم هم خوب بشنویم و هم خوب تلفظ کنیم (صداهای تکی رو، نه کلمات رو) میتونیم بریم کلمه یاد بگیریم.
    این کاریه که همون ترم اول در موسسات زبان یا مدرسه باید انجام میشه. اما نمیشه و نتایجش رو میبنیم.
    هیچوقت تلفظمون خوب نمیشه. توی یوتیوب هم احتمالا دیدید که زیاد هست ویدئوهایی که برای خنده و سرگرمی، لهجه انگلیسی ایرانی هارو(و البته هندی و ایتالیایی و ...) سوژه میکنن.

ببخشید خیلی پراکنده توضیح دادم و با عجله تایپ کردم.
    امیدوارم مفید بوده باشه
    Last edited by hivva; 12-02-2017 at 00:44.

13. این کاربر از hivva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام اقایون و خانوما

برای یادگیری زبان در حد متوسط رو به بالا و درک اخبار و برنامه های انگلیسی به نظرتون این اپ های موبایل مناسب هستند و کسی بوده که به این روش پیشرفت کرده باشه ؟ چون موبایل همیشه همراه آدمه و میتونه همیشه استفاده کنه و از این نظر خوبه !

سوال دومم من چنتا اپ رو گرفتم (memrise , duolingo) اما گزینه های فارسی نداشت و برای کشور های دیگه ساخته شده بود و برنامه با امکانات کامل رو هم بخوام بگیرم امکان واریز وجه نیست ! اگر برنامه ای برای اندروید که این مشکلات رو نداشته باشه میشناسید چه ایرانی چه خارجی معرفی کنید . ممنون
    Last edited by shepesh206; 13-03-2017 at 19:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امیدوارم مفید بوده باشه
    این سایتی که تو امضاتون هست یه توضیح میدید . گزینه ثبت نام نداره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •