جناب محمد از توضیحات کامل و دقیقی که دادید متشکرم.
فکر میکنم مشکل صدا احتمالا مربوط به همان موردی باشه که اول اشاره کردین ( تنظیم نبودن موتور و لرزش در هواکش و...) چون وقتی به این قضیه چرخش شافت خروجی فکر کردم، فراموش کردم که این شافت زمانی چرخش داره که چرخ عقب روی جک بلند شده باشه و وزن خودرو جلوی چرخش را نگیره.
نیروی حرکتی که به چرخ در حالت خلاص یا پارک به گیربکس وارد میشه خیلی کم هست و عملا با دست میشه جلوی حرکت چرخ را گرفت و بنابراین وزن ماشین به راحتی جلوی حرکت گردش چرخ و در ادامه شافت خروجی را میگیره و نهایتا چرخشی وجود نداره که احیانا این شیطانک با گیر کردن و در رفتن صدایی ایجاد بکنه.
فکر میکنم بهترین راهنمایی همین باشه که گفتید و باید در حالت روشن بودن موتور و وضعیت پارک ، زیر ماشین و تمام بخشهای گیربکس و فلایویل و توربین و.. به دقت بررسی بشه تا احیانا اگر شل شدگی پیچ مهره، شکستگی یا تنظیم نبودن و ... وسائل و تجهیزات و بخشهای مختلف وجود داشت، پیدا بشه.
من یک نگاه اجمالی به زیر ماشین خودم انداختم تا ببینم احیانا چه جایی ممکنه بواسطه برخورد با بدنه صدا بده؟
هرچند که گیربکس دستی هست اما لوله اگزوز به نظر من ممکنه عامل این مشکل باشه چون در بخشهای به بدنه نزدیک و حتی فاصله خیلی کمی با کارتل روغن موتور داره.
شاید با شل شدن بستها و پایه های لوله اگزوز ، مقداری لق شده و لرزش پیدا میکنه و با بدنه برخورد داره.