تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 1138 اولاول ... 4048048548949009019029039049059069079089149541004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب محمد از توضیحات کامل و دقیقی که دادید متشکرم.

فکر میکنم مشکل صدا احتمالا مربوط به همان موردی باشه که اول اشاره کردین ( تنظیم نبودن موتور و لرزش در هواکش و...) چون وقتی به این قضیه چرخش شافت خروجی فکر کردم، فراموش کردم که این شافت زمانی چرخش داره که چرخ عقب روی جک بلند شده باشه و وزن خودرو جلوی چرخش را نگیره.

نیروی حرکتی که به چرخ در حالت خلاص یا پارک به گیربکس وارد میشه خیلی کم هست و عملا با دست میشه جلوی حرکت چرخ را گرفت و بنابراین وزن ماشین به راحتی جلوی حرکت گردش چرخ و در ادامه شافت خروجی را میگیره و نهایتا چرخشی وجود نداره که احیانا این شیطانک با گیر کردن و در رفتن صدایی ایجاد بکنه.

فکر میکنم بهترین راهنمایی همین باشه که گفتید و باید در حالت روشن بودن موتور و وضعیت پارک ، زیر ماشین و تمام بخشهای گیربکس و فلایویل و توربین و.. به دقت بررسی بشه تا احیانا اگر شل شدگی پیچ مهره، شکستگی یا تنظیم نبودن و ... وسائل و تجهیزات و بخشهای مختلف وجود داشت، پیدا بشه.

من یک نگاه اجمالی به زیر ماشین خودم انداختم تا ببینم احیانا چه جایی ممکنه بواسطه برخورد با بدنه صدا بده؟
    هرچند که گیربکس دستی هست اما لوله اگزوز به نظر من ممکنه عامل این مشکل باشه چون در بخشهای به بدنه نزدیک و حتی فاصله خیلی کمی با کارتل روغن موتور داره.

شاید با شل شدن بستها و پایه های لوله اگزوز ، مقداری لق شده و لرزش پیدا میکنه و با بدنه برخورد داره.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.........................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:25.

4. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    Last edited by ardymary; 24-05-2016 at 15:16.

6. 5 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان عزیز حسابی شما را به زحمت انداختم از همه شما ممنونم
    مواردی را که فرمودید را انجام می دهم و نتیجه را خدمت شما بزگواران عرض می کنم

8. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب ardymary با تشکر از شما بخاطر مطلبی که گذاشتید.

اگر امکان داره در این مورد توضیحاتی بدید که برنامه به چه صورت انجام شد و نتیجه به کجا رسیده؟
    بطور مثال:
    هزینه خرید فن و دیاق هیوندای آزرا، نحوه نصب روی بیوک، موارد مشکلدار و تغییرات لازم جهت نصب، وضعیت سیمکشی فن و بخشهای اضافه شده، نوع دینام جدید و آمپر مورد نیاز برای این فن، آزمایشات اولیه در رابطه با مقدار حرارت موتور در موقع حرکت با سرعتهای گوناگون در شهر و خارج شهر و ترافیک و روشن و خاموش بودن کولر و بخاری و وجود یا عدم وجود ترموستات با توجه به درجه حرارت ترموستات و محیط و فصل و میزان بهبود کارایی موتور و شتاب و مصرف سوخت و صداها و ..و..و..

ارائه این توضیحات امکان استفاده بهتر از این روش را برای بقیه بوجود خواهد آورد.

ماستنگ شلبی کبرا که توسط شرکت آمریکایی Classic Recreations تیونینگ شده و قدرت موتور تا 814 اسب بخار افزایش یافته.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عرض شود كه بنده كلا به فن علاقه زيادي دارم چه روي سيستم كامپيوتر و چه روي خودرو
    من با تست فن هاي زيادي از قبيل دوو ريسري گالانتي پژويي و حتي نيسان ماكسيما به دو مشكل بزرگ يعني عدم خنك كنندگي در ترافيك ظهر حتي بدون كولر و كم آوردن دينام بر مي خودم - مشكل ديگه اي كه اين فنها داشتن صداي زيادشون مخصوصا دوويي بود كه البته AC DELCO هم بود . تا اين كه سيستم خنك كنندگي هيوندا رو ديدم و تعجب مي كردم كه با كولر اينقدر دور آروم مي چرخه اونم تو گرماي ٤٣ درجه .

چند نكته رو ابتدا بگم :

توليدات جديد به دليل به هر حال تكنولوژي جديد تر هم بلوك سيلندر و هم سر سيلندر و حتي راديات آلومنيوم هست و اين يعني تا حدود دو برابر انتقال حرارت راحت تر و سريعتر ماشين هاي ما همه چدن و راديات آلياژي از مس و برنج پس توقع همون رفتار و نتيجه رو نمي شه داشت ١٠٠% و اينكه سيستم پاشش سوخت انژكتور و جرقه زني اين ماشينها حرارت و انفجار كمتري نصبت به توليدات قديم ايجاد مي كنن .

و اما راجب به راندمان :

اين فن ها استوك از كويت و شارجه مياد و ما تو شيراز تا حالا روي بيوك من كاديلاك و بليزر يكي از دوستان نصب كرديم . دو نكته مثب اين فن بي صدا بودن اونه كه به علت شكل و شيپ پروانش هست و نكته ديگه كم مصرف بودنش هست من با دينام فابريك ٦٥ آمپر دارم از اين استفاده مي كنم كه بعد از يك سال هنوز خوب جواب مي ده مخصوصا كه ماشين به اصطلاح دنبه شده و راحت گاز مي خوره .

كنترلر فابريك اينها هم جالبه يعني سرعت فن متغييره مثل پژو دو سرعته نيست و با ولتاژي كه سنسور دماي بلوك و سرسيلندر و هواي بيرون به اي سي ماشين مي ده سرعت حالتهاي خيلي زيادي مي تونه داشته باشه نكته مثبت ديگه كنترلرش اينه كه اگر فن آمپر بكشه مثلا شما با دست بگيريدش خودش فيوز اتوماتيك داره كه البته تو ماشينهاي ما هم هست . اي سي يو با تغيير ولتاژ بين ٠ تا ٥ ولت سرعت فن رو تايين مي كنه. ولتاژ ٠ حداكثر سرعت هست و ٥ ولت حداقل . حالا بين اينها كلي حالت وجود داره .

خوب متاسفانه كنترلش غير از فيوز اتوماتيك چيز ديگه ايش به درد من نخورد و دارم رو مداري كار مي كنم كه از مهره دما ولتاژ حداكثر ٥ ولت رو بده تا بشه ازش استفاده كرد و چند حالته بشه . البته توجه بفرمايين كه موتور ٨ سيلندر گرماي بيشتري از ٦ ايجاد مي كنه .

ابعاد فن از لحاظ طولي ٣ سلنت كوچك تره ولي عرضي ٥ سانت بلند تركه من دادمش پايين و با ورق پلاستيك فايبر كورش كردم تا باد دزدي نداشته باشه . اگر خيلي اسپرتي برم و فول تراتل كنم ممكنه دما بالاي ٩٠ بره ولي با رانندگي شهري حتي با كولر بيشتر از ٨٥ تاحالا نشده البته من ترموستاتم 82 هست و تازه ٣٠٠٠ تا هست كه رينگ بيستون ها نو. هست و يكم درگير تره تا آب بندي بيشتر .

نكته تعجب آورش تفاوت راندمان روي دو خودروي ديگه كاديلا و بليزر هست كه اونها حتي با رانندگي خشن هم دماشون بالاتر از ٨٥ نمي ره با كولر البته متوجه شدم رادايتشون ٥ لوله و بزرگتر از ماله بيوك .
    من از خروجي كار راضي بودم و كثيف كاري هم نداشت راحت در عرض ربع ساعت نصب مي شه هزينه خود فن حدود ٥٠٠ پارسال گرفتم با كنترلر فكر كنم اگر با راديات فابريك نصب شه بهتر هم جواب بده كه اونم مشكل خنك كن گيزبكس داره كه مي شه با لوله كشي حلش كرد ولي اگر دينام رو عوض كنم يه فن ٢٠٦ كه از تجربه بيوك قبليم دارم مي زارم جلو راديات براي كولر و كمك اين فكر كنم ديگه كم نياره تو گرما و رانندگي اسپرتي .
    مصرف هم حدود يك ليتر حداقل تو شهر تاثير داره .

12. 5 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب ardymary از توضیحات خوب شما متشکرم و با توجه به مقدار حرارت محیط که تا حد زیادی مشابه خوزستان هست، این احتمال وجود داره که در اینجا هم جواب بده، هرچند که حرارت اکثرا از 48 هم رد میشه و به بالای 50 هم میرسه ولی بدم نمیاد اگر پیدا کردم آزمایش بکنم.

در مورد مقدار حرارت تولید شده توسط موتور 6 و 8 آمریکایی، من تفاوتی ندیدم و به نظر من مقدار خنک کنندگی موتورهای 8 بهتر از 6 هست چون طول موتور کمتر بوده و با وجود واترپمپ بزرگتر، گردش آب بهتری بوجود میاد و البته پروانه بزرگتر نسبت به نمونه 6 سیلندر ، دِبی هوای بیشتری بوجود میاره.

از طرفی رادیاتور مسی بهتر از نوع آلومینیوم خنک میکنه ( در شرایط کاملا مشابه) اما به دلایلی از آلومینیوم استفاده میشه که در این پست توضیح دادم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم اگر تصاویر دقیقتر و واضحتری از فن نصب شده روی ماشین بگذارید تا حد و حدود ابعاد نسبت به رادیاتور بهتر مشخص بشه بخصوص که در نوا جای نصب خیلی کمتر هست و از هر میلیمتر فضا باید نهایت استفاده را برد.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در رابطه با رادیات آلومنیوم چند سال پبش برای یکی از دوستان که رادیات لنکروز 2005 به همراه دو عدد فن بزرگ و کوچیک فابریک بود رو روی ترانزام نصب کردم و با وجود اینکه موتور 400 بود زمان روشن ماندن فن به 20 ثانیه هم نمی رسید البته عصر - اما مطمئن هستم رادیات فابریک 2 دقیقه حداقل طول می کشید تا آف کنه حالا ماجرا چیه و مس اینها چقدر حقیقت داره نمی دونم .

حتما در اسرع وقت از زائیه مناسب و در روز عکس می گیرم من مهره دو سرعته اسپانیایی رو روی جنت بالا نصب کردم که البته دادم تراشگار واسط آلومنیوم برای مهره درست کر خیلی عالی شد حدود 50 تومن با تراشگاری گرفت ولی تمیز در اومد.
    در کل برگشت به حالت فابریک زیاد توجیه نداره الان دیگه مگر اینکه تو سینه کشی و سربالایی و با کولر تو ظهر گرما بخوای بری که ما نمی ریم فعلا و کلاسیک رانندگی می کنیم و لدت کولر رو می بریم . البته فعلا برای بار دوم از اورینگ پشت کمپرسور محل اتصال لوله ها نشتی دارم تا باز کنم و خودم دوباره گاز بزنم.

یک سری عکس ماشین رو می زارم :

اینم صندلی ماشین که من در دراز مدت مثلا از شیراز تا بوشهر یا اصفهان که رفتم پاهام خیلی خسته شد علتش هم اینه که زیره زانو رو نمی گیره و منتظر پیشنهادی هستم تا این مشکل رفه بشه چون واقعا مسافرت رفتن با این رو دوست دارم وخیلی لذت بخشه. اما صندلی اینها بر خلاف تصورم نسبت به مدل 64 که داشتم خسته کننده تره.

اینم صندلی بیوک قبلیم

------------

16. 5 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یکی از جک های سپر با دست جا به جا میشه امکان تعمیر این جک ها هست

18. این کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یکی از جک های سپر با دست جا به جا میشه امکان تعمیر این جک ها هست
    عمل کرده باید تعویض بشه - می شه جوشش هم داد که کاملا اشتباهه .

20. این کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •