تنها راه این بود که به مرکزتون بگین ، که اونا هم گفتن ارائه نمیدن![]()
تنها راه این بود که به مرکزتون بگین ، که اونا هم گفتن ارائه نمیدن![]()
این ترم پیام نور رسما دهن منو آسفالت کردهیه درسی براش امتحان برگزار نشد رفتم آموزش بهم میگه یا حذفش کن یا طی این هفته امتحانش رو بده اونم از کتابی که اصلا چاپ نشده ! چون این ترم گویا این درس اختیاری بدون منبع بوده در حالی که تو لیست ارائه دروس براش منبع زده ! حالا من نمیدونم از کجا سوال طرح میشه
رسما از پیام نور زده شدمای خدا این دو ترم رو هم تموم کنم جونم آزاد شه
![]()
دانشگاه ما برای تربیت بدنی 1 سه جلسه کلاس گذاشته.میخواستم ببینم کتابش چطوریه؟امتحاناش معمولا سخت بوده یا آسون؟
مهرت حلال جونت آزاد آره ؟
آقا این جمعیت و تنظیم خانواده رو چیکار کنیم ؟ نوشته ترم 9 اخذ شود ... بر ندارم یعنی ؟
نه اصلا سخت نیست .. یه دور بزنی کافیه ... در حد روخوانی + چند تا نمونه سوال
اونا میگن شما باور نکن
از ترم دو به بعد میتونی برداری .ترم یکم برداری فکر نکنم کسی بگه بالا چشمت ابروه![]()
مهر ماه که میخوایم انتخاب واحد کنیم معدل ترم تابستون رو مد نظر قرار میدن یا ترم قبلیش رو؟(برای اینکه 12 واحد بدن یا بیشتر)
نه .مدل ترم قبل معیار قرار میدن.معدل ترم تابستان تو معدل کل فقط حساب میشه.
حالا یکی ترم تابستون برنداره مشکلی که پیش نمیاد؟یعنی لازم نیست هیچ کاری بکنه و همون وایسه مهر ماه که اومد انتخاب واحد بکنه؟
ترم تابستان اختیاریه!
دوستانی که رشته ی نرم افزار یا فناوری اطلاعات میخونن میشه یه توضیحی درمورد درس "سیستم های چند رسانه ای" بدن؟اینم مثل پاسکال و برنامه سازی پیشرفته سخته و یاد گرفتنیه یا حفظ کردنیه و میشه پاس کرد؟کتابش قطوره؟و این پروژه ی فناوری اطلاعات دیگه چیه که 3واحد عملی هست و براش استاد هم گذاشتن و پیش نیاز هم نمیخواد؟من ترم 3 هستم میتونم بردارمش و انجامش بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)