تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 904 از 3745 اولاول ... 404804854894900901902903904905906907908914954100414041904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

منم مثل شما میخوام از این شرکت برم به خاطر قیمتهای بالا و کیفیت پایین شاید شانس منه که از هر شرکتی که میگیرم فقط ماه اول خوبه بعدش افتضاح به معنای واقعی میشه
    باید دم به دقیقه از این شرکت بریم اون شرکت واقعا خسته کنندست
    اتفاقا شانست مثل خودمه من حتی بد تر هستم حدود 15 روز طول کشید فقط خط من رو پورتش رو عوض کنند برا رانژه شدن یا همچین چیزی و چهار پنچ روزم تو این مدت استارت خورده بود سرویس که هرچی بهشون گفتم بهم اضافه نکردند بعدم الان بعد 40 روز اوضاعش شد اینجوری الان هم بخوام isp عوض کنم در بهترین حالت یه هفته طول میکشه از رانژه در بیاد یه 10 روزم دوباره رانژه شدنش تازه مشکل اینه همشون افتضاح هستند و قضیه انتخاب بین بد و بد تره که فعلا اسیاتک بد هست
    من شنبه میرم باهاشون صحبت میکنم اگه به نتیجه نرسیدیم که سرعتم درست کنند به نظرتون کدوم سرویس رو بگیرم؟
    توی نامحدود ها این تقریبا هم قیمت چیزیه که الان دارم (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا ) (349000 ريال + آبونمان)
    بعد الان 45 روز باقی مونده با 3 گیگ ترافیک برام اینها کلا حذف میشه؟ یعنی به خاطر اینها سرویس جدیدی که میگیرم از هزینه اش کم نمیشه؟

2. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

بعدم یه مشت چرت و پرت دیگه درباره اشتراک 1 به 8 و دستور مخابرات برا کم کردن سرعتو و ...
    دستور مخابرات برا کم کردن سرعت، رو متاسفانه راست گفته. این در راستای اینترنت ملیه وقتی آقای X میگه اینترنت 64 کیلوبایت هم برای مردم ایران زیاده، دیگه چه توقعی دارین؟ واقعا حالم ازشون بهم میخوره. الآن شما اینو ببینی، کامل میگیری فاجعه رو؛

لازم به ذکر است اونجا که نوشته متوسط قیمت سرعت اینترنت 1 مگابیت در ایران، 176 دلار، شیر 1 به 1 نا محدود رو در نظر گرفتن که اصلا چنین چیزی عموما ارائه نمیشه تازه

4. 3 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اتفاقا شانست مثل خودمه من حتی بد تر هستم حدود 15 روز طول کشید فقط خط من رو پورتش رو عوض کنند برا رانژه شدن یا همچین چیزی و چهار پنچ روزم تو این مدت استارت خورده بود سرویس که هرچی بهشون گفتم بهم اضافه نکردند بعدم الان بعد 40 روز اوضاعش شد اینجوری الان هم بخوام isp عوض کنم در بهترین حالت یه هفته طول میکشه از رانژه در بیاد یه 10 روزم دوباره رانژه شدنش تازه مشکل اینه همشون افتضاح هستند و قضیه انتخاب بین بد و بد تره که فعلا اسیاتک بد هست
    من شنبه میرم باهاشون صحبت میکنم اگه به نتیجه نرسیدیم که سرعتم درست کنند به نظرتون کدوم سرویس رو بگیرم؟
    توی نامحدود ها این تقریبا هم قیمت چیزیه که الان دارم (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا ) (349000 ريال + آبونمان)
    بعد الان 45 روز باقی مونده با 3 گیگ ترافیک برام اینها کلا حذف میشه؟ یعنی به خاطر اینها سرویس جدیدی که میگیرم از هزینه اش کم نمیشه؟
    کلا اینترنت تو ایران چرته همشون با ترفند های مختلف(چند گیگ هدیه سرعت بالا آسیاتک-سرویس جایزه منصفانه پارس آنلاین و.....) پول زیاد میگرن و کیفیت آشغال تحویل ملت میدن
    اگه سرویس جدید بخوای وسط سرویس جاری بگیری کلا باید پول سرویس رو کامل بدی ،آسیاتکه دیگه
    هنوز وضعیت سرویس های نامحدودش مشخص نیست اگه میخوای سرویس های نامحدود بگیری فعلا صبر کن تا وضعیتشون مشخص شه

6. 2 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من یه خط 128 صبانت دارم، سرعت روزش 130 در کمترین شرایطه، شبا هم تا 60 دانلود میکنه!

چه یک گیگ چه صد گیگ در ماه، شبانه از 1-6 رایگانه... البته بعضی جاها 2-7!
    سرویس دو مگ هم اضافه شده! دوستانی که به دردشون میخوره، برسی کنن که اینجا هزینه اضافه ندن....
    پینگ صبانت زیر 200، شبا هم خیلی وقت ها که از اون خط استفاده کردم، حدود 150 بوده

8. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من یه خط 128 صبانت دارم، سرعت روزش 130 در کمترین شرایطه، شبا هم تا 60 دانلود میکنه!

چه یک گیگ چه صد گیگ در ماه، شبانه از 1-6 رایگانه... البته بعضی جاها 2-7!
    سرویس دو مگ هم اضافه شده! دوستانی که به دردشون میخوره، برسی کنن که اینجا هزینه اضافه ندن....
    پینگ صبانت زیر 200، شبا هم خیلی وقت ها که از اون خط استفاده کردم، حدود 150 بوده
    من الان شرکت صبانت داریم شب ها باهاش پیج هم نمیشه باز کرد چه برسه به دانلود کردن
    همونطور که خودتون میدونید اینترنت اصلا تو کشور ثبات نداره خونه به خونه فرق میکنه

10. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من الان شرکت صبانت داریم شب ها باهاش پیج هم نمیشه باز کرد چه برسه به دانلود کردن
    همونطور که خودتون میدونید اینترنت اصلا تو کشور ثبات نداره خونه به خونه فرق میکنه
    جالبه، همین الان به اون روتر وصلم ( حجم آسیاتک تموم شده) ، پینگش 170 ه

حتی یکی از دوستام 10-20 تا عکس از شبای مختلف ساعت 5 گرفته که با 128 سرعتش 400-500 کیلوبایته...
    این یکی رو خودم ندیدم که تایید یا رد کنم، اما سرعت 60کیلو رو تو شب خودم داشتم

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

این هم تست سرور خارجی 512 برنزی نامحدود . یه چیزی که جالب هست یه وقت های سرعت اپلود ار دانلود هم بالاتر میره کلا اسیاتک عجیب غریبه !!!

داره خودمونی میشه iKode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    ایـــــــــــــــران

پيش فرض

خیلی بدبختیم افغانستان هم جلوتر از ماه هستش دارن 4G و در مخابرات اصلا ممنقرض میکنن ما تازه 3G آوردیم اونم گیر دادن بهش

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ایران 3g داره؟ جدی؟

تا اونجایی که من میدونم، 2g تا 300Kbps رو ساپورت میکنه
    حالا رایتل میاد 128 کیلوبیت رو به اسم 3g به مردم میده!

یه مودم خیلی معمولی که رو گوشی معمولی 3g هست، حدود 7.2 مگابیته، رو مدل های پیشرفته ترم مودمای بهتری هست.... همین ایرانسل صبح تا 38 تا به کاربر میده! یعنی حدود 300 کیلوبیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تصور کنید سرعت دانلود 10 MB/s بشه .... اونوقت واقعا چی دانلود کنیم؟
    تو 3 دقیقه میشه یه فیلم فول اچ دی 2 گیگ رو دانلود کرد... یعنی واقعا یه روز میشه تو ایران این سرعت رو داشته باشیم؟
    این کره ای ها با این سرعت بالاشون چجوری زندگی میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •