تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 2365 اولاول ... 404804854894900901902903904905906907908914954100414041904 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

آقا حمید ؟؟؟؟؟؟

سلام آقا حمید داداش منم دریاب دوستان که حالمونو گرفتن!!!شوخی کردم..... بازار اینقد خراب شده که دیگه نمیشه حتی یه سی دی خرید گذاشت تو سیستم درک میکنم ولی من میخوام یه سیستم ببندم تا 500تومن میخواستم راهنماییم کنید چی ببندم که عالی باشه و جلوی بقیه کم نیارم!!!! ساب و آمپ هم الان نمیخوام فقط ضبط و باند اگه عکساشم باشه که دیگه محشره..... راستی من کیفیت صدا و دستگاه برام مهمه زیاد درگیر برند نیستم مثلا شنیدم که JVCارزون تر از پایونیره و هم خود دستگاهاش هم صداشون کیفیتش خوبه خلاصه اگه شد ضبط و باند با این شرایط بخرم که عالیه ولی اگه نشد اول ضبط میخرم بعد باند پیشنهاد شما تو هردو حالت چیه؟؟؟؟
    دوست عزیز سلام
    میتونی اگه اصلا قصد آمپ و ساب نداری حتی در آینده
    پس میتونی یه 6964 بزاری من صداشو شنیدم قیمت 100 ت به پولش خوب می ارزه به آمپلی هم احتیاج نداره 40 واتی هستش
    400 تومن هم برات میمونه که میشه راحت یه پخش خوب از پایونیر یا کنوود یا جی وی سی انتخاب کنی
    من این مدل رو پیشنهاد میکنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی صبر کن دوستان یه پخش 400 ت بهتر پیشنهاد کنن
    البته با 6964 پخش 250 ت پایونیر یا جی وی سی هم کفایت میکنه صدای خوبی میده
    Last edited by لنگرود1371; 15-01-2013 at 11:29.

2. 3 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    من تو مدلهای 7150-7450-9450 پایونیر موندم
    میشه فرقشونو بگین همه 7150 رو پیشنهاد میدن علت چیه فقط 7باند اکولایزرشه قیمت آکش 800
    قیمت 7450=470و 9450 =550
    نمیدونم چیکار کنم میخام یه پخشی داشته باشم که در آینده بخوام سیستم نسبتا" حرفه ای ببندم پاسخگو باشه .
    ممنون میشم منو راهنمائی کنید
    سلام
    البته بنده استاد نيستم.
    پخشهاي پايونير غير سري PRS كه حرفه اي هستند همگي از نظر صدا يكنواخت هستند. فقط آپشنهاشون هست كه متغييره و قيمت بر اساس اون تغيير ميكنه.اون 7150 هم از نظر صدائي واقعا حرفي براي گفتن نداره. من واقعا در تعجبم كه چرا اينقدر افزايش قيمت داشته. پنل برقي و 7 تا اكولايزر كه اين حرفها رو نداره.
    شما 7016 كن وود بگير راحت همه كار ميتوني انجام بدي.شك نكن.اگر صداي خيلي بهتر ميخواي و از برند پايونير بايد دنبال دست دوم P80RS يا RS II باشي.
    ممنون ار دوستان عزیز، آقا حمید عزیز شما هم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم، بودجه هم تا 500-600 در نظر بگیرید،ممنون میشم
    راستی Pioneer DEH-7450SD بهتره یا همین 7016 کنوود که بچه ها پیشنهاد میدن؟ به چه دلیل؟
    اگه قیمت دقیق این ها رو هم لطف کنید ممنون میشم،
    Pioneer 1469
    Pioneer 7450
    Kenwood 7016
    باند Pioneer TS-A6964S
    پاسخ pm تون رو دادم.
    آقا حمید ؟؟؟؟؟؟

سلام آقا حمید داداش منم دریاب دوستان که حالمونو گرفتن!!!شوخی کردم..... بازار اینقد خراب شده که دیگه نمیشه حتی یه سی دی خرید گذاشت تو سیستم درک میکنم ولی من میخوام یه سیستم ببندم تا 500تومن میخواستم راهنماییم کنید چی ببندم که عالی باشه و جلوی بقیه کم نیارم!!!! ساب و آمپ هم الان نمیخوام فقط ضبط و باند اگه عکساشم باشه که دیگه محشره..... راستی من کیفیت صدا و دستگاه برام مهمه زیاد درگیر برند نیستم مثلا شنیدم که JVCارزون تر از پایونیره و هم خود دستگاهاش هم صداشون کیفیتش خوبه خلاصه اگه شد ضبط و باند با این شرایط بخرم که عالیه ولی اگه نشد اول ضبط میخرم بعد باند پیشنهاد شما تو هردو حالت چیه؟؟؟؟
    پخشهاي jvc سريهاي خوبش نمياد ايران.اگر نميتوني 7016 بگيري من كن وود U6049 رو پيشنهاد ميكنم.358 ميتونم برات بگيرم.
    اسپيكر هم از كن وود 6930 ميتوني بگيري 105 تومن.يا 6934 اونم 114 تومن.

حمید جان یک سوالی که داشتم این کامپوننت
    MX165PLUS
    در مقایسه با ESK 165L هرتز چه جوری هستش؟از هر لحاظ مخصوصا صدای صاف و غیر تیز کدوم بهتر هستن؟در کل شما کدوم پیشنهاد میکنید؟
    اگه میشه قیمت این مدل
    MX165PLUS هم بگید ممنون میشم.
    هرتزها اغلب فيك هستند.ضمنا به هيچ عنوان قابل مقايسه نيست با MX ريتي كه اتو هاي فاي بهش داده 51 امتياز هست
    قيمت فروشش 322 تومن هست.

4. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فقط در صورت امکان یه آمپ مناسب بهم معرفی کنید که بتونم این کامپوننت MX165PLUS باهاش درایو کنم، البته قیمتش مهمه زیاد نشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.من یه سیستمی رو میخوام بگیرم اینارو میخوام بخرم فقط لطف کنید بگید چجوریه و اونایی که جلوش علامت سوال میزارم با توجه به بقیه وسایل پیشنهاد بدید
    صدا هم میخوام هم با کیفیت باشه و هم قدرت نسبی داشته باشه کامپوننت هم فعلا نمیخوام بعدا اضافه میکنم
    دوست دارم همه ست کنود باشه و برندهای متفرقه و ناشناخته هم اصلا پیشنهاد ندید !
    نظر دوستان هم مهمه

پخش کنود 8019 (این پخش یکی از جدیدای کنود هست نظرتون در موردش چیه ؟ اینو بخرم یا برم سراغ پایونیر 9450 ؟)
    باند کنود 7100 (کیفیت و قدرت این باند در چه حدیه ؟ با ولومهای بالا صداش مثل 718 بد نمیشه ؟
    آمپ باند کنود 7205
    ساب : ؟؟؟؟؟؟ (اینم اگر کنود ساب نرم با صدای خوب داره کنود معرفی کنید اگرم نداره یه چیزی که با اینا بخونه)
    آمپ ساب مونو کنود 8105 (که البته اگر ساب به یه چیز دیگه تغییر بکنه اینم باید تغییر کنه اما به نظر آمپ قوی هست)
    باکس هم با توجه به ساب و آمپ ساب چی پیشنهاد میدین ؟

برای این سیستم 4 گیج کافیه یا 2 گیج بگیرم ؟

مر30

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

با سلام
    من امروز یه پخش پایونییر 3550 ui گرفتم 335 هزار تومان
    گرون گرفتم ؟
    دوستان این پخش خوبه ؟ واسه سیستم بستن
    دوستان می خوام یه جفت باند هم بگیرم لطفا یه مدل واسه زیر 300 هزار و یکی هم واسه زیر 200 هزار بهم پیشنهاد بدید (آخه هنوز بودجم معلوم نیست !)
    مرسی دمتون گرم
    ماشین هم پرشیا دوگانه صفر هست
    Last edited by pes68; 16-01-2013 at 21:46.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

با سلام
    گرون گرفتم ؟
    دوستان می خوام یه جفت باند هم بگیرم لطفا یه مدل واسه زیر 300 هزار و یکی هم واسه زیر 200 هزار بهم پیشنهاد بدید (آخه هنوز بودجم معلوم نیست !)
    مرسی دمتون گرم
    یعنی دو جفت باند می خوای ببندی؟یا من بد متوجه شدم؟کل بودجت 500 ت واسه باند؟
    اگه منظورت دو جفت بستن باشه یه جفت dls 1073 فکر کنم کارتو راه بندازه ها

9. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Elis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.من یه سیستمی رو میخوام بگیرم اینارو میخوام بخرم فقط لطف کنید بگید چجوریه و اونایی که جلوش علامت سوال میزارم با توجه به بقیه وسایل پیشنهاد بدید
    صدا هم میخوام هم با کیفیت باشه و هم قدرت نسبی داشته باشه کامپوننت هم فعلا نمیخوام بعدا اضافه میکنم
    نظر دوستان هم مهمه

پخش کنود 8019 (این پخش یکی از جدیدای کنود هست نظرتون در موردش چیه ؟ اینو بخرم یا برم سراغ پایونیر 9450 ؟)
    باند کنود 7100 (کیفیت و قدرت این باند در چه حدیه ؟ با ولومهای بالا صداش مثل 718 بد نمیشه ؟
    آمپ باند کنود 7205
    ساب : ؟؟؟؟؟؟ (اینم اگر کنود ساب نرم با صدای خوب داره کنود معرفی کنید اگرم نداره یه چیزی که با اینا بخونه)
    آمپ ساب مونو کنود 8105 (که البته اگر ساب به یه چیز دیگه تغییر بکنه اینم باید تغییر کنه اما به نظر آمپ قوی هست)

مر30

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    الان قیمت باند
    کنوود 718 چنده ؟
    6975 چنده؟
    6975 از این قدیما که روی کارتنش زده tr 6975
    اصلی هم هست ,با کلی صحبت بهم قیمت داده 160 ,بخرم؟؟

داره خودمونی میشه pes68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهرستان

پيش فرض

یعنی دو جفت باند می خوای ببندی؟یا من بد متوجه شدم؟کل بودجت 500 ت واسه باند؟
    اگه منظورت دو جفت بستن باشه یه جفت dls 1073 فکر کنم کارتو راه بندازه ها
    شرمنده بد گفتم دوست عزیز
    منظورم یک باند هستش و بودجم 200 یا 300 هستش
    حالا چی پیشنهاد می دید دوستان ؟
    اگه توی بازار پر باشه بهتره
    مرسی
    Last edited by pes68; 17-01-2013 at 11:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

نظر دوستان هم مهمه

آمپ باند کنود 7205

مر30
    سلام
    کابل گیج 4 کفایت میکند البته اگر خلوص مس بالا داشته باشد.مثل استریت وایرز یا استینگر اصل.که الان هم قیمت بالایی دارند هم یه مقدار بد گیر میان اصلشون.البته کابل آر سی هم باید تهیه کنید که به نظر من گلیدن عالی هست و همچنین کابل اسپیکر که به نظرم بهتره از کابل مانستر باشه، اما قیمتشون بالاست

پخش 8019 پخش خوبی هست نسبت به امکاناتی که داره اما خوب قیمتش هم نسبتا بالاست.و قابل توجیح نیست که همچین خریدی بشه بخاطر امکاناتی مثل مثلا 13 باند اکولایزر گرافیکی که مثلا شما محدود به استفاده 5 تا از اون هستید (یعتی اگر از همه ی آنها یا بعضی آنها استفاده کنید صدا کلا دیستورت تحویل میده و چیدمان نظم اجرایی صوت دچار اختلال میشه!)
    در کل به نظر من برای پخش 8016 کفایت میکنه.
    بستن ست کامل کنوود زیاد به صرفه نیست دوست عزیز به دلیل اینکه هر برند جنس خوب و بد دارد!
    بان های کنوود مخصوصا 718 و 7100 که گفتین زیاد کیفیت صدایی مناسبی ندارند و در دراز مدت خسته کننده میشوند.به فرض مثال صدای یکنواخت تولید میکنند مخصوصا تو ساز های کلاسیک که به وضوح پیداست مشکلات اجرایی نت ها! پس این گزینه از انتخابات شما حذق میشه.

امپ باند ها خوب هست اما باز هم باید ببینید که بجای 7100 چی خریداری میکنید متناسب با اسپیکر ها انتخاب بشن.

برای ساب میتونید به راکفورد p2 و p3 فکر کنید و اگر هم به کنوود نظری دارید بهترین گزینه 3012 و 3013 هست برای خرید.

آمپ هم 8105 آمپ خوبی هست برای انتخاب و بهتر از اون میتونید به 9105 فکر کنید که برای ساب های بالا کافیست.

باکس سیلد و پورت هم بستگی به نوع انتخاب شما داره که چه صدایی دوست دارید اگر بیس های خیلی خشک و دوست دارید باکس سیلد و اگر بیس های نرم که گفتین مورد پسند واقع میشود باکس پورت + ابعاد ذکر شده در کاتالوگ ساب انتخابی برای باکس.

این نکته هم درنظر بگیرین که بجای اسپیکر ها خیلی بهتر است که از کامپوننت ها استفاده کنید.

سلام
    الان قیمت باند
    کنوود 718 چنده ؟
    6975 چنده؟
    6975 از این قدیما که روی کارتنش زده tr 6975
    اصلی هم هست ,با کلی صحبت بهم قیمت داده 160 ,بخرم؟؟
    6975 وی 2 قیمت 300 خورده ای هست
    6975 قدیم یه جا قیمت داد بهم 700 تومن.

اگر این قیمت میده و واقعا اصلی هست یعنی رنگ تیوتر و ... نشان دهنده اصل بودنش هست بخرید.قیمت خوبی میگه.

با سلام
    گرون گرفتم ؟
    مرسی دمتون گرم
    به نظر من شما بجای خرید اسپیکر های کواکسیل به فکر 2 جفت کامپاننت باشید.
    مدل مورد نظر ام ایکس لاین 165 آدیو سیستم.
    البته قیمتش بالاتر از این بودجه است.
    برای کواکسیل هم که حمید آقا تو صفحات قبل دو مدل کنوود عرض کردن به یکی از دوستان.

موفق و موید باشید.

14. 6 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •