دوستان قرار نیست اینجا بشه محل کل کل طرفداران شرکتها. طبق قوانین انجمن بحثهای غیر فنی و کل کل های بی مورد جایی در انجمن ندارد. من از همه کاربران عزیز خواهش میکنم وارد بحث های خارج از موضوع با سایر کاربران نشوید و به جای جواب دادن به این بحثها آنها را گزارش کنید تا رسیدگی کنیم چون مطالعه کردن تک تک پستهای انجمن برای تیم مدیریت مقدور نیست
تبلیغ شرکتها هم خلاف قوانین انجمن هست و اگر موردی دیدید گزارش کنید تا رسیدگی بشه
من که هر چی توی تاپیک شاتل و سایر پستهای مربوط به شاتل در سایر تاپیکها بررسی میکنم اکثر موارد بر علیه شاتل هست. شما با چه منطقی اینطوری نتیجه گیری کردید که پستهای شما حذف شده تا از شاتل طرفداری بشه؟ اگر ما میخواستیم از شاتل طرفداری کنیم همه پستهای علیه این شرکت را حذف میکردیم. مسلماً عده ای هم هستند که ممکنه از شاتل راضی باشند، شما نمیتونید به این دسته تحمیل کنید که چون من ناراضی هستم بقیه هم باید ناراضی باشند
من هم در اخطاری که به شما دادم توضیح دادم هم در پاسخ به پیام خصوصی شما گفتم که پستهای شما خلاف قوانین بوده و حذف شده. حالا که شما این مورد رو علنی مطرح کردید من هم علنی اعلام میکنم تا بقیه در جریان باشند.
اگر به نظر شما کذاب و دروغگو خطاب کردن دیگران حتی بدون اینکه کوچکترین دلیلی برای این وجود داشته باشه توهین محسوب نمیشه معیارهای شما مشکل داره. این سومین یا چهارمین مورد بعد از اخطار شما هست که دوباره به تهمت زدن و توهین کردن پرداختید. موارد قبلی رو برخورد نکردم چون فکر میکردم ممکنه به دلیل اخطار گرفتن دلخور شده باشید اما بیشتر از این چشم پوشی نخواهد شد
لطفاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه بفرمائید و در صورتی که حتی با یک بند از این قوانین مشکل دارید و نمیتونید رعایت کنید خواهش میکنم که به فعالیت در این انجمن ادامه ندید، چون اگر به بی توجهی به قوانین ادامه بدید ما طبق همین قوانین جلوی فعالیت شما را خواهیم گرفت