صد در صد مطمئن هستی که هیچ مشکلی از داخل خونه نیست؟ همش از بیرونه؟ مجتمع هستین؟ از اتصالات مجتمع نیست؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
صد در صد مطمئن هستی که هیچ مشکلی از داخل خونه نیست؟ همش از بیرونه؟ مجتمع هستین؟ از اتصالات مجتمع نیست؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
این پست رو تو تاپیک نویز خط گزاشتم ولی کسی جواب نداد :
من 7-8 ساله که روی خط تلفن خونمون ADSL دارم . الان سرعت 4Mb از فن آوا دارم . این هم وضعیت خط :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا 8 مگ رو روی این خط داشتم . مشکل من اینه که اصلا مهم نیست که سرعت روی 16Mb باشه یا 128Kb، حتی اگه SNR بره بالای 40 باز هم خط قطع میشه . اصلا نمیشه مودم ۱۲ ساعت بدون قطعی وصل باشه . مودم هم از TP-Link داشتم و هم از D-Link . ولی تفاوتی ایجاد نمیکنه . سیم کشی داخل خونه و Spliter کاملا سالم و نو هست. چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینه که احتمالا مشکل تو کافو مخابرات (اگه اسمش رو درست گفته باشم ! منظورم جعبه بزرگ هاست) هست . چون یک ماهه پیش که بارون اومد کلا خط تلفن ما قطع شد . بعد مامور مخابرات اومد تو جعبه تقسیم کنار خونه نگاه کرد و گفت مشکل از اینجا نیست و رفت سراغ کافو که سر خیابون هست .من اون موقع سرویس 8 مگ داشتم که SNR دانلود رو 12 بود . وقتی خط وصل شد SNR رفت رو 18-19 ولی وقتی ماموره زنگ زد که درست شدن خط رو چک کنه و من ok رو دادم نمیدونم چی شد که دوباره SNR اومد رو 12 . 2 هفته بعدش هم که دوباره یه نم نم بارون زد نویز خط من هم بالا رفت ! حتی تابستون ها هم وقتی هوا شرجی میشه (خونمون کنار خلیج فارسه !
) نویز خط زیاد میشه !
حالا به نظرتون من باید چه کاری کنم که یه خط بدون قطعی داشته باشم ؟همونطوری هم که گفتم حتی اگه خط رو روی 128Kb هم ببندم SNR نزدیک 50 میرسه ولی بازم خط نویز داره . رفتم مخابرات ولی اونها طبق معمول میگن که به ما ربطی نداره و ما فقط بوق سالم تحویل میدیم ! اگه کسی راهی بلده لطفا من رو راهنمایی کنه. هزینه اش هم مهم نیست فقط درست بشه . متاسفانه توی شهر ما پوشش TD-LTE نیست و حجم بسته های 4G هم برای من خیلی کمه وگرنه از شر این خط های بی کیفیت مخابرات راحت می شدم .
کسی به ۱۹۵ بابت این داستان کابل برگردون شکایت کرده ؟
کسایی که با قندشکن مشکل دارن، این DNS رو ست کنن: ( کشف خودم بود شانسی هم کشف کردم که با اینا درست شد، البته بعضی از سرویس ها مشکل داشت که همون سرویس ها توی یه کانکشن هوشمند پولی بدون DNS هم کار میکرد! نمیدونم مشکل چی بود ولی با اینی که الان میگم بهتون همه مشکلات حل میشه )
8.8.8.8
8.8.4.4
دی ان اس های گوگل هستند اینا
سلام
راه اول اینه که یه نفر آشنا تو مخابرات پیدا کنید که کارتون راه بندازه راه دوم اینه ثبت شکایت کنید که هنگام صحبت با تلفن صدای خش خش میاد(نشانه نویز شدیده) این نوع شکایت مخابرات مجبوره دوباره تکنسینش را بفرسته که باکس و کافو و خط را بررسی کنه وقتی هم تکنسینش اومد تریپ رفاقت بیاید باهاش و 20 تومنش هم بدید که مشکل را اساسی حل کنه
من هم درخواست جمع آوری زدم بعد از 1 ماه
تک کانکشن توی ساعت های شلوغی,حتی داخلی سرعتش 50-60 کیلوبایت میشد. ریت خطم هم که پایین تر اومده بود
ولی خب مثلا صبح تا عصر کیفیتش خوبه. در کل اگر همیشه مثل صبح تا عصر بود جمع آوری نمیکردم
Last edited by TranceaweSome; 11-01-2018 at 11:21.
بنا بر اظهارات بعضي از شركت ها :برا تموم شدن كابل برگردون تايمي اعلام نميشه ! ممكنه ٧٢ ساعت ممكنه يك سال ، من هم تا چند روز ديگه اين قضيه بمونه ثبت شكايت ميزنم. ضرري نداره !
دوستان سرویس ها رو فناوا اسمی میبنده یا بیشتر ؟
الان من شاتل دارم.خط دومم رانژه فناوا هست.وضعیت خط اولم نوسان دارهومیخوام برم خط دوم.اگر فناوا خوبه تا بمونم اگر نه برم روی خط دوم هم شاتل بگیرم.
بله میدونم چی هستن، اینا رو به عنوان راه حل های مشکلا ذکر شده مطرح کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)