تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 904 از 949 اولاول ... 404804854894900901902903904905906907908914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,031 به 9,040 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

همونطور که گفتم مخابرات میگه ما فقط بوق سالم تحویل میدیم و من هم بوق سالم رو دارم ! ولی مشکل اینه که اتصال با اینترنت برای حتی 10 ساعت هم ثابت نیست و CRC همینجور بالا میره تا قطع بشه . مهم هم نیست که سرویس 8 مگ باشه یا 128 کیلوبایت . حتی اگه SNR نزدیک 50 هم برسه باز هم نویز رو خط هست .
    صد در صد مطمئن هستی که هیچ مشکلی از داخل خونه نیست؟ همش از بیرونه؟ مجتمع هستین؟ از اتصالات مجتمع نیست؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

2. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

صد در صد مطمئن هستی که هیچ مشکلی از داخل خونه نیست؟ همش از بیرونه؟ مجتمع هستین؟ از اتصالات مجتمع نیست؟

Sent from my SM-A710F using Tapatalk
    این پست رو تو تاپیک نویز خط گزاشتم ولی کسی جواب نداد :

من 7-8 ساله که روی خط تلفن خونمون ADSL دارم . الان سرعت 4Mb از فن آوا دارم . این هم وضعیت خط :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تا 8 مگ رو روی این خط داشتم . مشکل من اینه که اصلا مهم نیست که سرعت روی 16Mb باشه یا 128Kb، حتی اگه SNR بره بالای 40 باز هم خط قطع میشه . اصلا نمیشه مودم ۱۲ ساعت بدون قطعی وصل باشه . مودم هم از TP-Link داشتم و هم از D-Link . ولی تفاوتی ایجاد نمیکنه . سیم کشی داخل خونه و Spliter کاملا سالم و نو هست. چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینه که احتمالا مشکل تو کافو مخابرات (اگه اسمش رو درست گفته باشم ! منظورم جعبه بزرگ هاست ) هست . چون یک ماهه پیش که بارون اومد کلا خط تلفن ما قطع شد . بعد مامور مخابرات اومد تو جعبه تقسیم کنار خونه نگاه کرد و گفت مشکل از اینجا نیست و رفت سراغ کافو که سر خیابون هست .من اون موقع سرویس 8 مگ داشتم که SNR دانلود رو 12 بود . وقتی خط وصل شد SNR رفت رو 18-19 ولی وقتی ماموره زنگ زد که درست شدن خط رو چک کنه و من ok رو دادم نمیدونم چی شد که دوباره SNR اومد رو 12 . 2 هفته بعدش هم که دوباره یه نم نم بارون زد نویز خط من هم بالا رفت ! حتی تابستون ها هم وقتی هوا شرجی میشه (خونمون کنار خلیج فارسه !) نویز خط زیاد میشه !
    حالا به نظرتون من باید چه کاری کنم که یه خط بدون قطعی داشته باشم ؟همونطوری هم که گفتم حتی اگه خط رو روی 128Kb هم ببندم SNR نزدیک 50 میرسه ولی بازم خط نویز داره . رفتم مخابرات ولی اونها طبق معمول میگن که به ما ربطی نداره و ما فقط بوق سالم تحویل میدیم ! اگه کسی راهی بلده لطفا من رو راهنمایی کنه. هزینه اش هم مهم نیست فقط درست بشه . متاسفانه توی شهر ما پوشش TD-LTE نیست و حجم بسته های 4G هم برای من خیلی کمه وگرنه از شر این خط های بی کیفیت مخابرات راحت می شدم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من قبلا از آسياتك ميگرفتم و مكس ريت من ٧/٥ مگ بود الان اجبارا از مخابرات گرفتم بخاطر قضيه كابل برگردون و مكس ريت بين ١١ و ١٢ مگ متغير هست.
    کسی به ۱۹۵ بابت این داستان کابل برگردون شکایت کرده ؟

5. این کاربر از akhoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

کسایی که با قندشکن مشکل دارن، این DNS رو ست کنن: ( کشف خودم بود شانسی هم کشف کردم که با اینا درست شد، البته بعضی از سرویس ها مشکل داشت که همون سرویس ها توی یه کانکشن هوشمند پولی بدون DNS هم کار میکرد! نمیدونم مشکل چی بود ولی با اینی که الان میگم بهتون همه مشکلات حل میشه )

8.8.8.8
    8.8.4.4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسایی که با قندشکن مشکل دارن، این DNS رو ست کنن: ( کشف خودم بود شانسی هم کشف کردم که با اینا درست شد، البته بعضی از سرویس ها مشکل داشت که همون سرویس ها توی یه کانکشن هوشمند پولی بدون DNS هم کار میکرد! نمیدونم مشکل چی بود ولی با اینی که الان میگم بهتون همه مشکلات حل میشه )

8.8.8.8
    8.8.4.4

دی ان اس های گوگل هستند اینا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این پست رو تو تاپیک نویز خط گزاشتم ولی کسی جواب نداد :

من 7-8 ساله که روی خط تلفن خونمون ADSL دارم . الان سرعت 4Mb از فن آوا دارم . این هم وضعیت خط :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من تا 8 مگ رو روی این خط داشتم . مشکل من اینه که اصلا مهم نیست که سرعت روی 16Mb باشه یا 128Kb، حتی اگه SNR بره بالای 40 باز هم خط قطع میشه . اصلا نمیشه مودم ۱۲ ساعت بدون قطعی وصل باشه . مودم هم از TP-Link داشتم و هم از D-Link . ولی تفاوتی ایجاد نمیکنه . سیم کشی داخل خونه و Spliter کاملا سالم و نو هست. چیزی که تو این مدت متوجه شدم اینه که احتمالا مشکل تو کافو مخابرات (اگه اسمش رو درست گفته باشم ! منظورم جعبه بزرگ هاست ) هست . چون یک ماهه پیش که بارون اومد کلا خط تلفن ما قطع شد . بعد مامور مخابرات اومد تو جعبه تقسیم کنار خونه نگاه کرد و گفت مشکل از اینجا نیست و رفت سراغ کافو که سر خیابون هست .من اون موقع سرویس 8 مگ داشتم که SNR دانلود رو 12 بود . وقتی خط وصل شد SNR رفت رو 18-19 ولی وقتی ماموره زنگ زد که درست شدن خط رو چک کنه و من ok رو دادم نمیدونم چی شد که دوباره SNR اومد رو 12 . 2 هفته بعدش هم که دوباره یه نم نم بارون زد نویز خط من هم بالا رفت ! حتی تابستون ها هم وقتی هوا شرجی میشه (خونمون کنار خلیج فارسه !) نویز خط زیاد میشه !
    حالا به نظرتون من باید چه کاری کنم که یه خط بدون قطعی داشته باشم ؟همونطوری هم که گفتم حتی اگه خط رو روی 128Kb هم ببندم SNR نزدیک 50 میرسه ولی بازم خط نویز داره . رفتم مخابرات ولی اونها طبق معمول میگن که به ما ربطی نداره و ما فقط بوق سالم تحویل میدیم ! اگه کسی راهی بلده لطفا من رو راهنمایی کنه. هزینه اش هم مهم نیست فقط درست بشه . متاسفانه توی شهر ما پوشش TD-LTE نیست و حجم بسته های 4G هم برای من خیلی کمه وگرنه از شر این خط های بی کیفیت مخابرات راحت می شدم .
    سلام
    راه اول اینه که یه نفر آشنا تو مخابرات پیدا کنید که کارتون راه بندازه راه دوم اینه ثبت شکایت کنید که هنگام صحبت با تلفن صدای خش خش میاد(نشانه نویز شدیده) این نوع شکایت مخابرات مجبوره دوباره تکنسینش را بفرسته که باکس و کافو و خط را بررسی کنه وقتی هم تکنسینش اومد تریپ رفاقت بیاید باهاش و 20 تومنش هم بدید که مشکل را اساسی حل کنه

9. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من هم درخواست جمع آوری زدم بعد از 1 ماه
    تک کانکشن توی ساعت های شلوغی,حتی داخلی سرعتش 50-60 کیلوبایت میشد. ریت خطم هم که پایین تر اومده بود
    ولی خب مثلا صبح تا عصر کیفیتش خوبه. در کل اگر همیشه مثل صبح تا عصر بود جمع آوری نمیکردم
    Last edited by TranceaweSome; 11-01-2018 at 11:21.

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

کسی به ۱۹۵ بابت این داستان کابل برگردون شکایت کرده ؟
    بنا بر اظهارات بعضي از شركت ها :برا تموم شدن كابل برگردون تايمي اعلام نميشه ! ممكنه ٧٢ ساعت ممكنه يك سال ، من هم تا چند روز ديگه اين قضيه بمونه ثبت شكايت ميزنم. ضرري نداره !

12. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان سرویس ها رو فناوا اسمی میبنده یا بیشتر ؟
    الان من شاتل دارم.خط دومم رانژه فناوا هست.وضعیت خط اولم نوسان دارهومیخوام برم خط دوم.اگر فناوا خوبه تا بمونم اگر نه برم روی خط دوم هم شاتل بگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

دی ان اس های گوگل هستند اینا
    بله میدونم چی هستن، اینا رو به عنوان راه حل های مشکلا ذکر شده مطرح کردم.

15. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •