دوستان این همه زحمت می کشن لیاقت یه تشکر رو دارنا
تشکر کمترین کاریه که می تونین انجام بدین که اونم نه ضرری داره نه فایده ای
دوستان من بازی های پی اس 3 کپی رو به جز دانلود چجوری می تونم تهیه کنم ؟؟؟
با تشکر
دوستان این همه زحمت می کشن لیاقت یه تشکر رو دارنا
تشکر کمترین کاریه که می تونین انجام بدین که اونم نه ضرری داره نه فایده ای
دوستان من بازی های پی اس 3 کپی رو به جز دانلود چجوری می تونم تهیه کنم ؟؟؟
با تشکر
اقا این پچ killzone 3 رو ریختم بازی نیومد و دستگاه هم هنگ کرد و مجبور شدم از برق بکشمش...
حالا باید چیکار کنم؟؟
Last edited by WOLF PACK; 20-07-2011 at 20:07.
اول از همه از پست های mh_fashist تشکر کنبعدش هم مطمئنی مربوط به همون نسخه رو کپی کردی ؟؟؟
اره ماله اروپا هست جفتشون ولی ریختم بازی بالا نیومد و دستگاه هم هنگ کرد و خاموش نمیشد...
من پچ رو خودم امتحان نکردم اما از سایته پی اس تری ایزو گرفتم معتبر ترین سایت تو زمینه پچ و ایبوته حتما ورژنش با ورژن شما مطابق نبوده این که من گذاشتم برای این ورژن بود:
Killzone 3 1.08 Patch BLES01007 اینم توضیح سایت:
There is nothing special about this PKG just the newest one before they started to add 3.6 keys. Enjoy
بعدش هم 10 نفر اومدن تشکر کردن پس پچ سالمه ولی حتما با ورژن کیل زون 3 شما مطابقت نمیکنه
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
یعنی چی؟اگه تهرانی که برو توپخونه یه هارد اسکترنال اول بریز بده برات بازی رو کپی کنن اون تو سریع بهت بدن بیا بریز رو هاردت.اگه نه که خود پلی 3 رو ببر برات کپی کنن رو پلی 3 اگه نه که دانلود کن جز این 3 تا راهی نداره اگرم تهران نیستی خوب به هر حال شهرتون یه مرکز و بازاری در رابطه با اینجور چیزا داره دیگه برو از اونجا بده برات کپی کنن
سلام بچه ها
من بازی wwe all stars رو دانلود کردم اما وقتی با multiman امتحان میکنم نمیاد با gaia هم copy میشه اما نمیاد.
فایل ها هم به این صورت:
WWE-AllS-DUPLEX\BLES-00995\PS3_GAME
راستی مولتی من با folder GAMES سازگاری داره یا GAMEZ?
سلام بازي H.A.W.X 2 روي cfw كار ميكنه؟
اگه اره لينك دانلودش رو لطفا بدين.
انقدر خودتونو اذیت نکنین. برای دانلود پچ بهتر از برنامه زیر استفاده کنید خودش پچو پیدا می کنه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بلو ری باز از این تاپیک دیدن کنند :
آموزش تغییر ریجن درایو بلوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)