اگه واقعا مال دو سال پیش باشه که باید با پاندورا کپی خور بشه
در مورد UIQ که فرمودید هم کمی افت کیفیت داره و هم به اسپیکر ها آسیب میرسونه . من خودم P990 دارم و یک بار هم اسپیکرش به خاطر این موضوع سوخت
اگه واقعا مال دو سال پیش باشه که باید با پاندورا کپی خور بشه
در مورد UIQ که فرمودید هم کمی افت کیفیت داره و هم به اسپیکر ها آسیب میرسونه . من خودم P990 دارم و یک بار هم اسپیکرش به خاطر این موضوع سوخت
اگه میشه یکی توضیح بده این آدرس MAC مربوط به چی می شه؟ و به چه دردی می خوره؟
عددی است 6 بايتی و منحصر بفرد که در حقيقت به عنوان شماره شناسايی هست.
حالا این MAC Address در psp برای شناسایی psp استفاده.حالا برای بازی کردن آنلاین یا شناختن psp توسط یک psp دیگر.
تا جایی که من توی فروم های خارجی دیدم همه MAC Address شون را یک جوری پنهان میکنند.چون ممکن هست بعضی ها به دلایلی با MAC Address خود نتوانند آنلاین بازی کنند و از MAC Address دیگران سوء استفاده میکنند.
شرمنده اگه چیزی اشتباه گفتم یا ناقص بود.بیشتر از این بلد نیستم.
سلام بچه ها psp3000چند ساعت در حالت استند بای میمونه؟
سلام بچه ها ...این تاپیک بررسی و پیش نمایش بازی های psp رو دوباره فعال کردم...بیایید یه سر بزنید بد نیست...نقد بازی های جدید و اخبار و بازی های نمایش داده شده تو E3 2009 رو واسه PSP میذارم اونجا.
بازی های خوبی قراره بیاد واسه PSP مثل Gran Turismo for PSP , Dante's Inferno , Metal Gear Solid: Peace Walker ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا به نظر میرسه بازی های خوبی سال 2009 و 2010 واسه psp تو راهه...
سوال من هم بود ...
اساتيد پاسخ بدن لطفا
ای بابا..... یو ام دی هم گرفتم و باز هم چیک هن جواب نداد که نداد.
قدیما که جواب میداد بعد باز کردن پوشه فکر میکنم سریعتر عکسها رو باز میکرد اما الان با مموری اصلی هم عکسها رو یکی یکی تقریبا با سرعت یک ثانیه ای باز میکنه...تا وقتی به عکس اصلی یعنی slim میرسه و روی اون هنگ میکنه و بعد حدود 15 ثانیه خاموش میشه
چیزی به ذهنتون میرسه؟!
آقا پی اس پی ات رو بشکونی سنگین تره
این همه راه گفتیم یعنی یکیش جواب نداده
برو بده بیرون انقدر خودت رو اذیت نکن
درآخر این راه حل بهتره![]()
طبق گفته ی سونی هر PSP در حالت استندبای روزی فقط یک درصد شارژ مصرف میکنه.یعنی تئوریش اینه که باید 3 ماه باتریش بکشه(اگه روشن نشه).![]()
نخیر هیچکدوم جواب نمیده!آقا پی اس پی ات رو بشکونی سنگین تره
این همه راه گفتیم یعنی یکیش جواب نداده
برو بده بیرون انقدر خودت رو اذیت نکن
درآخر این راه حل بهتره
بیرون هم هیچ کاری بیشتر از من نمیکنه.مگر اینکه بازش کنه و باتری بکاپشو جابجا کنه که اونی که من دیدم سر از ... هم در نمیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)