به دلیل تراز مثبت ؟؟؟ یعنی چی ؟
به دلیل تراز مثبت ؟؟؟ یعنی چی ؟
این پیشنهادات چیه شاتل برای تمدید بهم داده؟
Unlimited512-16 چه سرویسی هست؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
این هست دقیقا
خودمم اطلاعی ندارم
![]()
سرویس داخلی نامحدود
خارجی ۴ گیگ در ماه هست
این سرویس که گفتین nfg اگه ادامه اش داشته باشه یعنی شبانه نداره پس سرویسی که گفتین باید شبانه داشته باشه که داره
پس مشکل کسایی که حجم کم و سرعت بالا می خواستن حل شده چون الان چهار گیگ در ماه را داره حدود ۱۰ تومان میده و گیگ اضافی هم گیگ دو تومان احتمالا می تونن بخرن و سرعت هم تا هرچی خط بکشه باز هست.
اگر سرویس های جدید چهارمگ را مثلا الان سه ماهه بگیریم بعد از پایان دوره شاتل اجازه میده بی دردسر مثلا بریم رو دو مگ؟ یا میگه پایین اومدن تو سرویس ها شدنی نیس؟ قبلا یک چنین داستانی تو آرت وجود داشت....
می خوام الان چهار مگ را که با ییست درصد تخفیف میده سه ماهه بگیرم بعدش اگر دیدم ۸۰ گیگ برام زیاده و مصرف نمیشه برم رو دو مگ.
خیر حل نشده یه مدت برای مشترکین جدید بسته ۳ ماهه قرار میداد که همین سرویس توش بود
یه چن روزی هم همین بسته فقط تو پنل موجود بود که حذف شد رفت پی کارش
الان این بسته برای کسی در دسترس نیست
برای اونایی که قبلا خریدن قابلیت تمدید دارن
یه کاری کن صفحه که مشخصات سرویست مانند ریت و snr رو میزنه جلوت بزار بعد با موبایل زنگ بزن به تلفن منزل بین تفاوتی در snr ایجاد میشه یا نه ، چه ایجاد شد چه نشد از دوست یا اشنا و یا همسایه تلفن منزلشون رو بگیر بزار روی خط دوباره زنگ بزن اگر قطع نشد و snr ثبات داشت که برو یه تلفن بخر اگر دیدی باز قطع شدی بدون اشکال از خطت هست که مربوط میشه به ولتاژ تلفن ، ولتاژ تلفن را نمیتونی کاری کنی که در اون صورت تلفن نخر برو یه خط سفارش بده ولی احتمال میدم از تلفن باشه چون رفتم دیدم تلفنت رو مدل خوبی نیست و باعث نویز هم میشه ولی کارهای که گفتم انجام بده تا الکی هزینه نکنی
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
برای من الان به صورت سه ماهه شش ماهه و یک ساله قابل انتخاب بود با تخفیف های بیست و سی درصدی, سه ماهش ۲۶ با مالیات در میومد
که البته من از بین fair ها انتخاب کردم....
قبلش Art داشتم که بعد از این داستان های جدید هم دو دوره برام تمدیدش کرده بودن و از این ماه مجبورم کردن از این سرویس های جدید انتخاب کنم. خلاصه اینکه unlimited یا همون سرویس داخلی نامحدود برای من الان در پنل قابل انتخاب بود. البته اینم بگم شاتل قید کرده بود به پاس همراهی شما چنین امکان انتخابی بهتون داده شده و شامل تمامی مشترکین نخواهد بود.
اون عکسه ریت خط خونه هستش
از بیرون خونه دقیقا از جایی که سیم ها تقسیم شدن رفتم سیم دو زوج روکش دار کشیدم تا دمه یک پیریز تلفن خونه___ از بابت کیفیت خط میدونم مشکلی ندارم تقریبا
ولی وقتی تلفن خونه ( چند مرتبه زنگ بخوره یهو crc میپره بالا و لینک میپره)
اسپیلیتر هم سر راه تلفن و مودم گذاشتم (3تا تست کردم)
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)