تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 1320 اولاول ... 4038038538938999009019029039049059069079139531003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

برای من فعال شدن سیمکارت و اینترنت هدیه اش تقریبا همزمان بود.

در جواب اون پست بالا هم که منو کوت کردید احتمال میدم کدپستی‌تون درست نباشه؛ کدپستی قبوضی که همیشه دستتون میرسه رو چک کنید اونها درستن. شاید هم انداختن توی صندوق پستی خونه‌تون. من یه جایی خوندم معمولا طی هفت روز کاری باید برسه دستتون.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    ممنون از پاسختون
    در مورد کدپستی هم صد در صد از دست بودنش اطمینان دارم، ولی نمیدونم مشکل چی بوده که هنوز خبری از ارسال سیم کارت جدید نشده !

من یک سیم رو تایستان پیامکش رو فرستادم و خودش گفت میفرسته ولی نیومد رفتم دفتر خدمات ارتباطی تعویض کردم

سیم دیگه رو همین 2 هفته پیش پیامک کردم ولی هنوز خبری نشده

کد پستی هم درسته چون ایرانسل به همین کد پستی فرستاد
    برای اون سیم کارتِ دیگه که گفتید خبری نشده اس ام اس ثبت کدپستی و ارسال سیم کارت اومد براتون ؟
    بنده هم از کدپستی مطمئنم چون همین دیروز صبح سیم کارت ایرانسل رو با همین کدپستی دریافت کردم...

سلام دوستان

من یه همراه اول دائمی دارم که سال هاست دارمش و مدتیه اینترنت ماهانه اش رو استفاده میکنم (4 گیگ روز 4 گیگ شب)
    توسط چه روشی میشه با خطای کم مقدار دقیق حجم مصرفیم رو چک کنم؟

با *100*0# مال چند ساعت قبل رو میزنه
    خود اپلیکیشنش هم دقیق نیست و استفاده اخیر رو نمیزنه

و هم اینکه میخوام بدونم این طرح شبانه رایگان 3 تا 9 صبح شامل حال من میشه؟
    ایا باید نت رو ساعت 3 قطع و وصل کنم؟
    کلا کار خاصی باید انجام بدم این نت رایگان فعال شه؟مثلا کدی بزنم و...

مرسی از توجهتون.
    سلام
    بنده هم تقریبا شرایطی مشابه شما دارم و اخیراً از سیم کارت دائمی که خیلی وقته دارمش، استفاده میکنم
    تا قبل از ین قضیه ی دانلود رایگان شبانه هم از بخش مصرف داده گوشی حجم رو چک میکردم (بدلیل تاخیر همراه اول در اندازه گیری حجم)
    ولی در حال حاضر قبل و بعد از دانلود رایگان شبانه حجم رو از طریق اس ام اس به همراه اول و با تاخیر چک میکنم...
    ضمنا پاسخ سوال دومتون هم به نقل از همراه اول میدم:
    کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
    بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
    گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.

جهت اطلاع
    این شبانه رایگان3تا9 که واسه طرح میده محدود هست من به زور تونستم4.5گیگ بگیرم وسرعت دانلودش از 130کیلوبایت بیشتر نمیشد
    متاسفانه امروز هم بنده احساس کردم سرعت دانلودم به نصف و حتی کمتر، نسبت به روزای قبل کاهش پیدا کرده...
    و امروز تقریبا با سرعتی حدود 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود کردم، در صورتی که چند رو پیش و تا قبل از ساعت 8 سرعت دانلودم حدود 1.5 مگابایت در ثانیه بود !

2. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

با آنکه در یک ماه و نیم گذشته پیوسته با سیم کارت اعتباری همراه اول با مودم و گوشی 4G حدود 50 گیگ اینترنت استفاده کرده بودم اما هر بار که به آن سر شماره ویژه تعویض رایگان پستی همراه اول پیامک زده و کد پستی را فرستادم در جواب پیامکی می آمد که شما شامل طرح تعویض رایگان سیم کارت نیستید و شماره شما برای جشنواره های بعدی ثبت شد. اما امروز ظهر ناگهان پاکتی با لوگوی همراه اول پشت در خونه نظرم رو جلب کردم و وقتی بازش کردم یک سیم کارت فورجی به همراه بروشور راهنمایی فعال کردن آن داخل پاکت بود بی آنکه مشخص باشد این یوسیم مربوط به شماره دائمی من هستش یا شماره اعتباری. به هر صورت مطابق دستورالعمل نوشته شده در بروشور با سیم کارت اعتباری شماره سریال پشت یوسیم دریافتی را شماره گیری کردم و بعد هم پین 1 نوشته شده روی یوسیم از من درخواست شد و پس از ورود پین یک در کسری از ثانیه پیامکی آمد که سیم کارت فعلی شما تا یک ساعت دیگر غیرفعال شده و یوسیم فعال می شود و بلافاصله یوسیم را داخل گوشی گذاشتم که چند ثانیه نگذشته چند پیامک آمد که یوسیم فعال شد و بسته 15 گیگ هدیه هم فعال شد و به عنوان بسته رزور پس از اتمام موجودی بسته فعلی که هدیه استفاده از اپلیکشین همراه اول است، فعال می شود. پس از دریافت غیرمنتظره یوسیم کل فریند فعال سازی و دریافت هدیه در کمتر از دو سه دقیقه انجام شد. اینم از سورپرایز همراه اول.
    Last edited by comet; 09-10-2017 at 12:24.

4. 4 کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان الان چند روزه که متوجه شدم از غروب تا صبح سرعت اینترنت خطم فوقالعاده کم میشه. کنار آنتن گوشیم علامت H+ هست ولی با این حال سرعت دانلودم روی 100 کیلوبایته
    از صبح تا شب سرعتش خوبه ولی غروب به بعد اینطوری میشه البته این مشکل فقط واسه سیمکارت من نیست هر سیم کارت همراه اولی رو تو هر گوشی ای تو خونمون تست کردم این مشکلو داشت
    ممنون میشم راهنماییم کنید

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان الان چند روزه که متوجه شدم از غروب تا صبح سرعت اینترنت خطم فوقالعاده کم میشه. کنار آنتن گوشیم علامت H+ هست ولی با این حال سرعت دانلودم روی 100 کیلوبایته
    از صبح تا شب سرعتش خوبه ولی غروب به بعد اینطوری میشه البته این مشکل فقط واسه سیمکارت من نیست هر سیم کارت همراه اولی رو تو هر گوشی ای تو خونمون تست کردم این مشکلو داشت
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    ترافیک منطقتون زیاده

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با آنکه در یک ماه و نیم گذشته پیوسته با سیم کارت اعتباری همراه اول با مودم و گوشی 4G حدود 50 گیگ اینترنت استفاده کرده بودم اما هر بار که به آن سر شماره ویژه تعویض رایگان پستی همراه اول پیامک زده و کد پستی را فرستادم در جواب پیامکی می آمد که شما شامل طرح تعویض رایگان سیم کارت نیستید و شماره شما برای جشنواره های بعدی ثبت شد. اما امروز ظهر ناگهان پاکتی با لوگوی همراه اول پشت در خونه نظرم رو جلب کردم و وقتی بازش کردم یک سیم کارت فورجی به همراه بروشور راهنمایی فعال کردن آن داخل پاکت بود بی آنکه مشخص باشد این یوسیم مربوط به شماره دائمی من هستش یا شماره اعتباری. به هر صورت مطابق دستورالعمل نوشته شده در بروشور با سیم کارت اعتباری شماره سریال پشت یوسیم دریافتی را شماره گیری کردم و بعد هم پین 1 نوشته شده روی یوسیم از من درخواست شد و پس از ورود پین یک در کسری از ثانیه پیامکی آمد که سیم کارت فعلی شما تا یک ساعت دیگر غیرفعال شده و یوسیم فعال می شود و بلافاصله یوسیم را داخل گوشی گذاشتم که چند ثانیه نگذشته چند پیامک آمد که یوسیم فعال شد و بسته 15 گیگ هدیه هم فعال شد و به عنوان بسته رزور پس از اتمام موجودی بسته فعلی که هدیه استفاده از اپلیکشین همراه اول است، فعال می شود. پس از دریافت غیرمنتظره یوسیم کل فریند فعال سازی و دریافت هدیه در کمتر از دو سه دقیقه انجام شد. اینم از سورپرایز همراه اول.
    ممنون از توضیحات.
    یک کارت اعتباری با بسته اینترنت فعال دارم. پس اگر کارت تعویض کنم بسته به کارت جدید usim منتقل میشه؟
    اگر میشه لطفا شماره sms برای تعویض یا راه تعویض رایگان اینترتی هم توضیح بدین

ضمنا صبح رایگان سرعتم خیلی پایین بود، فکر میکنم این طرح 3 تا 9 به گوش خیلیها رسیده، دکلها حسابی داغ شدن
    Last edited by dadash42; 09-10-2017 at 13:51.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

ممنون از توضیحات. من یک کارت اعتباری با بسته اینترنت فعال دارم. پس اگر کارت تعویض کنم بسته به کارت جدید usim منتقل میشه؟

ضمنا صبح رایگان سرعتم خیلی پایین بود، فکر میکنم این طرح 3 تا 9 به گوش خیلیها رسیده، دکلها حسابی داغ شدن
    کلا در هیچکدوم از اپراتورها با تعویض سیم کارت به یوسیم برای بسته ها و موجودی شارژ هیچ اتفاقی نمی افته و هدایایی هم که تعلق میگیره اگر بسته فعالی از قبل وجود داشته، رزرو میشه. سرشماره ای که باید کد پستی تون را به ااون پیامک کنید 8962 هستش. البته اون جور که در سایت همراه اول نوشته باید دست کم یه هفته سیم کارت روی گوشی باشه که از 4G پشتیبانی کنه بعد به این شماره پیامک بزنید که البته ممکنه مثه مورد من جواب بده مشمول طرح نیستین و کد پستی شما برای طرح های بعدی ثبت شده و بعد ناگهان یه پاکت پشت در خونه ببینید که داخلش یوسیم و بروشور راهنمای فعالسازی هستش
    من دو سه روز بود که با سیم کارت قدیمی از طرح رایگان سه تا نه صبح استفاده می کردم که در حالت 3G بود و سرعت بین یک تا دو مگ بسته به سروری که دانلود می کردم در نوسان بود. علاوه بر اینکه پهنای باند اختصاص یافته به هر دکل از یه منطقه به منطقه دیگر تفاوت داره، ترافیک کاربران در مناطق مختلف هم متفاوته و گذشته از اینا ترافیک و پهنای باند سروری هم که از اون داللود می کنید در سرعت نهایی شما مؤثره.
    Last edited by comet; 09-10-2017 at 14:00.

9. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کلا در هیچکدوم از اپراتورها با تعویض سیم کارت به یوسیم برای بسته ها و موجودی شارژ هیچ اتفاقی نمی افته و هدایایی هم که تعلق میگیره اگر بسته فعالی از قبل وجود داشته، رزورو میشه. سرشماره ای که باید کد پستی تون را به ااون پیامک کنید 8962 هستش
    من دو سه روز بود که با سیم کارت قدیمی از طرح رایگان سه تا نه صبح استفاده می کردم که در حالت 3G بود و سرعت بین یک تا دو مگ بسته به سروری که دانلود می کردم در نوسان بود. علاوه بر اینکه پهنای باند اختصاص یافته به هر دکل از یه منطقه به منطقه دیگر تفاوت داره، ترافیک کاربران در مناطق مختلف هم متفاوته و گذشته از اینا ترافیک و پهنای باند سروری هم که از اون داللود می کنید در سرعت نهایی شما مؤثره.
    مرسی، چجور با اینترنت یا sms اقدام کنم؟ حوصله خرج دفتر خدمات ندارم

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

مرسی، چجور با اینترنت یا sms اقدام کنم؟ حوصله خرج دفتر خدمات ندارم
    اینترنتی نیست. فقط باید با همون سیم کارت معمولی که روی گوشی 4G از اینترنت استفاده می کنید بعد از گذشت یه هفته از اینکه سیم کارت روی اون گوشی بوده یه پیامک به شماره 8962 بزنید و در متن پیامک فقط کدپستی تون رو بنویسید. بعضی ها اینجا نوشته بودن که بعد یه هفته براشون پیامک اومده که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم هستین اما برای من هیچ پیامکی نیومد و هر بار هم که به این شماره پیامک زدم پیام می داد مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستم اما در نهایت دیدم امروز یوسیم رایگان را فرستادن و دو سه دقیقه ای هم بدون دردسر فعال شد

12. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بازم خیلی ممنون، الان پیامک میفرستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

جواب زود اومد، شما مشمول طرح رایگان تعویض یوسیم نیستید
    ببینم چه میشه، اگر خبری نبود باید برم دفتر خدمات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •