ممنون از پاسختون
در مورد کدپستی هم صد در صد از دست بودنش اطمینان دارم، ولی نمیدونم مشکل چی بوده که هنوز خبری از ارسال سیم کارت جدید نشده !
برای اون سیم کارتِ دیگه که گفتید خبری نشده اس ام اس ثبت کدپستی و ارسال سیم کارت اومد براتون ؟
بنده هم از کدپستی مطمئنم چون همین دیروز صبح سیم کارت ایرانسل رو با همین کدپستی دریافت کردم...
سلام
بنده هم تقریبا شرایطی مشابه شما دارم و اخیراً از سیم کارت دائمی که خیلی وقته دارمش، استفاده میکنم
تا قبل از ین قضیه ی دانلود رایگان شبانه هم از بخش مصرف داده گوشی حجم رو چک میکردم (بدلیل تاخیر همراه اول در اندازه گیری حجم)
ولی در حال حاضر قبل و بعد از دانلود رایگان شبانه حجم رو از طریق اس ام اس به همراه اول و با تاخیر چک میکنم...
ضمنا پاسخ سوال دومتون هم به نقل از همراه اول میدم:
کلیه مشترکین اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.
بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.
گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای کلیه مشترکینی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
متاسفانه امروز هم بنده احساس کردم سرعت دانلودم به نصف و حتی کمتر، نسبت به روزای قبل کاهش پیدا کرده...
و امروز تقریبا با سرعتی حدود 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود کردم، در صورتی که چند رو پیش و تا قبل از ساعت 8 سرعت دانلودم حدود 1.5 مگابایت در ثانیه بود !