توی جاده شیراز بوشهر بودم همراه اول کامل قطع بود
اما ایرانسل رفیقم اینترنت داشت
میشه ؟ یعنی ایرانسل دکل هاش در جاده قوی تره ؟
در شهر هم من یجایی هستم که عصرا همراه اول آنتن نمیده . ممکنه ایرانسل اونجا وصل باشه ؟
منطقه ی تنگک بوشهر
توی جاده شیراز بوشهر بودم همراه اول کامل قطع بود
اما ایرانسل رفیقم اینترنت داشت
میشه ؟ یعنی ایرانسل دکل هاش در جاده قوی تره ؟
در شهر هم من یجایی هستم که عصرا همراه اول آنتن نمیده . ممکنه ایرانسل اونجا وصل باشه ؟
منطقه ی تنگک بوشهر
مطمئنی؟ من تا حالا سه تا دکل دیدم که تجهیزات نسل سه روشون نصب بود. اولی تو سه راه مسجد دومی تو اول خیابان سعدی روبروی ایستگاه اتوبوس سومی هم بالاتر از دژبانی نزدیک رودخانه صوفی چای نصب شده .یه دکل هم تو خیابان بهبهانی هست که سکتور های جدید روش نصب شده اما از rru خبری نیست از مهندس رضا پرسیدم گفت تا آخر بهمن تجهیز میشه.
امروز تو خیابان سعدی پشت چراغ قرمز یه لحظه اینترنت رو روشن کردم دیدم اون H خوشگله ظاهر شد سرعتش هم خوب بود اما دکل سه راه مسجد هنوز فعال نشده.
Sent from my X8 using Tapatalk
واقعا هدف از نامحدود ایرانسل چی هست ؟ چون در اطلاعیه برای نامحدود زده به مدت محدود !!!
یعنی ایرانسل می خواد فعلا هر جور شده یوزر جذب کنه تا در آینده بتونه تغیرات بیشتری اعمال کنه و سود بیشتری داشته باشه ... پس این نامحدود همیشگی نخواهد بود
یکم هم دوستان عزیز انتظارشون خیلی بالا رفته هر شبکه ای هر جای دنیا تازه آغاز به کار کنه تقریبا یک سال زمان می بره ثابت بشه همن چند ماه پیش یادتون بیارید 2g سرعت حداکثر 20 کیلوبیت می شد اگه می خواهیم به آینده امیدوار باشیم خوبه به گذشته هم نگاهی داشته باشیم
من سوالم اینه چرا این همه ساده لوح هستیم ؟
سلام. ارزش داره به جای adsl ، مودم 4g ایرانسل بگیرم؟ مودم فعلی روی خط دوم و غیر ضروری ه یک خط adsl دیگه هم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ش تقریبا هم قیمت 8 مگ شاتل با 22 گیگ حجم ه (320 تومن)
ایرانسل بسته نامحدود آورده؟
قیمتش چنده؟
مصرف منصفانه هم داره؟
اگر کیفیت سیگنال ۴ جیتون خوبه می تونه یک گزینه مناسب باشه اما هنوز وب گردیش عالی نیست و وی پی لازم داری.
اگر می خواهی بگی بگو البته به مجموع سه تا پستت نمی خوره اگر نمی خواهی بگی چرا مطرح کردی
نیاز به هیچ کاری نداره!
اونی که کاری بلد باشه مطمئن باشید نمیاد اینجا جار بزنه.
4G بیشتر از 20 مگابیت هم میده.
پس کل اون "یک کاری " که ایشون انجام داده اینه که سیم کارت 4G گرفته و وصل شده.
این دوستمون درست میگن
من با سیمکارت نسل 4 و اتصال به lte با سرعت 3.5 مگابایت هم دانلود کردم
ولی چه فایده داره وقتی 200 مگ رو ماهی 5000 تومن میدن
با این قیمت سرعت 20 مگابایت هم باشه بدرد نمیخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)