تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 903 از 1185 اولاول ... 4038038538938999009019029039049059069079139531003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,021 به 9,030 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه SEDRASOUL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بله ایشان مغازه معتبری هستش و ادکلن هاش هم اصله ولی کمی گرون میده
    شما جایه دیگه ای سراغ دارید معرفی کنید؟(اگه مشکلی واسه معرفی هست واسم پ.خ کنید ممنون )
    لایت بلو چند میل چه قیمتی بود مناسبه بگیرم؟

در آغاز فعالیت samalghan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    آشخانه خراسان شمالی

پيش فرض

سلام..در خیلی جاهاتوسایتهای مختلف دیدم نوشتند ادکلن وایس اجمل که خنک و تابستانیه کمیاب هست..توشهرمون(کوچک هست)فروشکاهی یدونه داره 38000میگه که احتمالا مال قبله و35000هم میشه ازش خرید..ارزش خرید داره این عطر به این قیمت و توضیح مختصری اگه دارید در موردش لطفا بگید

داره خودمونی میشه saliary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..در خیلی جاهاتوسایتهای مختلف دیدم نوشتند ادکلن وایس اجمل که خنک و تابستانیه کمیاب هست..توشهرمون(کوچک هست)فروشکاهی یدونه داره 38000میگه که احتمالا مال قبله و35000هم میشه ازش خرید..ارزش خرید داره این عطر به این قیمت و توضیح مختصری اگه دارید در موردش لطفا بگید
    بسیار ادکلن خوشبویی هستش و مناسب این فصله
    قیمتش هم عالیه

4. 2 کاربر از saliary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    با توجه به این که گفتید از چه ادکلن هایی خوشتون نمیاد من به این نتیجه رسیدم از بوی گرم و خنک و شیرین خوشتون نمیاد و بیشتر جذب کارهای تلخ میشین
    معمولا مناسب جلسات کاری ادکلن های تلخ و یا خنک هستن که نشاندهنده وقار و بزرگی هستش و کارهای تلخ مناسب افراد بالای 30 سال هستش
    در کل اگر بخوام ادکلن تلخ معرفی کنم اینا رو پیشنهاد میدم
    لالیک مشکی
    وود قهوه ای
    سی اچ
    اولی بسیار خوشبو هستش ولی خیلی زیاد فراگیر شده
    موفق باشید
    جناب هر سه عطری که نام بردید گرم هستن و سومی گرم و شیرینه که دوستمون فرمودن دوست ندارن. من هر سه رو تست کردم.

عطر خنک و ماندگار بنظرم اوشنا بلو از جورجیو مونتی و اسپلندور سفید مشکی که البته شیرین تره ماندگار و پخش بالا و قیمت پایینی دارن

ولی به دوستمون اکو از دیویدف . آکوا بولگاری . هی وود اوشن وت رو پیشنهاد میدم چون تقریبا با هم هم سلقه ایم

6. این کاربر از nadermatin2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

كمياب نيست كمتر شناخته شده من داشتمش یادش بخیر 10 تومن خریدمش3 سال پیش.بوی ترش و تلخی داره.اگر بوی شیرین اذیتتون میکنه انتخاب خوبیه پخشش هم متوسط رو به پایینه.ماندگاری هم بین 5 تا 7 ساعت

8. 3 کاربر از nadermatin2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب هر سه عطری که نام بردید گرم هستن و سومی گرم و شیرینه که دوستمون فرمودن دوست ندارن. من هر سه رو تست کردم.

عطر خنک و ماندگار بنظرم اوشنا بلو از جورجیو مونتی و اسپلندور سفید مشکی که البته شیرین تره ماندگار و پخش بالا و قیمت پایینی دارن

ولی به دوستمون اکو از دیویدف . آکوا بولگاری . هی وود اوشن وت رو پیشنهاد میدم چون تقریبا با هم هم سلقه ایم

چه جالب من که این همه سال کارم در زمینه عطر و ادکلنه و یه زمانی از لالیک استفاده میکردم فک میکردم لالیک بوی تلخی داره
    ممنون که منو از این اشتباه در اوردید
    لینک مشخصات ادکلن ها رو از یه سایت دیگه که معتبر هستش براتون میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز حتما یه سری مقالات در رابطه با شناخت رایحه بوها مطالعه بفرمایید
    با احترام
    Last edited by saliary; 04-06-2013 at 16:06.

10. این کاربر از saliary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چه جالب من که این همه سال کارم در زمینه عطر و ادکلنه و یه زمانی از لالیک استفاده میکردم فک میکردم لالیک بوی تلخی داره
    ممنون که منو از این اشتباه در اوردید
    لینک مشخصات ادکلن ها رو از یه سایت دیگه که معتبر هستش براتون میزارم

دوست عزیز حتما یه سری مقالات در رابطه با شناخت رایحه بوها مطالعه بفرمایید
    با احترام
    ضمن احترام به شما الان تو هر صنفی فروشنده ها فقط فروشندن و اطلاعاتش در حد پرفروش یا کم فروش بودن یه جنس و اجاره مغازه در آوردنه. تو کل فروشنده ها من دیدم مخصوصا عطر فروشها و لوازم کامپیوتری!!!! البته بلا نسبت شما

به جرات تمام میگم از همین بچه های کلوب آقا آرمان / آقا فرید و علی آقا که از قدیمیا هستن و جناب شریف عطار از بسیاری عطر فروشها بیشتر اطلاعات دارن .

در ضمن من یه تحقیق کوتاه کردم با یه جامعه آماری کوچک از اطرافیانم حدود 50 نفر و دیدم گرم یا سرد بودن عطر بسته به طبع یک نفر داره و افراد برداشتهای متفاوتی از بوی عطرها دارن و سایتا هم یه مطلب رو کپی پیست میکنن . اگر منبع موثق میخوای که بوی عطرها رو تشریح کنن برو فرگرنس ایکس یا فراگرانتیکا. تو سایتای ایرانی بجز پرفیوم نیوز توصیفات اغلب کلی یا پر اشتباهه .لیلیوم سایت پدر مادر داری نیست
    Last edited by nadermatin2; 04-06-2013 at 16:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اینجا فقط یه فروشگاه Ice*Men Thierry Mugler داشت که اونم اجازه تست نمیداد
    به نظرتون ارزش داره 190 اینو بگیرم؟

13. این کاربر از optis2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن احترام به شما الان تو هر صنفی فروشنده ها فقط فروشندن و اطلاعاتش در حد پرفروش یا کم فروش بودن یه جنس و اجاره مغازه در آوردنه. تو کل فروشنده ها من دیدم مخصوصا عطر فروشها و لوازم کامپیوتری!!!! البته بلا نسبت شما

به جرات تمام میگم از همین بچه های کلوب آقا آرمان / آقا فرید و علی آقا که از قدیمیا هستن و جناب شریف عطار از بسیاری عطر فروشها بیشتر اطلاعات دارن .

در ضمن من یه تحقیق کوتاه کردم با یه جامعه آماری کوچک از اطرافیانم حدود 50 نفر و دیدم گرم یا سرد بودن عطر بسته به طبع یک نفر داره و افراد برداشتهای متفاوتی از بوی عطرها دارن و سایتا هم یه مطلب رو کپی پیست میکنن . اگر منبع موثق میخوای که بوی عطرها رو تشریح کنن برو فرگرنس ایکس یا فراگرانتیکا. تو سایتای ایرانی بجز پرفیوم نیوز توصیفات اغلب کلی یا پر اشتباهه .لیلیوم سایت پدر مادر داری نیست
    پس باید خدمتتون عرض کنم که شما پیش مغازه دار های حرفه تا حالا نرفتید
    شما تشریف ببرید خ وزرا فروشگاه صورتی به جرات میتونم بگم هر کدوم از فروشنده هاشون یه لایبری هستن واسه خودشون در زمینه عطر و ادکلن یا گل سنگ یا فروشگاه امید یا فروشگاه هایلند در ارژانتین و ...
    در ضمن تشخیص سرد یا گرم بودن ادکلن هایی که ذکر شد اصلا نیازی به تخصص به این چنانی نداره
    در مورد برداشت استفاده کننده ها از عطر ها هم باید عرض کنم هیچ تغییری در ماهیت اصلی اون ادکلن(گرم یا خنک یا ...) بوجود نمیاره
    موفق باشید
    Last edited by saliary; 04-06-2013 at 22:44.

15. 3 کاربر از saliary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان اینجا فقط یه فروشگاه Ice*Men Thierry Mugler داشت که اونم اجازه تست نمیداد
    به نظرتون ارزش داره 190 اینو بگیرم؟
    50میلش رو اوایل سال نو خریدم 125 تومن

17. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •